gratis online bitcoin workshop

24OPTION

24OPTION REVIEW

24optionWaarom is 24Option uniek? Het is in het begin niet makkelijk om te onderscheiden wat 24Option nu zo bijzonder maakt. De meeste binarie optie makelaars lijken veel op elkaar. Toch is 24Option samen met AnyOption een van de grotere spelers op de markt van het handelen in binaire opties. Deze makelaar is onder andere een sponsor / partner van de voetbalclub Juventus. Inderdaad, 24Option is vooral groot in Italië en andere Europese landen. In Nederland neemt de populariteit ook toe. Er is zelfs een 24Option kantoor in Amsterdam die je kunt bezoeken. Hier worden o.a. ook cursussen gegeven over hoe je kunt beleggen met binaire opties. Dit is uniek en bijzonder te nomen. 24Option werkt hard aan het verkrijgen van unieke contacten met haar handelaars op het handelsplatform. Dit is daadwerkelijk als positief te beschouwen. Je kunt inderdaad een fysiek kantoor binnenwandelen.

De groeiende populariteit van 24Option:

De populariteit heeft ook een direct verband met de sponsoring. Er wordt veel geïnvesteerd in marketing, maar ook in het bouwen van een complete handelsrekening en handelsomgeving. Deze zijn zeer goed opgezet en voorzien met verschillende voordelen is verbonden. Je krijgt o.a. ook de beschikking over een mooie demo account aan. Deze kun je aanvragen nadat je de handelsrekening hebt geopend.

24option trading platformhandelsrekening openen bij 24option
Klik hier om je eerste stap te zetten in de binaire optiehandel met 24Option!
24option recensie
 

Niettemin, de informatievoorziening op de hoofdpagina is wat karig en het is niet geheel duidelijk wat je als beginnende trader kunt verwachten van 24Option. Een ding wat duidelijk is dat het voor de beginnende trader aanbevolen zou zijn om meteen een platinum account te openen bij 24option. Bij een Platinum handelsrekening krijg je onder andere een persoonlijke coach die je begeleidt bij het handelen in binaire opties. Bovendien krijg je 4 % extra rendement op al jouw trades! Wanneer je jouw strategie baseert op kennis, ondersteuning en wat de beste traders doen, krijg je een neus voor zeer snelle en zeer hoge rendementen! Bij 24Option kun je uitstekend handelen op bepaalde trends.

Ben je er klaar voor? 

Wees gerust, 24Option beschikt over een uitgebreide education center. 24Option geeft alle je gereedschappen om een goede handelaar te worden: 24Option Education Center.24option recensie

binaire opties handelen met optie24Trouwens, je moet niet dit merk verwarren met een een andere naam OPTIE24. OPTIE24 is een van de grootste brokers actief op de Nederlande markt. Het is een Nederlands bedrijf en heeft niks te maken met 24OPTION. Ben je in de war? Lees dan onze OPTIE24 recensie

Wat maakt 24Option dan nog meer  bijzonder?

Wil je vooral op commodities speculeren met binaire opties, dan is 24Option de beste makelaar. 24Option heeft in vergelijking met andere makelaars veel meer keuze. De meeste makelaars bieden maar 3 belangrijkste grondstoffen aan, zilver, goud en olie. Bij 24Option kun je ook binaire opties kopen op de prijsontwikkelingen van koffie, suiker , koper, platinum en graan. Ook kun je in paar opties handelen met de goudprijs: ZAU/JPY XAU/EUR en XAU/XAG. Dit is zeer goed en uniek voor 24Option! Banc de Binary is de enige broker die deze commodities wel aanbiedt, maar niet de goud paar opties. De goud paar opties maken 24Option daadwerkelijk uniek. Zelfs StockPair die een van de specialisten op dit gebied is, biedt deze niet aan. In alle opzichten is deze makelaar ook zeer vergelijkbaar met AnyOption. AyOption maakt het ook mogelijk voor beginnende handelaren om de top traders te volgen en hun strategiën te kopiëren. Dit kun je doen in real time, je ziet onmiddelijk wat ze doen en zo kun je zelf ook leren om trends te volgen en een eigen strategie te ontwikkelen. Bij AnyOption heet deze social traing feature Live Trading. Het is zeker handig om gebruik te maken van deze informatie om tot een goede beslissing te komen over jouw eigen inzetten. Bij 24Option wordt deze informatie ook prachtig gepresenteerd in jouw trading platform. Zie hier een demonstratie:

24option review

Je kunt bij 24Option ook met flinke bedragen inzetten. De ervaren handelaar kan hier aan maximaal aan $200.000 aan open opties aanhouden, terwijl de beginner al met $24  hier al mag beginnen met oefenen.  Niettemin, kan ik de twijfelaar en beginner verwijzen naar onze recensies over vooral Optie24 of Anyoption of BigOption.

Als het gaat om het bedrijf van 24Option kan ik zeggen dat ze duidelijk streeft naar transparentie en het maken van een gebruiksvriendelijke trading platform. Het zorg dragen voor haar handelaars is de meest belangrijke prioriteit. Tevreden handelaars betekent een het verkrijgen van een betere reputatie. 24Option helpt dan ook zo veel mogelijk om de handelaars te ondersteunen om zo veel mogelijk geld te verdienen met binaire opties.

Ten slotte, 24Option heeft humor:

 Bezoek eens hier de site van 24Option!

24Optie.com is een merknaam van Rodeler Limited, een bedrijf op het gebied van financiële dienstverlening dat gereguleerd wordt door de Cyprus Securities Exchange Commissie met licentienummer 207/13. Hier is de Google+ pagina van 24Option!

Met welke makelaar kan ik 24Option het beste mee vergelijken?

Ik raad je aan om deze makelaar te vergelijken met Anyoption. Lees hier onze recensie: Anyoption review!