spectrocoin bitcoin exchange wallet en payment processor

KRAKEN

Kraken behoort tot één van de grootste en beste cryptocurrency trading exchanges in de wereld met als basis San Fransisco. Het feit dat Kraken in de Silicon Valley ligt, maakt voor Nederlandse cryptocurrency traders niks uit, nee, Kraken is de belangrijkste beurs als het gaat om het handelsvolume in BTC/EUR. Kraken is de beste keuze voor serieuze handelaren om goede cryptocurrency trading strategieën te implementeren met de CryptoTrader.

Kraken bitcion exchangeDit komt mede door een belangrijke innovatieve technische samenwerking tussen Kraken en de Fidor Bank in München. Kraken heeft met de Fidor Bank een cryptocurrency bank opgezet waardoor het kopen en verkopen van cryptocurrencies voor Euro’s razendsnel gaat. Je kunt bovendien zeer snel en zeer goedkoop euro’s overboeken en terugboeken naar je bankrekening in Nederland. Je kunt in Kraken handelen met de volgende cryptomuntes: XGD (Dogecoin), XLM (Stellar), XBT (Bitcoin), XRP (Ripple), ETH Ethereum, ETC Ethereum classic, ZcashLitecoins

Veiligheid en transparantie.

Kraken loopt voorop als het gaat om het beveiligen van klantenrekeningen en de tegoeden van de klanten in de bitcoin wallets. Kraken is gebouwd op basis van een security infrastructuur die bijna onmogelijk is om te hacken. Kraken voldoet aan de veiligheidsvereisten van een goede cryptocurrencybeurs. Dit neemt niet weg dat het onverstandig is om je besparingen hier te stallen. Maak gebruik van o.a. een goede Bitcoin wallet en Ether wallet voor het opslaan van je cryptovermogen.

Kraken werkt ook samen met Bitgo en maakt onmiddelijke transacties mogelijk tussen een Kraken Bitcoin wallet en een Bitgo wallet via Bitgo Instant. Hierdoor is het niet meer nodig om te wachten op het ontvangen van je Bitcoins op je Kraken trading account en kun je meteen beginnen te handelen. Werkt prima!

Kraken is in 2011 opgericht geworden door Jesse Powell en binnen een aantal jaren snel een belangrijk fintech bedrijf opgezet die een belangrijke rol speelt binnen de Bitcoin gemeenschap en een uitstekende reputatie heeft opgebouwd. Op basis van onze eigen ervaringen kan deze bitcoin- & cryptocurrency exchange van harte worden aanbevolen aan vooral Europese traders.

Zijn er nadelen?

De eerste nadeel geldt voor alle grote beurzen. Kraken is populair en daardoor het doelwit van phishing-aanvallen. Als gebruiker moet je extra opletten op je internet veiligheid. Investeer in een malware scanner en waarom zou je niet anoniem op internet surfen wanneer je met bitcoins handelt? Zeer slimme strategie die tegenwoordig super makkelijk is toe te passen door gebruik te maken van VPN-software!

Een specifiek nadeel berust op privacy-gerelateerde vragen. Het is een Amerikaans bedrijf en je zult nogal wat papierwerk moeten doen om je account te verifiëren. Wil je liever dat je financiële en privé gegevens buiten de Europese en Amerikaanse jurisdicties liggen, dan zou je OKcoin kunnen overwegen als een alternatief.

Voor meer informatie: