gratis online bitcoin workshop

BITCOINS VERDIENEN MET INVESTMENT PLANS

Welke Bitcoin investment plans zijn er om bitcoins te verdienen als een rentevergoeding?

Wil je gemakkelijk bitcoins verdienen? Er zijn vele verschillende Bitcoin investment plans beschikbaar. Het zijn een vorm van Bitcoin spaarfondsen waar je dagelijks een gegarandeerde rente krijgt. Deze spaarfondsen worden vaak investment plans of beleggingsfondsen genoemd. Dit is niet correct, aangezien je de ingelegde bitcoins niet zelf investeert. In het beste geval, doet dit het fonds voor je met behulp van een team van beleggers. De correcte term zou Bitcoin savings plans of spaarfonds moeten zijn waar je bitcoins verdient in de vorm van een dagelijkse BTC rente % als een vergoeding .

bitcoins investment plansNet zoals bij een spaarrekening bij een bank, leen je het geld uit aan de bank. Wanneer je bitcoins belegt in een bitcoin spaarfonds werkt dat precies zo. Gelukkig kun je bij de goed opgezette bitcoin investment plans waar je op elke moment je bitcoins kunt opnemen. Je hoeft je bitcoins niet vast te zetten. Het probleem is alleen dat deze investment plans niet over een bankgarantie beschikken. Bij een mogelijk bankroet, kun je alles verliezen! Bovendien, Bitcoin investment plans zijn niet gereguleerd. Er zijn zeer veel scams actief. De meeste opereren onder de categorie high-yield investment program (HYIP). Andere zijn gewoon ponzi’s. Daarom, over het algemeen raden we onze lezers aan om niet mee te doen.

bitcoin investment planCɃIT advies heeft een zeer conservatieve lange termijn instelling: je moet bitcoins super veilig oppotten op een Bitbox, Trezor, Ledger of Bitlox hardware wallet. Buy and hold! Wil je een gedeelte van je bitcoin besparingen verkopen, doe dit dan onmiddelijk en veilig bij een vertrouwde Nederlandse bitcoinondermening: BTCdirect. Ze maken het geld meteen over naar je bankrekening. Wil je niet terug naar een devaluerende fiat valuta zoals de euro, maak dan gebruik van een Bitcoin Gold Exchange of koop goud op rekening met je bitcoins bij Vaultoro. Natuurlijk, wil je met een aantal bitcoins speculeren en spelen, dan kun je de volgende Bitcoin investment strategie uitvoeren:

Risicovol Bitcoin investment plan strategie:

bitcoins savings plansVoor de waaghalzen en speculanten, hier volgt een Bitcoin investment plan strategie die je kunt uitvoeren bij BitRUSH. Je kunt hier automatisch bitcoins verdienen in de vorm van een vaste dagelijkse rentevergoeding. De dienstverlening van BitRUSH is getest en werkt:

  1. speculeer alleen met dat bedrag dat je kunt veroorloven om te verliezen.
  2. maak eerst een klein bedrag over in een gewenste investement plan en kijk of alles naar tevredenheid werkt. Als het goed is krijg je dagelijks automatisch een X % aan rente uitgekeerd. Bij BitRUSH krijg je als basis een van rente 3,1 % uitgekeerd.
  3. maak een groter bedrag in bitcoins over bijvoorbeeld 1 bitcoin. Hierover krijg je bij BitRUSH een dagelijkse rente van 3,6 %. Laat de verdiende rentevergoeding uitbetalen naar je bitcoin wallet zodra dit kan. Binnen een maand heb je de inzet in rente terugverdiend.
  4. Laat je initiële inzet van 1 bitcoin uit betalen naar je Bitcoin wallet. Laat de rest in het investment plan staan.
  5. Herhaal.

Op deze manier is jouw initiële inzet veilig gesteld en kun je met de verdiende bitcoins automatisch extra bitcoins verdienen bij BitRUSH.

Voor meer informatie:

P.S. Nogmaals, dit is geen beleggingsadvies. Speculeren met bitcoins doe je op eigen risico.