CRYPTOCURRENCY SEMINAR

BITRUSH

Rentenieren met BitRUSH?

bitrushBitRUSH is een scam. Het blijkt helaas geen Bitcoin handelsbedrijf te zijn. Het lijkt te bestaan uit een team van specialisten die 24 uur per dag handelen met bitcoins en crypto’s. Het lijkt een Bitcoin trading ondermening te zijn met een kantoor in Londen. BitRUSH maakt het voor beleggers makkelijk om geld te verdienen met bitcoins. Wil je liever niet zelf handelen met bitcoins, maar wel automatisch een dagelijkse rente verdienen van 3,6 % over je bitcoins? Met de BitRush Bitcoin Investment Plans lijkt dit mogelijk. Besef wel, dat je de controle over je bitcoins kwijt bent. Iemand anders gaat er mee speculeren! Wat gebeurt er wanneer het bedrijf bankroet gaat? Strategie: zo snel mogelijk je eerste inzet in laten uitbetalen en alleen met de verdiende rente inkomsten speculeren.

  • BitRUSH biedt vier verschillende Bitcoin investment plans. Begin er niet aan! De meeste bedrijven met deze formules zijn bedrog.

Hoe werken de Bitcoin investment plans van BitRUSH?

Je zult een Bitcoin beleggingsrekening moeten openen en vervolgens moeten kiezen hoeveel bitcoins je wilt beleggen. Concreet voorbeeld: je koopt eerst een aantal bitcoins bij BTCDirect en je stort deze direct op je BitRUSH rekening. Vervolgens zul je elke dag een rente ontvangen over het aantal bitcoins dat je hebt vastgelegd. Je hoeft zelf niet te handelen, een trading team van BitRUSH zal al het werk verrichten. Wanneer je 1 Bitcoin belegt zul je automatisch elk uur een rente van 0,15 % ontvangen met een dagelijkse rente van 3,6 %! Hoe meer bitcoins je belegt, hoe meer rente je dagelijks zult ontvangen.

De voordelen met BitRUSH zijn de volgende:

• Altijd krijg je elke dag een winst uitbetaald in de vorm van rente.
• Geen risico’s dat je verlies maakt…. maar wat gebeurt er wanneer het bedrijf bankroet gaat?
• Er zijn geen commisies.
• Er zijn geen handelskosten. Er zijn alleen kosten verbonden bij het opnemen van je bitcoins. Er is een withdrawal fee van 5 %. Deze is ingesteld geworden om zeer korte termijn spaarders af te schrikken.
• Je kunt al beginnen met een storting van 0.01 BTC!

Waar moet ik opletten?

  • Wanneer je bitcoins belegt met BitRUSH, leen je ze in feite uit. De traders van BitRUSH kunnen dagelijks percentueel meer winst behalen, maar ook verliezen. In die zin kun je een BitRUSH rekening eerder vergelijken met een Bitcoin spaarrekening waar je ongeacht winst of verlies een rente verdient over je inzet. Het probleem is alleen, dat wanneer BitRUSH bankroet gaat, je geen bankgarantie hebt en je inleg geheel kunt verliezen.
  • Wanneer je bitcoin belegt met BitRUSH, dan verlies je de controle over je bitcoins. BitRUSH zal je inzet nodig hebben om o.a. hefbomen te kunnen inzetten bij het uitvoeren van een handelsstrategie. Je kunt zeker op elk moment je bitcoins weer terugstorten naar je eigen Bitcoin wallet, maar besef dan dat je een 5 % boete betaalt over je eerste storting. BitRUSH houdt er rekening mee dat je de bitcoins voor een langere termijn vasthoudt op de rekening. Concreet wil dit zeggen dat je minimaal 2 dagen de bitcoins moet uitlenen anders boek je een verlies!
  • BitRUSH valt onder de high-yield investment programs (HYIP). Het blijkt dat ze als een ponzi-scheme werken waardoor je risico loopt je geld te verliezen. Dit kan ik niet bewijzen, maar is zeer waarschijnlijk. In ieder geval, ik krijg op dit moment elke dag een rente uitbetaald over mijn inzet. BitRUSH werkt en betaalt……. maar voor hoe lang? Helaas niet meer.
  • Daarom, wees voorzichtig in het begin en beleg met een klein bedrag voor een korte tijd. Bekijk rustig voor jezelf hoe je een storting wel of niet wilt uitbreiden met de beleggingsdienstverlening van BitRUSH. Beleg alleen maar geld dat je kunt veroorloven om te verliezen.
  • Strategie: pak zo snel mogelijk je eerste inleg op en speculeer alleen met de verdiende percentages.

Conclusie:

Je kunt niet rustig rentenieren met BitRUSH. Het is een speculatieve dienstverlening dat als een high-yield investment programs (HYIP) moet worden beschouwd. Wanneer je bitcoins stort in een BitRUSH wallet kunnen ze makkelijk verdwijnen in het geval het bedrijf bankroet gaat. Persoonlijk, maak ik er gebruik van en de rente wordt uitbetaald. Strategie: zo snel mogelijk uitstappen met de initiële inzet en alleen de verdiende rente gebruiken om mee te rentenieren.

Gerelateerde artikels:

P.S. BitRUSH in Londen moet je niet verwarren met Bitrush in Amsterdam. Dit is een kleine Bitcoin wisselkantoor en levert geen verdere dienstverlening om verder geld te verdienen met bitcoins. Voor meer informatie: