BITRUSH

Rentenieren met BitRUSH?

bitrushBitRUSH is een Bitcoin handelsbedrijf. Het bestaat uit een team van specialisten die 24 uur per dag handelen met bitcoins en crypto’s. Het is één van de bekendste Bitcoin trading ondermeningen met een kantoor in Londen. BitRUSH maakt het voor beleggers makkelijk om geld te verdienen met bitcoins. Voor beleggers die liever niet zelf willen handelen met bitcoins, maar wel automatisch een dagelijkse rente willen verdienen van 3,6 % over een gedeelte van de bitcoins, is deze beleggingsdienstverlening van BitRUSH een optie.

Hoe werken de Bitcoin investment plans van BitRUSH?

Je zult een Bitcoin beleggingsrekening moeten openen en vervolgens moeten kiezen hoeveel bitcoins je wilt beleggen. Concreet voorbeeld: je koopt eerst een aantal bitcoins bij BTCDirect en je stort deze direct op je BitRUSH rekening. Vervolgens zul je elke dag een rente ontvangen over het aantal bitcoins dat je hebt vastgelegd. Je hoeft zelf niet te handelen, een trading team van BitRUSH zal al het werk verrichten. Wanneer je 1 Bitcoin belegt zul je automatisch elk uur een rente van 0,15 % ontvangen met een dagelijkse rente van 3,6 %! Hoe meer bitcoins je belegt, hoe meer rente je dagelijks zult ontvangen.

De voordelen met BitRUSH zijn de volgende:

• Altijd krijg je elke dag een winst uitbetaald in de vorm van rente.
• Geen risico’s dat je verlies maakt.
• Er zijn geen commisies.
• Er zijn geen handelskosten.
• Je kunt al beginnen met een storting van 0.01 BTC!

Waar moet ik opletten?

  • Wanneer je bitcoins belegt met BitRUSH, leen je ze in feite uit. De traders van BitRUSH kunnen dagelijks percentueel meer winst behalen, maar ook verliezen. In die zin kun je een BitRUSH rekening eerder vergelijken met een Bitcoin spaarrekening waar je ongeacht winst of verlies een rente verdient over je inzet.
  • Wanneer je bitcoin belegt met BitRUSH, dan verlies je een gedeelte van de controle over je bitcoins. BitRUSH zal je inzet nodig hebben om o.a. hefbomen te kunnen inzetten bij het uitvoeren van een handelsstrategie. Je kunt zeker op elk moment je bitcoins weer terugstorten naar je eigen Bitcoin wallet, maar besef dan dat je een 5 % boete betaalt over je eerste storting. BitRUSH houdt er rekening mee dat je de bitcoins voor een langere termijn vasthoudt op de rekening. Concreet wil dit zeggen dat je minimaal 2 dagen de bitcoins moet uitlenen anders boek je een verlies!
  • Daarom, wees voorzichtig in het begin en beleg niet te veel bitcoins. Bekijk rustig voor jezelf hoe je een storting wel of niet wilt uitbreiden met de beleggingsdienstverlening van BitRUSH.
  • Het is jammer dat BitRUSH niet expliciet Litecoin of Ethers gebruikt.

Klik hier en bezoek BitRUSHbitrush

Gerelateerde artikels:

P.S. BitRUSH in Londen moet je niet verwarren met Bitrush in Amsterdam. Dit is een kleine Bitcoin wisselkantoor en levert geen verdere dienstverlening om verder geld te verdienen met bitcoins. Voor meer informatie: