10TRADE

10Trade is een nieuwe speler op de markt van binaire opties. Binaire opties zijn een kindeenvoudig gereedschap om makkelijk binnen korte tijd veel geld te verdienen op de beurs en in te spelen op prijsbewegingen van allerlei activa.

10trade binarie opties makelaar10Trade heeft hard gewerkt aan een gebruiksvriendelijke handelsomgeving en de kwalititeit van haar dienstverlening. De dienstverlening is volledig gereguleerd door CySec en voldoet aan alle kwaliteitseisen van een goede binary options broker. Hieronder kun je zien hoe overzichtelijk de handelsomgeving van 10Trade is.
10trade review

investeren in binary options met 10tradeVoor haar leden die handelen in binaire opties voorziet 10Trade in zeer hoge payout rates tot 81 % en werkt aan de ontwikkeling van haar handelaars. Dit vind ik een belangrijk voordeel, 10Trade trakteert haar handelaars op 1-op-1 training sessies met een Academy Trainer. In deze sessies leren handelaren hoe ze markten moeten analyseren en moeten inspelen op prijs ontwikkelingen van assets. Dit is een belangrijk gereedschap voor nieuwe traders om handelsvaardigheden te verbeteren en meer geld te verdienen. Bovendien verstrekt een team van 10Trade analysten dagelijkse nieuws over interessante beurs ontwikkelingen.

10trade platform

Open hier een gratis handelsrekening bij 10Trade!

handelsrekening openen bij 10trade

10trade review

10trade Een handelaar beschikt over meer dan 200 assets waaronder Bitcoin. Het is makkelijk om te speculeren op de waarde van Bitcoin en geld te verdienen op de prijsontwikkelingen van deze wispelturgie cryptocurrency. Natuurlijk kun je ook speculeren op de prijs ontwikkelingen van zilver en goud. Je beschikt over verschillende handelsgereedschappen om met succes binaire opties te plaatsen. Je kunt dus kindeenvoudig zilver kopen en verkopen met binaire opties binnen een korte tijd. Vooral Bitcoins kopen met binaire opties is ideaal om snel veel geld te verdienen op prijsfluctuaties.

Voor vragen en hulp over de dienstverlening is er een uitstekende helpdesk opgezet die elke dag en op elk uur van de dag tot de beschikking staat van haar handelaren. Bovendien is er ook een kenniscentrum opgebouwd die je kunt raadplegen wanneer er iets niet duideijk is. Je beschikt over allerlei mogelijke e-books en video tutorials die je helpen met het handelen in Binaire opties met behulp van 10Trade.

Bekijk het eens voor je zelf, het is gratis om een handelsrekening te openen en je kunt al voor een kleine storting van 200 USD al beginnen om dit bedrag te veelvoudigen. Durf je het aan….klik en bekijk 10Trade eens voor jezelf.

 

Open hier een handelsrekening bij 10Trade omdat het niks kost!

handelsrekening openen bij 10trade

10trade review

 

Met wie kan ik 10Trade vergelijken?

De referentie voor binaire optie makelaars is Banc de Binary. Andere zeer sterke merken zijn 24Option en Anyoption. Er zijn genoeg spelers, maar niet allemaal zijn ze goed. Voor meer informatie: Wie zijn de beste binare optie brokers?

Gerelateerde artikels: