21 BITCOIN COMPUTER

21 inc btc computerDe 21 Bitcoin computer is een speciaal ontwikkelde computer voor het werken met Bitcoin als een internet technologie, de Blockchain, en Bitcoin als een betalingsplaform.
21 bitcoin computerDe Bitcoin computer kan worden ingeplugd in elke computer en zorgt voor software en hardware ondersteuning voor het Bitcoin protocol. Het betekent dat je in verbinding staat met het p2p Bitcoin netwerk zoals jouw computer in verbinding staat en verbonden is met het internet. Het maakt o.a. het volgende mogelijk:

  • Het eenvoudig ontwikkelen van internet applicaties en diensten.
  • Het opzetten van je eigen betalingsplatform voor diensten en producten.
  • Het delven van Bitcoins en het opzetten je eigen Bitcoin mining activiteit.
  • Het ontwikkelen van crypto-equity en gerelateerde fintech diensten.

Mensen vergelijken vaak Bitcoin met de opkomst van het internet, spreken over het internet van geld, maar vergeten vaak dat internet een enorme hardware infrastructuur vergde om echt van de grond te komen ( ;

Een goede hardware infrastructuur is de basis waarop de mogelijkheden van software programma’s daadwerkelijk tot zijn recht kunnen komen en tot bloei kunnen komen. De Bitcoin computer van 21 onderschrijft deze stelling. Met de lancering van de 21 BTC computer wil het bedrijf een constructieve bijdrage leveren aan het uitbouwen van een goede infrastructuur voor het Bitcoin netwerk. Het kan ook een aanzienlijke bijdrage leveren aan de bouw van het internet der dingen!

21 Inc is een project dat de ondersteuning heeft van de volgende bedrijven en personen: Andreessen Horowitz,  Peter Thiel, Qualcomm, en Cisco. Voor meer informatie over deze bijzondere computer voor het Bitcoin netwerk: 21 Bitcoin Computer.

Gerelateerde artikels: