bitcoin cash bch kopenVoor dat je Bitcoin Cash gaat kopen. Kennis is van belang: Bitcoin Cash (BCH) is een vork van Bitcoin (BTC). Bitcoin Cash lijkt veel qua broncode op de originele Bitcoin. Het project verschilt wezenlijk van Bitcoin doordat ze alle schaalbaarheidsoplossingen willen implementeren binnen de blockchain zelf. Alles wordt op de blokketen ON-CHAIN opgelost. De blokken van de Bitcoin Cash blokketen zijn dan ook vergroot naar 8MB.  Dit is de meest eenvoudige manier om het blockchain ontwerp van Bitcoin schaalbaar te maken. Bitcoin Cash is hierdoor sneller en goedkoper in het verwerken van transacties in vergelijking tot Bitcoin (BTC).

De aanpak van Bitcoin verschilt wezenlijk. De Bitcoin gemeenschap heeft een segwit upgrade uitgevoerd op het Bitcoin protocol waardoor OFF-CHAIN oplossingen mogelijk zijn geworden om Bitcoin super snel te maken. Het betekent concreet dat vele transacties buiten de hoofdketen van Bitcoin worden verwerkt in aparte betalingskanalen. Er wordt nu gewerkt aan een aparte microtransactienetwerk, dit wordt het Lightning Network genoemd. Dit betalingsnetwerk heeft zijn fundament in Bitcoin, maar zorgt er voor dat microtransacties onmiddellijk plaatsvinden zonder kosten. Je merkt het misschien wel. Bitcoin Cash heeft een tegenovergesteld aanpak waarvoor de Bitcoin gemeenschap voor had gekozen. Bitcoin Cash beschikt dan ook niet over de segwit update en kan daardoor geen Lightning Network implementeren. Dit is wel het geval met twee andere bekende Bitcoin vorken, de Bitcoin Gold en Bitcoin Private vorken. Bitcoin Cash zou je als een hegde kunnen beschouwen voor Bitcoin. Niettemin, alle Bitcoin vorken zijn gewoon Bitcoin altcoins en zijn niet de Bitcoin! Er is maar een Bitcoin en dat is Bitcoin BTC.

Wil je Bitcoin Cash (BCH) kopen?

bitcoin cash bch kopen bij LitebitBitcoinCash kan nu zonder problemen worden verhandeld op vele verschillene cryptobeurzen. In het bijzonder kan Bitcoin Cash worden gekocht en verkocht op de cryptocurrency exchange van ChangellyLiteBit en BitRush in Amsterdam.

Bcash wordt vooral gebruikt om meer Bitcoin te kopen. Beschik je over Bitcoin Cash (BCH) dan kun je deze het beste verkopen wanneer de prijs omhoog schiet. Geloof je in het project, dan kun je Bitcoin verkopen voor Bcash. Wil je meer informatie? Bezoek dan LiteBit in Zoetermeer, Bitrush in Amsterdam of Changelly!

Bitcoin cash bch kopen