crypto capital

DARKCOIN

21 jan. 2015
Aanbieding: 

darkcoin is nu dash Darkcoin is een echte altcoin en is gebaseerd op het Bitcoin protocol. Het mooie van Darkcoin, is dat het jouw online privacy en financiële transacties afschermt van het publiek. De naam is recentelijk veranderd en de DarkCoin is tegenwoordig bekend onder de naam DASH.

Ik verwijs mijn lezers dan ook naar het artikel over de Dash CryptoCurrency.

 

Informatie over de DARKCOIN: 

darkcoin Bitcoin wordt vaak beschreven als online contant geld, maar voldoet eigenlijk niet aan deze beschrijving. Bitcoin is volledig transparant doordat alle transacties publiek toegankelijk zijn en kunnen worden gevolgd. De publieke ledger, de Blockchain, waarin alle transacties worden verwerkt en goedgekeurd is door iedereen te raadplegen. Elke Bitcoin bevat een inherent transparante spoor van alle transacties tussen alle verschillende bitcoin adressen. Het is daarom ook een mythe dat Bitcoin echt anoniem is. Dit betekent het volgende:

  • Als een individu wil je misschien niet dat al jouw transacties publiek toegankelijk zijn en kunnen worden gekoppeld aan alle activiteiten waardoor jouw koopgedrag in kaart kan worden gelegd door toekomstige blockchain analysts en software programma’s. Kijk, niemand zou graag willen dat de Visa credit card uitschriften publiekelijk toegankelijk zijn. Dit is feitelijk wel het geval met alle Bitcoin betalingen die je verricht!
  • Als een bedrijf wil ook niet al jouw financiële transacties voor iedereen open en bloot weergeven. Vooral uit het oogpunt van de competitie. In de toekomst is het goed mogelijk dat er spionnen zijn die het bitcoin koopgedrag van bedrijven in kaart leggen om zo meer te leren over het bedrijf. Een bedrijf heeft veel baat bij het beschermen van haar financiële gegevens .

Daarom is deze cryptocurrency relevant. Darkcoins kopen is in dit opzicht een slimme zet want Darkcoin onderscheidt zich door de electronische transacties volledig te anonimiseren. Het is het beste met online cash te vergelijken. Net zoals bij contant geld, bevat Darkcoin geen spoor van jouw persoonlijke gegevens of portemonnee. Darkcoin is de unieke verwezenlijking van echt online digitaal geld voor het optimaal beschermen van jouw eigen financiële vrijheid en privacy.

Daarnaast bevat deze anonieme altcoin andere eigenschappen:

  • Snellere transacties dan Bitcoin, zo’n 2’5 minuut per block.
  • Verdere integratie voor het verbergen van de IP adressen.
  • Darksend voor het volledig anoniem sturen van Darkcoins.
  • Deze altcoin werkt niet alleen op basis van Proof-of-Work, maar ook op basis van Proof-of-Stake en Proof-of-Service modellen.
  • In totaal zullen er maximaal 22 miljoen Darkcoins kunnen worden gemijnd.
  • Actieve bestrijding van een mogelijke inflatie van de waarde van Darkcoin.

Wanneer meer en meer mensen Bitcoin volledig zullen gebruiken en begrijpen, zullen er meer en meer mensen en bedrijven overstappen naar Darkcoin voor het sneller en anoniem verwerken van privacy gevoelige transacties. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Darkcoin op lange termijn. Daarom, Darkcoins kopen is zo gek nog niet vanuit een investeringsoogpunt.

Waar en hoe kan ik het beste Darkcoins kopen?

1. Er zijn twee wegen. Je kunt deze digitale muntjes met iDeal kopen via LiteBit  en deze onmiddellijk sturen naar jouw Darkcoin Wallet. De Wallet kun je hier gratis downloaden: Darkcoin Wallet.

2. Een ander optie is om eerst Bitcoins te kopen met iDeal in Nederland via LiteBit, Bitonic of CleverCoin. Vervolgens koop je Darkcoins op een cryptocurrency exchange zoals Bter.com. Daar kun je ook een online Wallet handhaven en makkelijk weer jouw Darkcoins verkopen.

darkcoinsTip: je kunt jouw online privacy, veiligheid en anonimiteit enorm versterken door gebruik te maken van een VPN service. Met behulp van een VPN service kun je anoniem surfen. Natuurlijk veronderstelt dit alles ook dat jouw computer goed beveiligd is met de beste antivirus. Malware verwijderen en vermijden doe je met de beste antivirus software.

 

Gerelateerde artikels:

 

 

Lees verder

Bitcoin leeft en vervangt wetten door code

Wat is de echte Bitcoin revolutie? Wat is de echte meerwaarde van decentrale blockchains? Wat is het verband tussen Bitcoin en de Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring? Of onze Acte van Verlatinghe? Wie verlaat wat? Ja de centrale bank gaat eraan. Maar wat nog meer? En wat komt ervoor in de plaats? Juist de covid plandemie laat zie […]

18 sep. 2021
4,5 min

Satoshi Nakamoto-standbeeld onthuld in Hongarije

’s Werelds eerste fysieke standbeeld van de anonieme Bitcoin-uitvinder Satoshi Nakamoto is vandaag aan een menigte gepresenteerd in de hoofdstad van Hongarije Boedapest. Het levensgrote bronzen monument toont een persoon met een hoodie. De kledingkeuze met het Bitcoin-logo aan de linkerkant was bedoeld om Satoshi’s anonimiteit te onderstrepen. Het uitdrukkingsloze gezicht van het beeld heeft […]

16 sep. 2021
0,5 min

Evergrande in diepe financiële problemen!

We willen onze lezers wijzen op de financiële problemen van Evergrande aangezien een aankomend bankroet van deze vastgoedreus vergaande gevolgen kan hebben. Het bedrijf heeft bankroetadviseurs gehuurd en de Chinese overheid zal de schuldeisers van Evergrande niet gaan helpen. Evergrande is sinds 1996 in relatief korte tijd uitgegroeid tot bijna de grootste vastgoedontwikkelaar in China. […]

16 sep. 2021
2,5 min