hoe werkt de economie

ANALYSE BANKENSYSTEEM

Mar 2, 2018
Aanbieding: 

Verdere analyse over de beste bank en het bankensysteem in deze tijden:

Banken zijn ter nauwe nood gered door belastingcentjes en hebben hebben nog steeds zeer kleine reserves. Inflatie ligt op de loer en de spaarrentes zijn zeer laag doordat de Federal Reserve en de ECB heerlijk geld printen (met o.a. de QE programma’s) om de banken (vooral de Deutsche Bank) en de aandelenbeurzen te ondersteunen. De werking van de beurzen lijkt ook niet meer zich te verhouden tot normale marktontwikkelingen. Wilt u nog meer bewijs? De hele beurswereld lijkt op dit moment op een grote online casino die door veel geld printen in leven wordt gehouden. Alles gaat om korte termijn speculatieDit staat niet in correlatie tot de huidige economische groei. Dit is niet geruststellend. Hoe kan ik hier nu op een veilige manier mijn geld beleggen? Of is beleggen een vorm van online wedden geworden? Vervolgens, wat is de beste bank wanneer je geen spaarrente meer krijgt en weet dat de corruptie aan de top van ons bankwezen overweldigend is. Ja zeker, dit is een feit. Dit hebben dappere klokkenluiders en bankiers binnen de Wereld Bank aangetoond en ook de LIBOR-affaire heeft dit uitgewezen. Laat niet al uw spaargeld op een reguliere grote bank staan, waar u de normale betaalrekening heeft. Het volgende kunt u al makkelijk doen:

1. Zoek naar een gezonde, relatief kleine bank met veel reservers zoals de BigBank in Europa. De beste bank om te sparen is de BigBank. Als U echt zeker wilt zijn. Maak dan ook gebruik van een extra offshore 100 % reserve bank, weg met een deel van je kapitaal uit Nederland. Wanneer het echt mis gaat zullen de spaarcentjes eraan gaan. 

2. Reguliere banken zijn duur. Vervolgens zou u vele online betalingen kunnen verrichten via de veel goedkopere en snellere online betalingssystemen van PayPal en Skrill die meer en meer overal worden geaccepteerd. Vooral Skrill is interessant aangezien je deze kunt koppelen aan een aparte PrePaid card van het PaySafe kantoor in Oostenrijk. Het Oostenrijkse bankwezen weet nog wat het woord bank privacy betekent! Bovendien andere nieuwe fintech en peer-to-peer oplossingen zijn er beschikbaar voor het wisselen van geld (CurrencyFair) en het lenen van geld (Lendico). Kleine bedrijven kunnen ook dure banken overslaan bij het opzetten van POS-systemen en makkelijk mPOS software systemen implenteren zoals die ontwikkeld worden door SumUp en iZettle.

wat is de beste bank anno 2014De waarde van geld neemt elk jaar in koopkracht af. Een andere goede zet is om zelf je eigen centrale bank te worden door het aankopen van zilver en het investeren in goud. Neem de controle terug over de eigen besparingen en bescherm een gedeelte van je vermogen en koopkracht. Ben je echt fanatiek en niet bang om je bank daadwerkelijk vaarwel te zeggen, dan koop je bitcoins! Bitcoin kan ons bank systeem volledig op z’n kop gooien en geld daadwerkelijk democratiseren, terugbrengen naar het volk! Voor meer informatie: Waarom zou ik bitcoins kopen?

De beste bank in het licht van de avondscherming van het huidige bancaire paradigma:

De meeste banken in Europa zijn undercapitalized. Dit is geen loze uitspraak, het is de bittere realiteit die we op deze site Beste Bank  verder zullen bespreken. Nederland wordt wakker! Neem geen risico’s en verspreid de eitjes over verschillende mandjes! Aangaande een mogelijke beste bank voor je spaarcentjes en je vermogensbeheer moeten we een aantal zaken op een rijtje zetten. Sinds de plundering van Cyprus weten we allemaal dat spaartegoeden niet meer echt veilig staan op een bank. De waarde van de bankgarantie (alleen geldig voor bepaalde spaargelden) die wordt beloofd door de overheid, staat nu zelfs ter discussie! Vooral als je spaartegoeden staan op een zogenaamde zombiebank is het zeker tijd om het spaargeld van deze bank te halen. Het is een feit dat de Nederlandse banken te weinig reserve kapitaal hebben (undercapitalized). Er zijn geen garanties meer voor de gewone burger en deze zal zich zelf moeten leren beschermen. De Europese bail-in regels spaargeld van de rekeninghouders in aanspraak komt om de bank overeind te houden. We hebben te maken met een bankroet geldsysteem dat door verdere schuldcreatie in leven wordt gehouden. Op deze website zullen we mogelijkheden bespreken om je geld te beschermen en de beste bank voor je spaargeld te vinden. Dit doen we in het licht van de huidige schuldencrisis en de werking van ons corrupte bankenbestel.

Wat zijn de condities waaraan de beste bank aan moet voldoen?

1. De beste bank werkt op basis van Complete Reserve Banking!

beste bank heeft genoeg reservesWaarom moet de beste bank hieraan voldoen? Laat ons dit wezenlijk feit eens verder uitdiepen. Doordat ons bankensysteem vooral geld maakt door het verstrekken van leningen (c.q. schulden) gebaseerd op een systeem van fractioneel bankieren en deze schulden vooral (stak) en nog steeds steekt in speculatieve projecten, is er een behoorlijk hoog risico dat een schuldenaar kopje onder kan gaan alsmede uiteindelijk de bank die de lening verstrekte.

De economische crisis in 2008 heeft ons geleerd dat dit bestel ongezond is, dat banken als domino steentjes kunnen omvallen en dat de meeste banken weinig reserves hebben. In feite, de bankencrisis is nog steeds niet voorbij en nog vele banken zullen in elkaar storten de komende tijd. Er is nog steeds een groot risico dat het gehele bestel in elkaar valt waarbij de Westerse wereld definitief haar macht en kracht verliest aan het Oosten.

De lering die wij hieruit kunnen trekken is dat een veilige, goede en dus de beste bank niet op fractioneel bankieren moet zijn gebaseerd of zich moet gedragen als een traditionele depositobank. Als we het extreem oppakken dan kunnen we stellen dat alleen op een 100 % reserve bank uw geld veilig staat. Zo een bank is niet gevoelig voor bankruns en kan niet failliet gaan door zeepbellen, derivaten en daardoor ook niet de spaartegoeden kan toe-eigenen in het geval van een dreigend faillissement.

Helaas, de Nederlandse banken werken allemaal op basis van fractioneel bankieren en hebben veel te weinig reserves. Alleen de BIGBANK als een echte depositobank komt in aanmerking. Het veranderen van spaarbank kan een goede zet zijn. Je kunt de spaarrekening van Bigbank gemakkelijk koppelen met je Nederlandse betaalrekening. Daar staan uw spaargoeden veilig en gescheiden van uw reguliere bank! 

In ieder geval, het vinden van een echte reserve bank is zoeken naar een speld in een hooiberg. Het zijn vooral de banken in Hong Kong en Singapore die zeer goede reserves hebben, maar werken nog steeds op fractioneel bankieren. Een uitstekende en naar mijn mening beste private offshore bank die echt aan deze belangrijke reserve eis tot 100 % voldoet is de Euro Pacific Bank in St Vincent. Deze unieke bank in de wereld is opgericht door Peter Schiff. Hij was een van de weinige economen die de bankencrisis in 2008 voorzag, maar niemand wilde luisteren, er waren immers enorme miljoenen bonussen te verdienen met de schandalige hypotheekzwendel op Wall Street en de economie ging toch goed…..

2. De beste bank respecteert een waterscheiding tussen regulier bankieren en speculatie!

Helaas, alle banken in het Westen volgen de voetsporen van de corrupte investeringsbanken in Wall-Street en de City of London. De bankenlobby heeft in de jaren negentig hard gewerkt aan de deregulering van de financiële markten en het verwerpen van de Glass-Steagall act onder de Clinton jaren.

De Glass-Steagall act was na de crash van 1929 in 1933 ingevoerd om te voorkomen dat banken te veel risico’s namen met de spaarcentjes van rekeninghouders. Er moest een duidelijke waterscheiding komen tussen de activiteiten op de effectenhandel van investeringsbanken op de beurzen en de reguliere commerciële taken van een bank zoals het bedienen van haar klanten, het openen van rekeningen, spaarrekeningen en het uitgeven van leningen voor goede investeringen. Met andere woorden, grote banken moesten met hun vingers afblijven van de spaarcentjes van haar rekeninghouders om daar me te gaan speculeren op de beurs en gewoon de burgers en bedrijven helpen met het opbouwen van hun vermogen.

Sinds 1999 is deze wet die de burger moet beschermen door Clinton opgedoekt. De banken hebben vrij spel gekregen. Sindsdien hebben banken veel meer risico’s genomen en de spaarcentjes van hun klanten opgesnoept daar waar het mogelijk was. Een recent voorbeeld is het schandaal rond MF GLOBAL. Helaas, banken respecteren niet meer ons geld en daarom is het zaak om een bank te kiezen die van ons geld afblijft en niet gebruikt voor speculatieve doeleinden. Bijna alle grote banken zijn volledig corrupt, waaronder ook de World Bank en de Goldman Sachs bankiersgenootschap. De internationale corruptie van ons bankwezen is iets waartegen elke burger in opstand zou moeten komen. Helaas, het probleem is voor de meeste mensen abstract, tot dat men op de straat staat met een restschuld of tot dat de bank de spaarcenten confisqueert. In ieder geval, alleen een klassieke, kleine spaarbank met een 100 % reserve respecteren deze waterscheiding. Deze banken hebben geen financieringsgat en hoge debt to deposit ratio’s.

De Nederlandse banken leiden allemaal aan deze ziektes en wij als rekeninghouders zijn afhankelijk van de staat voor de bescherming van ons geld. Bedenk wel even dit, zodra u uw geld op de bank zet, leent u het in feite uit aan de bank. De bank kan vervolgens uw geld weer uitlenen aan iemand anders. In hoeverre is het dan nog wel eigenlijk uw geld?  De megabanken respecteren natuurlijk helemaal niks en willen zo veel mogelijk invloed uitoefenen op de politiek. Wat is de morele code van de megabanks? Deze laat zich zo samenvatten: Banks regard paying enormous fines to regulators as simply the “cost of doing business”. They never consider the morality of what they are doing, only the financial outcome. If it’s positive, it’s worth doing, even if it is in fact criminal. This is no different from how the Mafia do business. 

Verliezen moeten worden gesocialiseerd d.w.z. worden betaald uit de zakken van de burgers. Dit blijkt ook weer uit de laatste H.R. 83 Cromnibus Bill voor het financieren van extra leningen aan de Amerikaanse staat tot september 2015. Citibank en andere megabanks hebben flink onderhandeld voor het verwijderen van enkele Dodd-Frank bepalingen.De rekeninghouders kunnen nu opdraaien voor verliezen die banken mogelijk oplopen in de handel van derivaten! Deze clausule was door CitiBank al netjes geschreven en werd  zonder problemen overgenomen. De banken controleren de Amerikaanse regering. Het onwaarschijnlijke is ook bijna te gek voor woorden. Citibank zal haar hoofdkantoor begin 2015 verhuizen naar het kapitool! Ze gaat naast het Huis van Afgevaardigden zo’n 3000m2 kantooroppervlakte huren! Je kunt het niet verzinnen….onze werkelijkheid is gekker dan fictie! Voor bronnen zie onderaan dit betoog.

3. De beste bank en Gold Backed Accounts.

Ons huidige financiële systeem en betalingsverkeer is gebaseerd op de US Dollar. De US Dollar is de reserve currency van alle internationale betalingen mede dankzij het feit dat olie eigenlijk alleen mag worden verhandeld in US Dollars. Voorheen werd de waarde van de Dollar bepaald door de waarde van het goud in de kluizen van de Amerikaanse centrale bank.

gold backed bankSinds 1973 heeft de Amerikaanse overheid de converteerbaarheid van US Dollars in goud gestopt. Dit kwam doordat de Amerikaanse overheid enorme schulden had opgebouwd dankzij de Vietnam oorlog. De Fransen werden ongerust en wilde toen der tijd de US Dollars die ze hadden converteren in goud leverancies. De Amerikanen vonden dit geen leuk plan en waren bang dat meerdere landen hun US Dollar reserves wilden converteren naar goud. Nixon besloot toen om van de goudstandaard af te stappen.

De koers van de Dollar fluctueert nu t.a.z. van alle andere koersen en is alleen nog maar gedekt door de Amerikaanse wet (legal tender law), de sterkte van de Amerikaanse economie en het feit dat olie alleen in US Dollars kan worden afgerekend. Vandaar dat de term PetroDollar vaak wordt gebruikt. Het probleem is dat vele landen hier eigenlijk vanaf willen stappen (waaronder Iran). De wens wordt nu alleen nog maar groter doordat het alleen maar bergafwaarts gaat met de Amerikaanse economie. Sinds 1971 heeft de Amerikaanse overheid en haar burgers alleen maar enorme schulden opgebouwd. De oorlogen die Amerika voert om de waarde en macht van de PetroDollar in stand te houden, hebben ook veel en enorm veel meer geld gekost dan aanvankelijk gedacht. De oorlogen in het midden-oosten zoals in Irak zijn nooit gewonnen geworden. Ze hebben alleen de Amerikaanse overheid met een gigantische staatschuld opgezadeld ( en prachtige winsten voor het militair-industrieel complex). Meer en meer landen willen een einde van de US Dollar als onze wereldreservemunt. Ze werken hard op de achtergrond om dit mogelijk te maken. Zal de Chinese Yuan de nieuwe wereldreservemunt worden?

De situatie is onhoudbaar aan het worden en er wordt elke maand door de Federal Reserve enorm veel Amerikaanse Dollars digitaal geprint. Dit heeft geldontwaarding als gevolg met een bijkomend risico voor hyper-inflatie. Een vooruitzicht dat de Amerikaanse economie daadwerkelijk zal herstellen is niet goed aangezien de babyboomers met pensioen gaan, de infrastructuur enorm verslechterd is en de fabrieken verhuisd zijn naar lage-lonen landen in vooral Mexico en China. Gaat de Verenigde Staten het lot van Japan achterna?

Aangezien de economische situatie in de Verengide Staten niet rooskleurig is en het systeem van fractioneel bankieren aan het desintegreren is, maken vooral de Chinezen zich al klaar voor een nieuwe tijd waarbij vooral goud weer een voorname rol gaat spelen bij het vasstellen van de financiele krachtenveld in de wereld. De Chinezen zijn van goud exporteurs veranderd in enorme goud importeurs. De Chinese overheid maant haar burgers te sparen in goud. Chinezen beleggen in goud als of het in de uitverkoop staat. Goud is traditioneel gezien als de beste beschermer tegen geldontwaarding, inflatie en als de hoeksteen van de waardepaling van een munt. Naast de wet was de goud voorraad van een land medebepalend voor de sterkte van een munt. Op dit moment is de waarde van alle geldeenheden gebaseerd op alleen de wet of wel een overheidsdecreet (fiat), de relatieve sterkte van de onderlinge economieën en vooral het vertrouwen in het bankenbestel. De Chinezen en de Russen werken op de achtergrond met de BRIC-landen aan een plan-B voor de val van de US Dollar als de wereld reservemunt. De Chinezen zullen samen met de Russen en de BRICS werken aan een nieuwe Eurasian handelsblok, een nieuwe zijderoute. De volgende organizaties zijn al actief bezig om dit te verwerkelijken:

De val van de US Dollar als de wereld reservemunt is een kwestie van tijd. Aangezien ons bankenbestel is gebaseerd op fractioneel bankieren, speculeren en het maken van enorme schulden, zullen uiteindelijk de meeste economieen en landen in de Westerse wereld stuk voor stuk ten ondergaan vooral wanneer de V.S. uiteindelijk bezwijkt en de US Dollar haar status verliest als de reserve currency voor onze globale economie. In dat geval is alleen goud en zilver de enige bescherming van uw spaartegoeden. Een bank zoals de Euro Pacific Bank die naar onze mening de beste offshore bank is, biedt de mogelijkheid om te sparen op basis van goud en zilver gebaseerde konto’s. Bij de Euro Pacfic Bank kunt u zilver kopen en goud kopen! Wanneer de US Dollar valt, zal de geldontwaarding over de hele wereld niet te overzien zijn. De US Dollar kan vallen doordat ze bezwijkt onder haar eigen schuldenlast of doordat de EURO of de YEN eerst bezwijkt en vervolgens de US Doller meetrekt. Het is een kwestie van tijd, hoelang we nog hebben is moeilijk te zeggen, maar het is verstandig om net zoals de Chinezen in ieder geval een deel van uw spaartegoeden om te zetten goud of zilver. De beste bank is naar onze mening een bank die dit mogelijk voor u kan maken. Euro Pacific Bank biedt u deze mogelijkheden. Een andere optie zou de dienstverlening van Doijer en Kalff kunnen zijn. Bij Doijer en Kalff kunt u via VIAMAT uw goud en zilver veilig buiten Europa opslaan.

3. De beste bank bevindt zich buiten de jurisdictie van de (nederlandse) overheid.

Helaas, de Nederlandse overheid heeft alle rotte banken opgekocht en niet failliet laten gaan via een Glass-Steagal achtige procedure. Politici leren ook nooit uit het verleden en hebben helaas niet veel kennis van de bankenwereld. Nu zitten we als Nederlanders met de brokken en alleen de Rabobank is nog zelfstandig. Het feit dat de overheid nu de rommel heeft opgekocht wil zeggen dat wij als burgers uiteindelijk aansprakelijk zijn voor de verdere toekomst van deze banken. De problemen binnen deze banken zijn helaas nog niet opgelost en het is zeer waarschijnlijk dat bij de volgende bankencrisis iedereen zal moeten bijdragen.

beste private bankIn het ergste scenario zal zeker de overheid de spaartegoeden meenemen in een mogelijke nieuwe redding. Het confiseren van goud kan ook tot het menu behoren. Goud confiscatie is in het verleden al vaak voorgekomen, met als duidelijkste voorbeeld de bankencrisis in 1933 waarbij alle Amerikanen hun goud moesten inleveren. Dit staat ook in de Nederlandse wet. De overheid kan ons goud opeisen. Vandaar dat op dit moment de beste bank zich niet bevindt op Nederlandse bodem. De Euro Pacific Bank is gelegen buiten de Europese Unie op St. Vincent. Uw goud dat zou kunnen kopen en laten opslaan bij Euro Pacific Bank ligt in een veilige kluis in Australie. De nederlandse overheid kan niet uw geld nog uw goud confisceren.

De beste bank is uiteindelijk uw matras

Uiteindelijk is het altijd verstandig om wat geld in huis te hebben. Zeker in het licht van de laatste storingen van ons online banksysteem. Trouwens, op de bank is er toch bijna geen rente en deze weegt absoluut niet op tegen de mogelijke risiko’s. Uiteindelijk bent u zelf de beste bank, heeft u veel geld en goud, dan is het verstandig om voor een gedeelte offshore te bankieren met de BIGBANK en als u echt offshore wilt gaan, met de Euro Pacific bank. Dit zijn naar onze mening de beste banken wanneer u niet alles thuis in uw matras wilt hebben liggen.

De beste bank is geen bank? Van fiat bankgeld naar eigen digitaal geld!

Koop Bitcoin, become your own bank! Bitcoin is een cryptocurrrency, een digitale valuta dat zonder banken werkt. Bitcoin en altcoins maken gebruiken van peer-to-peer-technologie om zonder centrale financiële instanties en centrale banken te kunnen werken. Bitcoin werkt niet op basis van fractioneel bankieren, maar verder op basis van wiskunde, algoritmes en encryptie. Het verwerken van transacties en het uitgeven van bitcoins gebeurt collectief door het hele netwerk. Bitcoin is open source; het ontwerp is openbaar en decentraal. Niemand is eigenaar of beheerder van Bitcoin en iedereen kan meedoen. Het maakt het ook mogelijk voor iedereen om online geld te verdienen zonder tussenkomst van spionerende  en bemoeizuchtige banken. Met Bitcoin schakelt u de banken uit en beschikt u volledig over uw eigen geld. Je kunt het vergelijken met het contant geld van het internet. Je bent daar gewoon eigenaar van wanneer je deze Bitcoins in een goede Bitcoin wallet hebt staan. Zo zeil je als een echte financiële watergeus rond de banken en centrale machten heen. 

Wat is de beste bank voor leningen?

De beste bank voor je leningen is geen bank maar een sociaal netwerk of platform van kredietgevers en kredietnemers. Dit staat ook wel bekend als peer-to-peer lenen. In Nederland kun je van het platform van Lendico gebruik maken om een lening te krijgen. Als je een fervent Bitcoin gebruiker bent, kun je ook Bitcoin leningen krijgen. Allemaal leningen zonder dat er een Bank aan te pas komt, met vele betere voorwaarden en rentes.

Is er geen alternatief voor de Euro Pacific Bank?

Zeker, je kunt je geld investeren in bitcoin of andere altcoins. Dan stap je uit het bankparadigma. Ben je daar nog niet aan toe, dan kun je opteren voor slechte, meer traditionele alternatieven, deze bevinden zich in de private banking niche. Het beste is om daar te gaan voor private banking oplossingen van relatief kleine, zelfstandige spelers met hoge kapitaal reserves die een mogelijke bankcrisis kan weerstaan. Het probleem is dat deze private banking services niet beschikbaar zijn voor gewone man in de straat. Een off-shore banking oplossing zoals de Euro Pacific Bank deze aanbiedt heeft geen drempels. U hoeft dus niet over een groot vermogen te beschikken om uw relatief vermogen te beheren en veilig te stellen. De Euro Pacific Bank is in feite de meest gezonde private banking oplossing. Het probleem is dat andere private banking oplossingen vaak door grote investeringsbanken worden aangeboden zoals de beruchte Merill-Lynch die in 2008 in feite van bankroet werd gered! Het is echt oppassen, misschien een goede offshore private banking oplossing in Zwitserland, Hong Kong, Singapore, Paraguay of Panama zijn een mogelijk goed alternatief.  Maar deze oplossingen zijn duur en niet voor de normale doorsnee spaarder!

Maar u ziet, de beste bank voor het veiligstellen van uw vermogen bevindt zich volgens ons niet in Nederland Het is ook niet zo vreemd dat alle multinationals  hun geld parkeren op eilandjes. De beste bank bevindt zich niet in Nederland, niet in Europa of Amerika, maar in een land met een veilig en goed georganiseerde bankenstelsel zoals Panama, Zwitserland of St. Vincent.

Wat is de beste bank in Nederland? 

Als u een off-shore private bank wilt complementeren met een traditionele Nederlandse bank die lekker fractioneel bankiert, dan is de Rabobank volgens de reguliere media, de beste optie. Volgens een recent onderzoek van de Global Finance Magazine is de Rabobank een van de meest stabiele en veiligste banken om mee te bankieren in de wereld. Niettemin heeft Moody’s de vooruitzichten voor de gezondheid van de Rabobank recent naar negatief bijgesteld: Moody’s negatiever over Nederlandse banken. Dit is niet een goed teken in combinatie met de vooruitzichten op de Nederlandse huizenmarkt, toenemende staatsschuld en toenemende problemen met de werkgelegenheid. Vooral de problemen met de Nederlandse huizenmarkt zullen ook de gezondheid van deze banken verder aantasten.

Maar de ECB’s stress testen dan? 

De ECB’s stress testen voor de Europese banken zijn zeer symbolische rapporten die het vertrouwen moeten herstellen in de Europese banksector. Een onpartijdig onderzoek is het zeker niet. Wie moet de boel opruimen wanneer er een bank in elkaar valt? De ECB houdt het bankenwezen met steunaankopen overeind. Het zijn beperkte modellen die worden losgelaten. In de meeste recente stress test van zijn onder andere twee negatieve scenario’s niet in aanspraak genomen: deflatie & ruzie met Rusland. Precies, deflatie is nu toegenomen bij onze zuiderburen en ruzie met Rusland is er ook al gemaakt. Voor meer informatie: ECB’s credibility.

Voor meer informatie:

Lees verder

Google Pay flirt met Bitcoin

Betaaldiensten buitelen over elkaar heen tegenwoordig. Niemand wil de boot missen. Ik kan. Jij kunt. Wim Kan. Apple Pay. Google Pay. Wie doet nog meer mee? En makkelijk is het niet. Online bankgigant N26 is net van een koude internationale kermis huis gekomen en met hangende pootjes alsnog in crypto ingestapt. Tal van nieuwe fintech […]

Jan 20, 2022
4 min

Intel stort zich op de Bitcoin mining markt met de Bonanza Mine ASIC chip

Intel heeft gewerkt aan een nieuwe innovatieve chip voor het delven van bitcoin. Het wordt omschreven als een ultra-low-voltage energy efficient Bitcoin-mining ASIC en wordt de Bonanza Mine genoemd. Deze nieuwe chip zal later in februari op de jaarlijkse ISSCC-conferentie worden gepresenteerd. Vandaar, er zijn nog weinige details over de chip bekend. Echter, het zal […]

Jan 19, 2022
2,5 min

Oekraïne Bitcoin showcase met of zonder oorlog

Het prachtige orthodox christelijke land Oekraïne heeft zijn problemen maar niet met Bitcoin. Op 8 september, terwijl iedereen in cryptoland nog naar El Salvador keek waar Bitcoin een dag eerder wettig betaalmiddel was geworden, en in een maand waarin ook Duitsland, Cuba en Panama regulering invoerden, voerde Oekraïne een algemene legalisering van cryptovaluta door. Oekraïne […]

Jan 17, 2022
5 min