Boerse Stuttgart exchange

ANX & ANXBTC & ANXPRO REVIEW

Mar 24, 2015
Aanbieding: 

ANXBTC recensieANXBTC is een online beurs voor het handelen in bitcoins en andere altcoins. ANXBTC is een dochteronderneming van ANX een financiële dienstverlener op het gebied van cryptocurrencies in Hong Kong. ANXBTC behoort tot een van de grotere bitcoinbeurzen in Hong Kong. Natuurlijk, het beste is om een cryptocurrency exchange dichter bij huis te zoeken zoals LiteBit in Zoetermeer.

Niettemin, de redenen waarom we ANXBTC hier toch vermelden als een uitstekende keuze voor het aanschaffen van altcoins en het spenderen van Bitcoins, zijn de volgende:

anxbtc debit card1. ANXBTC voorziet in een online Bitcoin wallet die je kunt koppelen met een internatoinale bitcoin debit card! Je kunt omiddelijk een X aantal van jouw bitcoins omzetten naar jouw bitcoin debit card en deze spenderen als USD via het MasterCard betalingssysteem. De ANX Premium Debit Card is gratis in gebruik! Alleen wanneer je contant geld opneemt bij een betaalautomaat betaal je een 1 % fee. Inderdaad, het klinkt bijna te goed om waar te zijn, maar je betaalt gewoon niks voor het gebruik van een ANX Bitcoin Debit MasterCard. Hoeveel betaal jij nu voor een reguliere debit kaart bij jouw bank?

 

Open hier een gratis ANX account en  bestel een debit card!

ANXBTC recensie

  • TIP: wanneer je ongerust bent over de bitcoin koers, kun je een gedeelte van jouw bitcoins omzetten in edelmetalen en regulier fiatgeld zoals USD, EURO, YUAN, YEN etc bij BITRESERVE. Je kunt vervolgens jouw ANXBTC debit card onmiddelijk opladen door het omzetten van jouw goud in bitcoins en deze sturen naar het Bitcoin adres van jouw ANXBTC debit card. Dus, ook wanneer je twijfelt over de waarde van Bitcoin en of de waarde van andere valuta, kun je gewoon een gedeelte van jouw vermogen in goud, zilver, platinum of palladium vastleggen en deze vervolgens besteedbaar maken wanneer je wilt. Je leeft dan in feite op een goudstandaard of edelmetaalstandaard en besteedt alleen dan een X aantal bitcoins en US Dollars wanneer het voordelig is voor jouw en wanneer jij dat wilt! Dit is pas echte financiële vrijheid en onafhankelijkheid zonder de tussenkomst van dure banken en kosten. Daarom combineer de kracht van Bitreserve met een ANXBTC Bitcoin Debit Card. Betalen met bitcoins is nu nergens meer een probleem!

2. ANXBTC voorziet in de mogelijkheid om supereenvoudig met bitcoins andere altcoins te kopen via een zeer professioneel opgezette handelsplatform ANXPRO dat is gebaseerd op de LMAX technologie die ook door de grote reguliere investeringsbanken wordt gebruikt. Natuurlijk, je kunt direct bij ANXBTC door een bankoverschrijving bitcoins kopen. Niettemin, de kracht, gebruiksvriendelijkheid en snelheid bij het kopen van altcoins via ANXPRO is ongeevenaard. Dus, wanneer je ook een gedeelte van jouw Bitcoins wilt beleggen in altcoins, kun je dit gemakkelijk doen vanuit jouw online ANX bitcoin wallet. ANX probeert constant de transactiekosten te verminderen bij de aankoop van altcoins en streeft ernaar om de goedkoopste altcoin- en bitcoinbeurs in de wereld te worden. Je zult nooit te veel betalen voor het handelen in bitcoins en altcoins bij ANXBTC. Bitcoins verkopen is kindeenvoudig bij ANXBTC.

  • TIP: als je snel en effectief jouw Euro’s wilt omzetten naar bitcoins en deze vervolgens wilt gebruiken op ANXBTC voor het aanschaffen van een ANXBTC Debit Card, kun je het beste bitcoins kopen bij Clevercoin. Dit gaat sneller omdat je bij Clevercoin bijna direct met iDEAL bitcoins kunt kopen en vervolgens deze te sturen naar het bitcoin adres van jouw ANXBTC wallet.

 

3. Investering in veiligheid – veiligheid is de hoeksteen bij ANX. The ANXBTC.COM platform wordt gehosted in Tier 3+ ISO 27001/9001 compliant data centers. Digitale valuta worden niet opgeslagen bij cloud providers. Alle databases zijn versleuteld en beschermd tegen SQL injectie aanvallen. Elk uur worden er backups uitgevoerd naar meerdere off site locaties waarbij alles in details is gelogged. Alle communicatie is versleuteld met 128-bit encryptie technologie. ANX investeert in DDOS bescherming en werkt samen met de beste partijen om Distributed Denial of Service attacks te kunnen weerstaan. ANX investeert in de beste firewall technologie en voorziet haar klanten ook van een 3-factor authentificatie inlogmethode.

  • TIP: let op, het feit dat ANX echt serieus investeert in de beveiliging van haar platform neemt niet weg dat je zelf niet meer verantwoordelijk bent. Ik raad iedereen aan om de bulk van de bitcoins die je spaart op te slaan op de Ledger Wallet. Via de Ledger Wallet kun je later altijd weer bitcoins direct naar jouw ANXBTC wallet of debit card sturen. In een online wallet spaar je nooit altijd alle bitcoins die je koopt, je moet deze beschouwen als een rekening courant. Daarnaast zou ik ook gebruik maken van een vpn-service en ervoor zorgen dat je gebruik maakt van een zeer goede malware scanner!

Goed, ik denk dat ik in dit artikel over ANXBTC een duidelijk overzicht hebt geschetst over hoe je op een effectieve en veilige manier in bitcoins en altcoins kunt handelen, hoe je de waarde van jouw bitcoins kunt hedgen en jouw eigen bitcoin vermogen het beste kunt beschermen. ANX is definitief een uitstekende keuze om jouw bitcoins te spenderen waar dan ook in de wereld via Mastercard. De ANXBTC bitcoin debit card werkt uitstekend!

 

ANXBTC recensie

Gerelateerde artikels:

 

 

Lees verder

Brent Johnson en Steven Van Metre over het onvermogen van de FED

We willen onze lezers graag wijzen op een boeiende discussie tussen twee bekende macro-analisten, Brent Johnson en Steven Van Metre. Brent Johnson is als macro-analist bekend geworden met zijn Dollar Milkshake Theory. Brent Johnson en Steven Van Metre bespreken waarom de Federal Reserve geen inflatie kan veroorzaken. Het is een verkeerde opvatting dat de Federal […]

Sep 27, 2020
2 min

FED COIN CBDC is onder ontwikkeling

Er zijn meer feiten over de ontwikkeling van een Fed coin of Fed CBDC naar buiten gekomen. Loretta J. Mester, voorzitter van de Federal Reserve Bank of Chicago, heeft op 23 september 2020 tijdens een keynote-presentatie tijdens de twintigste verjaardag van de Chicago Payments Symposium aangegeven dat de Federal Reserve actief werkt aan de ontwikkeling […]

Sep 24, 2020
2,5 min

Bitcoin en de terugkeer naar individuele vrijheid!

De geboorte van de moderne westerse wereld werd gekenmerkt door een verwerpen van autocratische regimes en een omarming van algemene rechten en vrijheden. We zien echter dat diezelfde rechten en vrijheden recent steeds meer worden ingeperkt door dezelfde overheden die toen tot stand kwamen. Bitcoin vormt een technologie die een antwoord biedt op dit steeds […]

Sep 22, 2020
2,5 min