binnenhof den haag

Onderzoeksjournalist Arno Wellens is lijstduwer bij de Libertaire partij

14 mrt. 2021
Aanbieding: 

Arno Wellens is een bekende onafhankelijke journalist en schrijver over de financiële wereld. Hij is bekend geworden met zijn analyse over de Deutsche Bank en zijn boek het Euro evangelie. Op zijn blog heeft hij bekend gemaakt dat hij zich aangesloten heeft bij de Libertaire partij en daar lijstduwer is geworden.

De Libertaire Partij (LP), opgericht als Libertarische Partij, is een Nederlandse politieke partij. De partij streeft naar “een vrije wereld; een wereld waarin niemand wordt gedwongen zijn of haar leven en eigendom op te offeren ten gunste van anderen” en gaat hierbij uit van het non-agressieprincipe. De leider van de partij is Robert Valentine.

Waarom heeft Arno Wellens aangesloten tot de Libertaire Partij?

De reden dat Arno Wellens zich aan heeft gesloten bij de Libertaire Partij heeft alles te maken met de erfenis van Rutte’s wanbeleid waarbij de staatsbureaucratie steeds meer macht heeft verworven, de regering steeds meer macht aan Brussel heeft afgestaan, op de rechtsstaat en gezondheidszorg is bezuinigd en verder met dure geldverslindende ‘klimaatambities’ het klimaat beschadigd met onder meer de houtkap voor de biomassa centrales. Rutte heeft het over de ‘The Great Reset‘ en ‘Build Back Better’ aanpak, maar heeft geen herstelplan voor Nederland. Rutte heeft verder geen herstelplan ingediend ter goedkeuring bij de Europese Unie voor het helpen van de Nederlandse economie. Dit zal na verwachting pas volgend jaar gebeuren waardoor er hopelijk in 2023 iets van de coronamiljarden naar Nederland zullen komen om de gevolgen van de crisis te verlichten. Het is een puinhoop. Het kiezen op een partij uit het kartel heeft geen zin, het is tijd voor nieuwe bevlogenheid en nieuwe mensen aan het roer. Arno Wellens heeft deze mensen gevonden bij de Libertaire Partij van Nederland en staat achter Robert Valentine.

Arno Wellens in gesprek met Robert Valentine & Boris van der Ven

Rober Valentine heeft ook een eigen podcast, V for Valentine! Het is een anti-politieke podcast waar ze elke aflevering het falen van het systeem blootleggen en oplossingen bespreken tot het komen van een vrije en menselijke maatschappij. Het is de verzetsradio in tijden van onrecht en omgekeerd totalitarisme.

In aflevering 2 van V for Valentine hieronder bespreken Boris van der Ven, Robert Valentine en Arno Wellens de staat van de Nederlandse rechtstaat, democratie en financiële en monetaire systeem. De puinhopen van de financiële crisis zijn nooit opgelost en en door de coronamaatregelen en de gigantische groeiende schuldenberg is het wachten op een volgende crash. Wat zijn de gevolgen en wat kunnen we doen? Biedt Bitcoin uitkomst? Hieronder kun je Boris van der Ven, Robert Valentine en Arno Wellens met elkaar in gesprek zien:

In de vierde aflevering gaan ze verder in op de Great Reset in het kader van de onhoudbare wereldwijde schuldenberg en hoe de plannen voor de Euro van het begin af aan gedoemd waren te mislukken en hoe de corona crisis wordt gebruikt om dat falen te verdoezelen en verdere Europese integratie te versnellen met een nieuwe digitale euro.

Gerelateerde artikels:

Photo by Michael Fousert on Unsplash

Lees verder

Bitcoin leeft en vervangt wetten door code

Wat is de echte Bitcoin revolutie? Wat is de echte meerwaarde van decentrale blockchains? Wat is het verband tussen Bitcoin en de Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring? Of onze Acte van Verlatinghe? Wie verlaat wat? Ja de centrale bank gaat eraan. Maar wat nog meer? En wat komt ervoor in de plaats? Juist de covid plandemie laat zie […]

18 sep. 2021
4,5 min

Satoshi Nakamoto-standbeeld onthuld in Hongarije

’s Werelds eerste fysieke standbeeld van de anonieme Bitcoin-uitvinder Satoshi Nakamoto is vandaag aan een menigte gepresenteerd in de hoofdstad van Hongarije Boedapest. Het levensgrote bronzen monument toont een persoon met een hoodie. De kledingkeuze met het Bitcoin-logo aan de linkerkant was bedoeld om Satoshi’s anonimiteit te onderstrepen. Het uitdrukkingsloze gezicht van het beeld heeft […]

16 sep. 2021
0,5 min

Evergrande in diepe financiële problemen!

We willen onze lezers wijzen op de financiële problemen van Evergrande aangezien een aankomend bankroet van deze vastgoedreus vergaande gevolgen kan hebben. Het bedrijf heeft bankroetadviseurs gehuurd en de Chinese overheid zal de schuldeisers van Evergrande niet gaan helpen. Evergrande is sinds 1996 in relatief korte tijd uitgegroeid tot bijna de grootste vastgoedontwikkelaar in China. […]

16 sep. 2021
2,5 min