crypto trading

BANC DE BINARY REVIEW

banc de binary reviewBanc de Binary was het eerste goedgekeurde online trading platform voor het handelen met binaire opties (EU Licensed). Het is samen met AnyOption een klassieke en vertrouwde makelaar voor het handelen in binaire opties. Banc de Binary is al sinds 2008 actief en heeft een uitstekende track record in termen van klantenondersteuning, educatie en gebruiksgemak. De chartsoftware is prachtig en het bewaken en inzetten van je binairy optie trades is eenvoudig. Dit is niet zo vreemd, want het systeem is gebouwd op de beroemde Spot Option 2.0 platform. Het is wel zo dat er veel pop-ups verschijnen aan het begin wanneer je de account opent. Allemaal goed bedoelt om te wijzen op alle mogelijkheden waarover je beschikt. Voor mij was dit storend en kunnen de ontwikkelaars deze beter gewoon weglaten. In ieder geval, ik zelf heb uitstekende ervaringen met dit plaform en ik kan mijn lezers aanraden om een account te openen. Je krijgt een gratis coach en 100 % bonus over je eerste overboeking. Hier volgt een hele mooie introductie video over Banc de Binary:

banc de binary recensie
banc de binary account opening
binary options trade met BDB
Hoe kan ik het beste een Banc de Binary account openen?

Je kunt het beste gewoon een standaard account openen. Je zult dan deze moeten voorzien van een minimum bedrag van 250 USD.  Je krijgt hierover een 100 % bonus. Bovendien, krijg je beschikking over een uitgebreide education center, een coach en een e-book om alles goed onder de knie te krijgen en niet begint te gokken met binaire opties als een kop zonder kop. Kennis en strategie is nodig om goed geld te verdienen.

Wat zijn de pluspunten en voordelen van Banc de Binary:

1. Platform Awards – track record. Wat zeer in het voordeel spreekt voor Banc de Binary is het aantal gewonnen prijzen van gevestigde instellingen. Vooral 2013 was een uitstekend jaar. Laten we eens kijken naar een aantal quotes en prijzen:

  • banc de binary review1.1. BOS Gold Award 2013 –  BEST PLATFORM:  ”We commend them for their efforts in offering customers the best and most user friendly trading platform available, with an impressive number of trading assets. Banc De Binary highly deserves the Binary Option Strategy Awards 2013”.
  • 1. 2. BOD Award – Platform of the Year 2013: “Banc De Binary has excelled in every aspect of binary options trading, support, community involvement and ensuring customer satisfaction. With these honorable traits which surpass all other brokers, we honor them with the Platform of the Year award of Binary Options Daily.”
  • 1.3. JFEX AWARD – BEST BINARY OPTIONS BROKER IN THE MIDDLE EAST 2013:  “Banc De Binary is a top-notch binary options broker. This award is to celebrate the hard work and dedication of the company.”

 2. Customer Support Awards – track record. Volgens de CEO Oren Lorent is de voorspoedige bedrijfsontwikkeling van Banc de Binary te danken aan een uitstekende klantenondersteuning. Vooral de grote klanten worden in de watten gelegd. Er zijn vele verschillende prijzen gewonnen en Banc de Binary laat de kwaliteit onafhankelijk controleren. Zeker, de handelaar die veel geld wil inzetten kan rekenen op een uitstekende ondersteuning.

 Klik hier om een standaard account openen

banc de binary

Wat zijn de nadelen verbonden aan Banc de Binary?

Op dit moment maken er meer dan 350.000 klanten gebruik van dit klassieke trading platform voor binary options trading. Dit is een behoorlijk aantal en geeft ook aan dat het relatief beperkt aanbod van 90 activa geen probleem is voor de doorsnee binaire optie handelaar. Hoewel Banc de Binary al zeer lang actief en veel klatnten heeft,  was het voorheen toch zo dat je er alleen maar kunt kiezen uit zo’n 40 aandelen, 8 commodities, 20 indices en 12 valuta paren. Dit kan een beetje beperkt aanvoelen wanneer je extra flexibiliteit wilt. Alleen recentelijk is het aanbod uitgegroeid tot 200 activa / assets. Maar goed, dit geeft ook aan dat Banc de Binary zich op kwaliteit richt in plaats van kwantiteit.

Het belangrijkste nadeel heeft meer te maken met het feit dat Banc de Binary de grootste speler is en er zo veel klanten zijn. De VIP-klanten zullen gewoon voorrang genieten. Er zijn 4 verschillende account vormen. De kleinste, is de Micro Silver Account voor mensen met een budget tussen 250 USD-5000 USD. Deze account vorm kent beperkingen, waaronder geen toegang tot de priority access tot de klantenondersteuning. Voor de kleine handelaar is het misschien beter om een kleinere trading platform te kiezen. Natuurlijk, Banc de Binary voorziet deze account ook van de reguliere klantenondersteuning, maar goed, het feit dat er zo’n onderscheid is, is in het nadeel van de kleinere traders.

Doordat Banc de Binary zo’n grote speler is op de markt en zo veel klanten nu heeft en heeft gehad, is er een enorm roddelcircuit op het internet vinden. Ik heb gezocht op woorden zoals banc de binary scam, banc de binary sucks, banc de binary klachten, en fraude, en dan kom je terecht in allerlei forums met blijkbaar boze traders. De competitie is moordend, je weet niet of deze gasten gekocht zijn door de competitie of dat ze daadwerkelijk echt zijn. Dit is heel moeilijk te controleren. Wanneer je vervolgens dit ook doet voor andere merken zoals AnyOption,  TradeRush en BDSwiss, zie je ook zulke hate posts. Kijk, ik denk dat dit komt doordat het handelen met binaire opties gewoon risico’s met zich meebrengt. Je kunt ook gewoon heel veel geld verliezen als je niet oppast. Handelaren die veel geld hebben verloren gaan helemaal beserk en zetten een haat-campagne op. Daarom wees voorzichtig, investeer alleen geld dat je kunt en mag verliezen. Gebruik ook in het begin ook account bij verschillende goede providers en begin klein. Bouw het langzaam op. Maak gebruik van een binary options trading strategy. Laat je niet meeslepen door de marketing van Banc de Binary en houd je hoofd koel wanneer je handelt met binaire opties. Maar goed, daar ben je zelf verantwoordelijk voor. Het is wel zo dat als je goed oplet Banc de Binary je daarmee helpt. Er zin vele verschillende trainingen beschikbaar en ook interviews met psychologen. Dit spreekt weer in het voordeel van Banc de Binary. Volgens mij eigen ervaring is en blijft het met AnyOption een van de beste broker voor binaire opties. Zie hier een concreet voorbeeld:

 

Aanbevolen Stappenplan voor beginners:

  • Open een standaard trading account bij Banc de Binary (250 USD nodig).

banc de binary account opening

of een lelijke alternatieve route:

  • Open een trading account bij Banc de Binary via Binary Stealth en koppel deze meteen automatisch met elkaar samen (500 USD nodig). Het is wat lelijk opgezet, maar heeft z’n grote voordelen: Binary Stealth Review.
  • Verwerf kennis! Bestudeer alles in de Education Center, volg zelf de beursontwikkelingen en maak jezelf bekend met de handelsignalen van Binary Stealth. Begin te handelen met kleine bedragen en vermijd in het begin de 60-seconden trades..