eos exchange

Beleggen in EOS?

Apr 7, 2018
Aanbieding: 

Waarom zou ik beleggen in EOS tokens? 

beleggen in eosEOS blokchain platform met de EOS.IO software ontwikkeling is een van de belangrijkste crypto projecten die op 1 Juni zal worden gelanceerd. Er zijn zeer hoge verwachtingen over het platform en de EOS.IO Dawn software. EOS belooft een aantal belangrijke beperkingen van Bitcoin en vooral Ethereum te overwinnen. In dit artikel, zal ik mijn persoonlijke mening geven over waarom een belegging in EOS interessant kan zijn. Het is geen beleggingsadvies. Gebruik deze informatie als een startpunt voor eigen onderzoek.

Hier volgen een aantal belangrijke punten waarom het investeren in EOS veel rendement kan opleveren.

  • EOS is een nieuw project dat is opgestart door Daniel Larimer. Daniel Larimer is een briljante blockchain ontwikkelaar, waarschijnlijk de beste. Hij heeft met succes uitstekende blockchain projecten gelanceerd: Bitshares, Graphene en Steemit. Dan Larimer doet ook alles vanuit een gezonde visie en een humanistische doelstelling:  “to find free market solutions to secure life, liberty, and property for all.” Hij is niet alleen briljant maar ook een visionair. Voor meer informatie: Wie is Dan Larimer?
  • EOS heeft de steun van de meest bekende durfkapitalisten zoals Yunbi, Fenbushi Capital en Blockchain Capital. De EOS ICO is een jaar lang waarbij de distributie van de EOS tokens gelijkmatig kan worden verspreid over zo veel mogelijk token houders en tevens een enorm kapitaal kan worden opgehaald om de EOS gemeenschap te ontwikkelen en het eco-systeem op te bouwen door onder andere te investeren in EOS blockchain applicaties met behulp van EOS VC. Het project wordt ontwikkeld door Block One. Dit bedrijf zal de EOS platform als open source software gratis ter beschikking stellen. Ze zullen zelf EOS niet zelf uitrollen of lanceren. Iemand van de EOS gemeenschap zal dit moeten gebeuren. EOS zal spontaan door mensen die EOS willen gaan gebruiken worden gelanceerd.
  • De EOS blockchain wordt door een speciaal ontwikkelde Delegated Proof-of-Stake consensus algoritme ongelimiteerd schaalbaar, makkelijker en bestuurbaar met een blokketenarchitectuur die miljoenen transacties per secondes kan verwerken. Voor meer informatie: wat is EOS?
  • De EOS blockchain kent geen transactiekosten en is gratis om te gebruiken.
  • De EOS blockhain kan zonder problemen worden verbeterd door het toevoegen van nieuwe software upgrades.
  • De EOS blockchain en wallets zullen veel makkelijk te gebruiken zijn waarbij onder andere de publieke adressen kunnen worden omgezet naar menselijk makkelijk leesbare namen. Transacties kunnen makkelijk worden beheerd, uitgesteld of geannuleerd! Het beheren van de EOS tegoeden zal makkelijker en flexibeler zijn in vergelijking met andere cryptovaluta.
  • Een stake in EOS tokens representeert virtueel ontwikkelingsvastgoed voor het gebruik van systeembronnen door Dapp ontwikkelaars. Ontwikkelaars hebben systeembronnen nodig voor het draaien en ontwikkelen van de Dapps. Hoe meer Dapps er worden ontwikkeld en uitgerold hoe groter de vraag naar EOS tokens om meer gebruiksrechten te krijgen. Verdere groeiende populariteit van het EOS.IO ontwikkelingsplatform zal de vraag naar de EOS tokens verder versterken. Er wordt al gesproken over de ontwikkeling van een huurmarkt voor EOS tokens. Ontwikkelaars kunnen dan EOS tokens huren voor een bepaalde tijd om een Dapp project te ontwikkelen en te testen.
  • De ERC-20 tokens van het Ethereum netwerk die tijdens token sales en initial coin offerings zijn uitgebracht geworden door nieuwe start-ups, kunnen makkelijk verhuizen naar EOS.io.
  • Het EOS.io platform zal zonder problemen nieuwe blockchain start-ups kunnen huisvesten. Het is goed mogelijk dat EOS.IO meer en meer gebruikt zal worden voor ICO’s.
  • De ontwikkeling van EOSIO software gaat goed vooruit! Luister en kijk hieronder maar eens naar Dan Larimer waar hij spreekt over het EOS project en vragen beantwoord die zijn opgesteld door leden van de EOS gemeenschap:

Dit zijn de belangrijkste punten die aangeven waarom het beleggen in EOS zeer interessant kan zijn. Aangezien het gaat om een Delegated Proof-of-Stake consensus algoritme zal iedereen moeten beschikken over zijn eigen stake van EOS tokens om aan de slag te gaan met het platform. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek voordat je beslist om in EOS te investeren.

Risico’s met het investeren in EOS tokens?

Het probleem met het beleggen in EOS is dat de EOS tokens gebaseerd zijn op de ERC-20 protocol van Ethereum. EOS is nog niet klaar en uitgerold. De EOS tokens zijn daardoor geen onderdeel van het EOS platform en zullen moeten worden toegekend aan de EOS blockchain. Het belangrijkste risico is dat je tokens op een crypto exchange laat staan die je niet zal assisteren bij het verhuizen en van deze tokens naar de EOS blokketen. Het is goed oppassen! Binance zal deze dienstverlening wel verlenen aan haar klanten. In ieder geval, wil je EOS tokens kopen, lees dan het artikel:

 

Lees verder

Brent Johnson en Steven Van Metre over het onvermogen van de FED

We willen onze lezers graag wijzen op een boeiende discussie tussen twee bekende macro-analisten, Brent Johnson en Steven Van Metre. Brent Johnson is als macro-analist bekend geworden met zijn Dollar Milkshake Theory. Brent Johnson en Steven Van Metre bespreken waarom de Federal Reserve geen inflatie kan veroorzaken. Het is een verkeerde opvatting dat de Federal […]

Sep 27, 2020
2 min

FED COIN CBDC is onder ontwikkeling

Er zijn meer feiten over de ontwikkeling van een Fed coin of Fed CBDC naar buiten gekomen. Loretta J. Mester, voorzitter van de Federal Reserve Bank of Chicago, heeft op 23 september 2020 tijdens een keynote-presentatie tijdens de twintigste verjaardag van de Chicago Payments Symposium aangegeven dat de Federal Reserve actief werkt aan de ontwikkeling […]

Sep 24, 2020
2,5 min

Bitcoin en de terugkeer naar individuele vrijheid!

De geboorte van de moderne westerse wereld werd gekenmerkt door een verwerpen van autocratische regimes en een omarming van algemene rechten en vrijheden. We zien echter dat diezelfde rechten en vrijheden recent steeds meer worden ingeperkt door dezelfde overheden die toen tot stand kwamen. Bitcoin vormt een technologie die een antwoord biedt op dit steeds […]

Sep 22, 2020
2,5 min