blx index

CURSUS BINAIRE OPTIES

Sep 25, 2014
Aanbieding: 

Handelen in binaire opties is extreem risicovol en is een variant van gokken. Het is niet aan te raden om met deze instrumenten te handelen. Het is dan beter om te kijken naar CFD’s als een beter alternatief. Dit kun je uitstekend doen op het handelsplatform van Investous.

Voor meer informatie:


Dit was een gratis cursus over het handelen in binaire opties. De informatie is verouderd. Zie aanbeveling boven.

binaire opties voor beginnersLaten we beginnen met een korte samenvatting over wat binaire opties inhouden. Het handelen met binaire opties is een spannende en relatief nieuwe manier om op de beurs gemakkelijk te speculeren en geld te verdienen. Een uitstekend klassieke broker is 24Option. Tegenwoordig wemelt het er van nieuwe spelers. Dit komt doordat in korte tijd deze leuke, super eenvoudige en snelle trading-vorm, zeer snel in populariteit is toegenomen.

De term klinkt moeilijk, maar het is in de praktijk zeer eenvoudig. Binair staat voor tweetal. Bij het speculeren met binaire opties moet je een keuze maken tussen twee mogelijke prijsontwikkelingen van een bepaald asset zoals b.v. het aandeel Apple, goud, olie of de euro. 

Je moet ieder keer afvragen: Denk je dat de prijs van x gaat dalen of stijgen binnen een bepaalde looptijd. Het aangeven van een bepaalde tijd is belangrijk en heet de expiry time. Het is het tijdstip dat in feite de weddenschap afloopt. Er wordt dan bepaalt of jouw keuze correct is gebleken. Volg gewoon deze 3 stappen om snel te beginnen met je eigen binaire optiehandel:

binaire opties cursus

#1 – Open een gratis handelsrekening bij 24Option
#2 –  Kies een activa om in te handelen (grondstof, index, valuta of aandeel)
#3 – Beslis of de prijs zal stijgen of dalen (Call of Put)
 ————————
Heb je de juiste keuze gemaakt dan verdien je een een vette premie (vaak over 80 %) over jouw inzet! Waar kun je dit rendement tegenwoordig op korte termijn verdienen? 

Bij vele makelaars kun je gewoon spieken bij het markt sentiment van de ervaren handelaars en sta je er niet alleen voor bij het bepalen van jouw inzet. Dit staat bekend als social trading. Toch, je moet goed opletten met binaire opties, wil je beter risico’s kunnen beheren, is het verstandig om te kijken naar het beleggen in CFD’s. binaire optiesTegenwoordig zijn er ook Bitcoin CFD’s en is crypto cfd trading sterk in populariteit toegenomen. Zeker de moeite waard om eens te bekijken als je wilt speculeren met de volatiliteit van Bitcoin. Voor meer informatie:

Toch—–

Concreet voorbeeld hoe je met 200 Euro 360 Euro maakt binnen 24 uur:
Voorbeeld 1. Stel voor je kiest voor de US Dollar en je wed voor 200 euro dat de prijs zal toenemen en dat over 24 uur de prijs hoger zal zijn dan de actuele koers. Wanneer dat het geval blijkt te zijn, dan krijg je een behoorlijk rendement/winst dat vaak over de 80 % kan gaan. Dit zou betekenen dat je 180 euro in winst verdient en 360 euro krijgt uitbetaald. Het rendement is afhankelijk van de makelaar. Er zijn vele makelaars waar je met binaire opties kunt handelen. Handel alleen met gereguleerde makelaars. 24Option is al een lange tijd actief.

binaire opties Als het gaat om mijn eigen ervaring.
Ik begon zelf te handelen in binaire opties met 24Option. Deze handelsomgeving is volledig ondersteund in het Nederlands en is echt ideaal voor de beginner. Ik ben natuurlijk wel een nerd op dit gebied en je hoeft niet, zoals ik dat heb gedaan, meerdere handelsrekeningen te openen. Niettemin, het is verstandig om ervaring op te doen met meerdere dienstverleners en vervolgens te kijken welke je het meeste bevalt. Het openen van een handelsrekening is toch gratis en je kunt gewoon oefenen met kleine bedragen

Natuurlijk moet je ook voorzichtig gaan oefenen met de verschillende activa waarop je kunt inzetten. Wat ligt jouw het beste? Valuta’s of commodities zoals olie, goud of zilver? Of volg je al de beursontwikkelingen en wil je liever inzetten op indices zoals de DAX: zal de Duitse Beurs vandaag stijgen of dalen? Op al deze prijsontwikkelingen kun je prachtig inzetten en er veel geld mee verdienen met behulp van binaire opties. Probeer het eens zelf bij een goede makelaar (broker). Een goede binary options broker beschikt ook over een tradersopleiding en andere handige functies om met succes met binaire opties te handelen. Ik zou in ieder geval beginnen om 2 makelaars te bekijken en met elkaar te vergelijken. Voor meer informatie:

Voor de beginner heb ik de volgende uitgebreide handleiding geschreven over de handel met binaire opties op basis van een aantal belangrijke sleutelvragen. Ik hoop dat deze informatie je zal helpen om te begrijpen hoe je geld kunt verdienen met binaire opties en waarbij je even moet stilstaan. Wanneer je op de beurs gaat speculeren, loop je altijd risico’s.

1. Wat zijn de voordelen met het handelen in Binarie Opties?

Hier komt een rijtje met een aantal voordelen met het beleggen in binaire opties:

1.1. Binaire opties zijn zeer eenvoudig. Het gaat immers om een weddenschap over een bepaalde koers van een asset en de nieuwe betreffende koersontwikkeling van dit asset over een bepaalde tijd. Het laat zich samenvatten in enkele vragen: wat denk jij, gaat de prijs van goud vandaag omhoog of omlaag?  Zal de prijs van het aandeel Apple morgen stijgen of dalen?

1.2. Fantastische premies en rendementen! Wanneer jij gelijk krijgt, krijg je een vette % premie over jouw inzet!  Je kunt gemakkelijk zo’n 85 % in winst krijgen uitgekeerd.

1.3. Je hoeft nauwelijks of geen belasting te betalen over de opbrengsten! Fiscaal zijn binaire opties zeer aantrekkelijk. Een binaire opties belasting is bijna afwezig. Volgens een uitspraak van de Hoge Raad vallen de opbrengsten van binaire opties onder Box 3. In Box 3 betaal je over het eerste gedeelte van je vermogen (tot 21.139 euro) geen belasting. Daarboven betaal je slechts 1,2 % belasting per jaar! Dat is wel wat anders dan het belastingtarief van max. 52% over je overige inkomsten!

1.4. Het is een zeer leerzame en flexibele manier om te handelen op de beurs zonder dat je veel geld hoeft in te zetten! Je al kunt met kleine bedragen direct veel geld verdienen en ervaring opbouwen. Beginners wil ik aanraden om in het begin niet meer in te zetten dan 1000 euro. Begin voorzichtig, kleinschalig en bouw het rustig op. Dit is mogelijk met het handelen met binaire opties.

1.5. Het openen van een handelsaccount bij een makelaar (binary brokerage account) kost niks!   Je moet alleen maar jouw account van geld voorzien waarmee je wenst te beleggen. Je kunt al  gratis beginnen met een kleine inzet. Dus, je hoeft geen rijke pief te zijn met veel kapitaal. Iedereen kan meedoen en profiteren van beursontwikkelingen.

1.6. Er zijn geen stops nodig noch kennis nodig van andere complexe termen! Dit is een zeer groot voordeel die je niet hebt bij andere beleggingsvormen. Het gaat alleen maar op de prijsontwikkeling. Daarom is het niet nodig om je druk te maken over stops en andere ingewikkelde beurstermen. Bijvoorbeeld, wanneer je met binaire opties handelt, kun je niet uit jouw positie worden gestopt in tijden van hoge volatiliteit of door stophunting in een tijd met lage liquditeit.  Precies, deze professionele traders jargon, kun je gewoon vergeten. Dit voordeel geeft alweer aan waarom het zo makkelijk is om te handelen met binaire opties en er niet veel kennis nodig is om toch op de beurs goed geld te verdienen. Niet zo vreemd dat de binaire optiehandel zo populair is geworden. Iedereen kan meedoen.

1.7. Er zijn geen verborgen kosten en clausules. Het handelen met binaire opties is transparant en zeer eenvoudig te begrijpen. Je hoeft geen advocaat in te schakelen om de voorwaarden en regels te begrijpen om goed op de beurs geld te kunnen verdienen.

1.8. Met binaire opties kun je makkelijk geld verdienen met verschillende activacategorieën. Je kunt inzetten op aandelen, indices en grondstoffen. Daarmee ben je in feite geheel onbegrensd in het verwezenlijken van al jouw doelen en voorkeuren op de markt.

1.9 De binaire optiehandel is veelzijdig, flexibel en een leuke introductie en leerervaring tot de wereld van het beurswezen. Ondanks dat het makkelijk is om leuk te handelen met binaire opties, zijn er zeer veel verschillende mogelijkheden en strategieën mogelijk die je kan toepassen. Naast de klassieke binaire opties zijn er andere alternatieven zoals Paaropties, Range en Touch. Een ervaren handelaar is die al bekend is met de reguliere optiehandel kan dan bijvoorbeeld Straddle-strategieën toepassen op een simpele manier zonder moeilijk rekenwerk voor. Een onervaren handelaar kan stap voor stap zich bekend maken met alle andere verschillende mogelijkheden en ook zodoende op een speelse manier meer leren over de beurshandel en de economie in het algemeen.

2. Hoe makkelijk is het om te handelen via een trading platform van makelaar?

binaire optiesDus, de populariteit is te danken aan deze vele voordelen die verbonden zijn met de binaire optiehandel. Het mooie is natuurlijk ook dat het handelen met binaire opties zelf ook weer zeer gemakkelijk is. De beste makelaars hebben prachtige online handelsrekeningen met trading platforms ontwikkelt op basis van schitterende dashboard software. Hier zie je een aantal verschillende concrete tutorials hoe je Binaire opties kunt kopen en verkopen met de trading platforms van de volgende makelaars: 24Option.

2.1. Hier is een mooie introductie tot de trading platform van 24Option:

 Lees hier meer over 24Option!

3. Hoe kan ik nu geld verdienen met binaire opties?

Zoals al eerder aangehaald, binaire opties kennen zeer veel voordelen en de hier besproken trading platforms zijn zeer gemakkelijk in gebruik. In beginsel is het niet moeilijk om geld te verdienen met handelen in binaire opties, maar je moet wel weten wat je doet. Hier volgt een stappenplan die je moet volgen:

3.1. Open een trading account bij een goede makelaar met een zeer goede tradingplatform. De meest bekende en oudste makelaars zijn 24Option. Een onzekere beginner kan hier het beste een account openen. Een beginner met veel zakcentjes die zeker van zijn zaak is kan eens onze Stockpair recensie lezen.

3.2. Bepaal hoeveel geld je op jouw trading account wilt zetten. Wees voorzichtig in het begin. Ben je onervaren met weinig spaargeld, moet je niet meer dan 1000 euro overmaken op jouw trading account van keuze. Zeker je kunt veel geld verdienen met de binaire optiehandel, maar het is verstandig om niet meteen als een kip zonder kop te beginnen te handelen.

3.3. Leer zo veel mogelijk over binaire opties. De bovengenoemde brokers beschikken allemaal over uitgebreide handleidingen en trainingen. Vooral Banc De Binary heeft zeer veel goede video’s over de handel en wandel van binaire opties. Hier is een concreet voorbeeld:

Leer hoe andere traders met binary options handelen en bepaal vervolgens je eigen strategie. Je moet voor je zelf bepalen op welke momenten je wel of niet wilt handelen. Je zou je kunnen abboneren op een waarschuwingsdienst die je daarmee helpt. Zo’n waarschuwingsdienst geef jouw koop of verkoop signalen en helpt jouw om een goed moment te vinden om geld te verdienen. Dit staat bekend als een binary options signals service.

3.4. Begin voorzichtig met het kopen van je eerste opties op basis van je binaire optie strategie. Begin met niet teveel opties tegelijk en breid je optiehandel langzaam uit. Je kunt ook klein beginnen op een andere goede trading account om toch grondig de diensten met elkaar te vergelijken. Door echt ervaring op te doen met meerdere makelaars, zul je ook weten welk platform je het beste ligt om mee te handelen. Naast een Banc De Binary account, zou je een extra 24 Option trading account kunnen handhaven (of omgekeerd).

3.5. Evalueer altijd je resultaten. Wat ging goed en fout? Waarom ging het goed? Hoe kan ik wat ik heb gedaan herhalen? Is je strategie goed, dan zal je kapitaal lekker blijven groeien en kun je ook meer en meer geld gaan inzetten. Het gat mis, dan moet je kijken of het aan je strategie heeft gelegen en moet je bepalen of je deze moet bijstellen voordat je verder gaat! Voor meer informatie: binary options trading strategy systems.

3.6. Volg het economisch nieuws. Het helpt zeker ook als je het leuk vind om het economisch nieuws te lezen en meer wilt leren over hoe de economie en het beurswezen werkt. Je hoeft geen econoom te worden, maar het is wel handig om enig inzicht te hebben in de huidige macro-economische marktontwikkelingen en bepaalde specifieke koersen en aandelen waarop je gaat inspelen. Wanneer je speelt op basis van kennis vergroot je de kans dat je de juiste beslissingen neemt en meer geld verdient. 24Option helpt haar klanten met het voorzien van belangrijke economisch nieuws updates in het licht van politieke en economische gebeurtenissen.

Op basis van deze vergaarde kennis zul je in staat zijn om trends beter in te schatten. De meest toegepaste strategie is het volgen van koers trends en het analyseren van een koersgrafiek. Op basis van jouw vergaarde informatie kun je beter inschatten of een bepaalde trend omhoog of omlaag zal gaan. Je koopt dan een binaire optie die past bij deze trend. Je plaats een ‘call’ voor een opwaartse trend, en ‘put’ voor een neerwaartse trend. Het verkrijgen van Binary Options Trading Signals kunnen je helpen om beter in te schatten of een neerwaartse of opwaartse trend zal worden ingezet. Bij 24Option kun je deze signals automatsch krijgen toegestuurd.

3.7. Kijk, hier komen we ook bij een kritisch punt terecht. Uiteindelijk gaat het ook om kennis wil je echt heel veel geld gaan verdienen met binaire opties. Wanneer je zonder kennis speelt dan gaat het meer om winkansen en dit past meer bij kansspelen, online casino’s en loterijen.

binaire optiehandel is geen rouletteHeb je geen zin om te leren en kennis te vergaren over binaire opties? Wil je gewoon leuk met je geld spelen? Dan zul je waarschijnlijk meer winkansen hebben bij een online casino.

Het is dan ook niet vreemd dat de AMF een waarschuwing heeft gepubliceerd over de handel in binaire opties. Vele mensen geloven ten onrechte dat je zonder kennis op een gemakkelijke manier veel geld kunt verdienen met binaire opties. Het tegenovergestelde is ook waar, het is ook een zeer makkelijke manier om veel geld snel te verliezen. Daarom wil ik nog eens benadrukken om toch je huiswerk te doen en met een duidelijke binaire optie handelsstrategie te werk te gaan. Zonder een binarie opties strategie loop je veel risico. Gelukkig is het met binaire opties zo dat je ten allen tijde alles zelf in de hand hebt en met kleine bedragen kunt beginnen. Je hebt volledig alles zelf in handen en bent daarom ook zelf verantwoordelijk voor je beslissingen. Binaire opties hebben niks met gokken te maken als je weet wat je doet. Het is eerder een vorm van online wedden en het plaatsen van weddenschappen op de beurs.

4. Wat zijn verdere nadelen verbonden aan binaire opties?

4.1. Dus, we zijn nu bij de nadelen uitgekomen. Een eerder aangehaald voordeel van binaire opties, dat het zo makkelijk is om er mee te handelen, kan een nadeel zijn voor iemand die gaat handelen zonder strategie. Het is kindeenvoudig om geheel zonder strategie als een echte gokker te werk te gaan. Hierdoor kun je veel geld verliezen. Ik weet het ik klink als een oude plaat, maar daar kom ik weer: juist omdat het zo makkelijk is, moet je voorzichtig te werk gaan en nadenken over een duidelijke binaire opties strategie. Bijvoorbeeld, handel nooit in 60-seconden-opties & zet nooit meer dan 5 % van je spaargeld in. Verlies je 5 % van je spaargeld, dan stop er gewoon mee, dan is het niks voor jouw en lacht het geluk jouw niet toe. Je moet weten wanneer je stopt in het geval het niet goed gaat.

4.1. Een ander nadeel is dat de je rendement en de premies die je kunt krijgen gewoon vast liggen. Je weet wat je van te voren wat je kan winnen. Gelukkig is dit rendement hoog en is in beginsel een voordeel, maar bij een behoorlijke snelle stijging van een bepaalde koers, dan is jouw winst beperkt tot dit vooraf vastgelegde rendement en zul je niet volluit meekunnen profiteren van deze stijging. Als je dat wilt doen moet je echt met reguliere opties handelen. Dit is een andere, en moeilijkere tak van sport.

4.2. Een nadeel is ook dat het aantal activa beperkter is dan wanneer je zou beleggen in CFD’s. CFD beleggen is een oudere tak van sport in de financiële wereld. Concreet voorbeeld: Markets.com heeft meer dan 300 goederen waarvoor je Contract For Differences kunt afsluiten.

5. Wat is dan het verschil tussen binaire opties en reguliere opties?

Ik heb daar uitgebreide artikels over geschreven:

6. Wat is het verschil tussen paar opties en klassieke binaire opties?

Binaire paar opties zijn een speciale vorm van binaire optiehandel waarbij je alleen richt op de relatieve prijsontwikkeling tussen twee assets. Dit laat zich uitdrukken in de volgende vraag: zal vandaag de goud prijs relatief meer stijgen dan de prijs van zilver? Denk je van wel, dan plaats je een call optie. De premies liggen veel hoger dan bij klassieke binaire opties. Bij paar opties kun je wel tot zo’n 350 % in premie verdienen!

Daarom maak ik ook gebruik van een handelsrekening bij StockPair en Banc de Binary aangezien deze dienstverleners een uitgebreide traders opleiding hebben toegevoegd. Het zijn gewoon zeer complete Binary Options Trading Platforms. Voor meer informatie over de besproken makelaars.

De besproken Binaire opties brokers:

  1. Binary Options trading met Option24!
7. Wat zijn goede beleggingsalternatieven voor binaire opties?

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) waarschuwt voor binaire opties. De reclames van slechte makelaars lokken je met het vooruitzicht dat je snel veel geld kunt verdienen met binaire opties. Maar binaire opties zijn zeer risicovolle producten waarbij je vooral snel en gemakkelijk je hele inleg kunt kwijtraken. Een minder risicovol instrument zijn CFD’s. Je kunt deze bij een goede makelaar makkelijk verhandelen. Voor meer informatie:

Vandaar, vele ervaren handelaren en investeerders maken gebruik van CFD’s en opties. Vaak combineren ze deze verschillende derivaten met de handel in reguliere aandelen en obligaties. Er kan zodoende een ingewikkelde handelsstrategie worden opgezet om altijd verliezen zo veel mogelijk af te dekken en de rendementen zo hoog mogelijk te houden.

Heb je geen zin om te beleggen op de beurs met een gedeelte van je spaargeld? Als je weinig of geen kennis hebt van het direct handelen op de beurs, moet je echt oppassen. De macro-economie wordt niet meer goed weerspiegeld in de beursbewegingen. Deze lijkt veel te veel afhankelijk geworden van allerlei steunprogramma’s van de centrale banken en de huidige rentetarieven. De hoogste spaarrente is nog nooit zo laag geweest! Daarnaast is er sprake van high-frequency trading met supercomputers! Dus, als je niet veel kennis van deze zaken hebt, en je wilt je geld even veilig parkeren, dan moet je gewoon op lange termijn denken en investeren in goud, zilver, palladium en/of platina. Natuurlijk het kopen van een aantal aandelen van veel belovende high-biotech en nano-tech bedrijfjes is niet verkeerd. Ik vermijd staatobligaties van overheden met te veel schulden. Nee,  ik zelf spaar een gedeelte van mijn spaarcentjes in zilverblokjes. Voor meer informatie: waarom zou ik zilver kopen? Diversificatie is mijn devies. In ieder geval, het kopen van binaire opties is gewoon fun en past bij deze tijd van snelle veranderingen en economische onzekerheden zonder dat je te veel druk hoeft te maken over beursmanipulaties, corruptie in de bankensector en ingewikkelde beurs jargon! Een gedeelte van de winst van mijn binaire opties zet ik vervolgens weer om in hard assets, daar vallen edel metalen onder, maar ook vastgoed. Maar goed, dit is weer een heel ander onderwerp. Zie Binaire Opties als een tactisch wapen om iets leuks te doen met je spaargeld en dit om te zetten in leuke rendementen. Op de bank krijg je niks voor je spaargeld en wordt langzaam opgesnoept door de jaarlijkse inflatie en lastenverhogingen. Of denk je dat je meer hebt aan banksparen bij een bankier? Ben je een waaghals en echte financiële watergeus? Onderzoek dan eens de wereld van bitcoins.

Oorspronkelijk gepubliceerd op Sep 25, 2014 door Jan de Vries een blogger de site. Infomatie wordt constant bijgewerkt. 

Lees verder

Mastercard netwerk integreert spoedig bitcoin en crypto diensten

Mastercard staat op het punt om een belangrijke aankondiging te doen. Ze willen banken en winkeliers die aangesloten zijn op het Mastercard betalingsnetwerk de optie bieden om betalingen in bitcoin te accepteren. Dit nieuws is vrijgekomen vandaag 25.10.2021 op CNBC gepubliceerd. Net zoals Twitter als een sociaal netwerk nu ook werkt als een bitcoin betalingsnetwerk […]

Oct 25, 2021
1,5 min

Jack Dorsey waarschuwt voor hyperinflatie

Miljardair en Twitter oprichter Jack Dorsey plaatste afgelopen vrijdagavond een opmerkelijke tweet over hyperinflatie. Hyperinflatie gaat alles veranderen. Het gebeurt nu al. De consumptieprijzen hebben in de Verenigde Staten een recordstijging gehad. Er is steeds meer bezorgdheid over de inflatiedruk. Zelfs de Federal Reserve-voorzitter Jerome Powell bekende dat de inflatiedruk tot ver in volgend jaar […]

Oct 25, 2021
2 min

Hoera crypto fnuikt Amerikaanse sancties

Het is zo grappig om nieuwsartikelen te lezen als je de narratieven kent die steeds maar worden ingezet om de goegemeente verder de hersenen te spoelen. Zo zouden Putin en China agressieve bedoelingen hebben in een wereld die compleet wordt gedomineerd door Amerikaanse legerbases en militaire uitgaven. En zo zou crypto slecht zijn omdat je […]

Oct 24, 2021
2,5 min