BIGOPTION

Wat is er uniek met BigOption en daardoor zo geschikt voor de beginner?

big option reviewBig Option is in de meeste opzichten te vergelijken met andere binaire optie makelaars. Toch zijn er twee zaken die Big Option duidelijk onderscheiden van de concurrentie. Er zijn drie unieke functies die je nergens anders kunt vinden bij de concurrenten. Het is jammer dat de handelsomgeving niet in de Nederlandse taal beschikbaar is zoals bij OPTIE24 dit wel het geval is en uiterst laagdrempelig is voor de twijfelende, onzekere beginner. Maar goed, als het gaat om BigOption kan ik het volgende melden:

In de eerste plaats heeft BigOption een Auto Trading Robot voor haar klanten. Deze kun je zo instellen zo dat je optiehandel automatisch geschied volgens jouw aanwijzingen. Dit voorkomt dat jezelf veel tijd moet besteden met het bewaken van jouw trades. Het geeft jouw als handelaar ook meer flexibiliteit en tijdbesparing. Daarnaast zou je ook meerde inzetten kunnen uitvoeren.  De Auto Trading Robot van BigOption is gebaseerd op Faunus Analytics technology. Een gespecialiseerd bedrijf in de ontwikkelingen voor handelsoplossingen voor beurshandelaren. De oplossing voorziet u ook van handelssignalen en helpt u bij het maken van de juiste beslissingen. De Auto Trading Robot kan ook alles voor je doen en heeft een accuraatheid van meer dan 82 %. Dit is inderdaad een zeer innovatief systeem dat je kan bijstaan om meer te verdienen met het handelen met binaire opties.

In de tweede plaats, kunnen vooral beginners, veel nut hebben van de ProFollow feauture in de handelsrekening bij BigOption. Dit is een zeer innovatief systeem waarbij je makkelijk je handelsstratgie kunt afstemmen op wat bekende traders doen. Het handelen met binaire opties zijn meer geschikt voor het social trading, waarbij je kunt volgen hoe alle handelaren ageren op de binaire optie beurs van BigOption.  Beginners kunnen bekende en ervaren handelaars volgen en hun strategie overnemen! BigOption meet alle prestaties van alle actieve traders per categorie. Per categorie waarin jij wilt handelen, kun jij een Top Trader volgen en de hele trade voor jezelf overnemen! Je kunt zo veel top traders volgen als je wilt. Op die manier leer je ook. Bovendien kun je ook met behulp van de Pro Follow functie je risico’s beter beheren. Er is een hele gids opgezet over hoe je Pro Follow kunt inzetten om meer winsten te boeken en je beter te ontwikkelen als een ervaren binaire option trader.

In de derde plaats, om op te starten geeft BigOption de beginner de mogelijkheid om 20 echte trades uit te voeren zonder risiko’s. Je kunt er een No Risk Trading Account openen. Je krijgt je geld terug, mocht je in het begin verliezen! Dus, mocht je na 19 trades je geld verliezen, krijg je het gewoon weer teruggestort. Dit maakt ook weer BigOption tot een zeer goede keuze voor de beginnende handelaar in binaire opties. Je kunt je hier aanmelden:

BigOption No Risk Trading Account

BigOption No Risk Trading Account – 20 risk free trades!

big option review

Hoeveel kosten deze unieke diensten van BigOption?

Deze twee drie unieke features van BigOption zijn gratis. Maar om gebruik te maken van de Auto Trader Robot, moet je wel een Gold Account openen. Dit wil zeggen dat je minimaal 2500 USD moet overboeken naar je handelsrekening om mee te speculeren. Dit is wat je krijgt als je een Gold handelsrekening bij BigOption opent:

  • Exclusive Daily Market Review Email
  • Advanced Guide to Trading
  • 2 Risk-Free Trades
  • 75% Welcome Bonus
  • Personal Account Manager
  • Gold Trading Signals for 2 weeks (worth $199)
  • Additional bonuses on every deposit
  • Weekly One-on-One session with our trading expert
  • Auto Trading Robot

Conclusie over BigOption:

In vergelijking met de concurrentie heeft BigOption twee unieke diensten die zeer handing kunnen zijn voor de beginner als de ervaren handelaar. Vooral de beginner kan met de Pro Follow dienst, veel ervaring opbouwen met met kleine bedragen meedoen en een idee krijgen hoe de top brokers met binaire opties handelen. Dit is een zeer goede toegevoegde waarde. Je zult wel 2500 USD moeten inzetten om daadwerkelijk optimaal gebruik te maken van jouw BigOption handelsrekening. Wanneer je dat geld hebt om te spenderen, moet je zeker dit doen. Twijfel je, dan open je gewoon een No Risk Trading AccountVoor meer informatie: BigOption handelsrekeningen.

BigOption en andere alternatieve makelaars:

beste brokers voor optiehandelAlleen StockPair heeft een vergelijkende dienstverlening met de handelscontrole dienst. Wanneer je twijfelt over BigOption als makelaar, is het zeker een slim idee om onze recensie over OPTIE24 te lezen. Een andere klassieke makelaar is AnyOption, waar je altijd ook nog eens een gedeelte van je inzet terug kunt krijgen wanneer je verliest. Dus, Voor de beginner die bang is voor verliezen, zou eerst een No Risk Trading Account  kunnen openen bij BigOption. Daarnaast is de Pro Follow uitermate geschikt voor de beginner. BigOption heeft begrepen dat social trading een zeer belangrijke ontwikkeling is die het voor de beginner mogelijk maakt om makkelijk met handelen te beginnen door het volgen en kopiëren van de beste traders.

Open hier gratis een BigOption No Risk Trading Account – 20 risk free trades!

big option review

[schema type=”review” url=”https://www.bestebank.org/binaire-opties/bigoption/ ” name=”BigOption Review” description=”Waarom is de handelsrekening van BigOption uniek en goed voor een beginnende handelaar?” rev_name=”BigOption” author=”Jan de Vries” pubdate=”2014-10-05″ user_review=”3″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]