EMPIREOPTION

De enige echte onafhankelijke EmpireOption Review:

empireoption reviewEmpireOption heeft zich vooral gericht op de Spaanstalige markt. Het bedrijf ligt dan ook in Gibraltar en maakt veel video’s over haar handelsplatform en rekeningen in het Spaans. In Nederland is deze binaire optie makelaar nog niet zo bekend. Wanneer je Spaans kunt lezen en verstaan, dan is het zeker niet verkeerd om deze makelaar wat nader te bekijken. Er zijn een aantal pluspunten die deze makelaar interessant maken.

Wat zijn de pluspunten bij EmpireOption?

1. EmpireOption heeft ook social trading geïntroduceerd in haar trading platform. Het is super eenvoudig en heet iFollow. Met deze functie kun je eenvoudig de beste handelaars volgen en de trades eenvoudigweg kopiëren. Het enigste wat je hoeft te doen is de rankings van alle handelaren te bekijken en vervolgens de beste selecteren om te volgen. Je kunt vervolgens simpelweg hun trades kopiëren wanneer ze aan de gang zijn. Registreer, kopieer en verdien geld met binaire opties dankzij de iFollow feature. In feite, hoef je niks te weten noch te leren over binaire opties, je moet gewoon weten op het juiste moment deze mensen te volgen en te kopiëren! Zeer handing en is zeer zeker afgekeken van AnyOption en eToro.

2. Natuurlijk, het is verstandig om je zelf ook te ontwikkelen tot een goede handelaar in binaire opties. EmpireOption biedt deze mogelijkheden met o.a. trainingen en een echte handelssimulator die je in staat stelt om je eigen strategiëen te ontwikkelen.

3. Je kunt ook handelen met paar opties bij EmpireOption. StockPair is over het algemeen de beste aanbieder van paar opties voor Nederlandse beleggers.

4. Wat ik wel heb kunnen zien is dat als je een handelsrekening bij EmpireOption wilt openen, het beste een preferential account kunt openen. Dit is een complete oplossing voor echte traders en biedt de volgende voordelen:

  • Persoonlijke raadgeving over het handelen in binaire opties.
  • Je kunt natuurlijk gebruik maken van iFollow, maar ook de handelssimulator.
  • Toegang tot de beste informatie over de beurstrends en ontwikkelingen.
  • Toegang tot seminars en tradebooks en video’s over de binaire optiehandel.
  • Je krijgt handelssignalen en tips over nieuwe mogelijkheden om snel geld te verdienen.

Het nadeel is dat je wel meteen 5000 USD moet overboeken naar je handelsrekening. Er is ook geen Nederlandstalige ondersteuning. Als je dit geld beschikbaar hebt om te beleggen in binaire opties en je bent vertrouwd met Engels, is dit geen probleem.

handelsrekening openen bij empireoption

 

Niettemin, persoonlijk ben ik niet echt onder de indruk van de website en het gebruiksgemak van EmpireOption. Ik vind ik het verstandiger om gebruik te maken van bekendere en overal erkende makelaars zoals AnyOption of 24Option of Stockpair.

Voor meer informatie: