OPTIONWEB

Waarom is OptionWeb bijzonder?

Hier volgt een korte OptionWeb review of recensie voor mijn lezers. Ik weet het, er zijn zo veel binaire optie makelaars online werkzaam, dat het vaak gewoon moeilijk is om nog een onderscheid te kunnen maken. OptionWeb is bijzonder ten opzichte van haar concurrenten doordat ze rentedragende handelsrekeningen aanbiedt. Dus, je krijgt minimaal zo’n 3,5 % rente op het geld dat je op jouw handelsrekening stort en daar laat staan. Geld verdienen kun je bij OptionWeb met het handelen in binaire opties en het sparen van je verdiende en gestorte geld op jouw OptionWeb handelsrekening.

optionwebOptionWeb onderstreept bovendien dat ze als bedrijf geld verdient aan de handelsvolume en niet aan de verliezen van haar handelaren. Het success van haar handelaren is het success van OptionWeb. Het is dan ook niet zo vreemd dat OptionWeb veel investeert in coaching en educatie. Elke handelaar beschikt over een eigen persoonlijke coach om alles te leren over hoe je het beste kunt handelen in binaire opties. Er zijn weekelijkse webinars en alles wordt opgeslagen en beschikbaar gesteld in een videobibliotheek.

Toch, er is een addertje onder het gras, het verkrijgen van een rentevoet van 3,5 % over jouw geld op de handelsrekening. Deze rente kun je alleen krijgen als je minimaal een zilver rekening opent. Dit betekent dat je minimaal 3000 euro moet storten op jouw handelsrekening. Is dit geen probleem, zou je ook een gold account kunnen openen waar je tot zo’n 88 % rendement kunt verdienen en je spaargeld altijd een 5,2 % rente oplevert! Daarnaast zul je beschikken over handelssignalen en andere vele extra’s. Je zult minimaal 10.000 euro moeten storten op jouw handelsrekening om een OptionWeb Gold Account te kunnen openen. Voor de lezers met genoeg geld is het misschien nog helemaal nog zo gek nog niet. Ik verwacht toch dat voor de meeste lezers deze eerste stap te groot is. Een beter alternatief is dan Optie24. Een Nederlandse binaire optie makelaar goedgekeurd door het AFM waar je al bij een storting van 50 euro al over een volwaardige handelsrekening beschikt met een oefen account.

Voor meer informatie:

[schema type=”review” url=”https://www.bestebank.org/binaire-opties/optionweb/” name=”OptionWeb” description=”Geld verdienen met OptionWeb zonder te handelen in binaire opties.” rev_name=”OptionWeb binary trading” rev_body=”trading platform OptionWeb” author=”Jan De Vries” pubdate=”2015-08-10″ user_review=”3″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]