TOPOPTION

TopOption is een gereguleerde makelaar in binaire opties. TopOption is opgezet geworden door Markets.com. Dit is een beroemde makelaar in CFD’s. Het zijn twee bekende aanbieders en gevestigde merken op het gebied van eenvoudige derivatenhandel op de beurs voor beginnende beleggers.

topoptionSpecifiek voor het handelen in binaire opties hebben ze een eigen innovatief platform ontwikkeld. Het bedrijf heeft veel geld gestoken in het aanbieden van flexible en gebruiksvriendelijke opties om het handelen in binaire opties leuk, makkelijk en gevarieerd te maken.  Toch, ik kan mijn lezers niet aanbevelen om gebruik te maken van deze binaire trading platform. Schoenmaker houd u bij u leest! Kies voor een specialist op dit gebied en dat is 24Option of Anyoption.

 

De meest belangrijke features van TopOption zijn de volgende:

In totaal kun je met meer dan 180 activa speculeren. Welke features bevat TopOption?

  • In de eerste plaats kun je er handelen met paar opties. Er zijn niet zoveel makelaars die deze leuke en bijzondere vorm het handelen in binaire opties aanbieden. Voor meer informatie: Wat zijn paaropties?
  • In de tweede plaats kun je roll-overs uitvoeren. Dit wil zeggen dat je de expiry time kunt verlengen in het geval je trade mis dreigt te lopen. Gaat alles zeer voorspoedig dan kun je een double up uitvoeren waarbij je de inzet onmiddelijk verdubbelt. Vervolgens kun je direct voor een Sell Option opteren om je winst te garanderen!  Het is dus heel mooi en makkelijk om risico’s te beheersen en mogelijkheden optimaal te benutten.
  • In de derde plaats heb je de beschikking over verschillende maniere waarop je binaire opties kunt kopen: OneTouch, Binary Builder, ProOption en 60 seconds. 
  • In de vierde plaats heb je de beschikking over expert advies en een eigen TopOption Academy. Je hebt de beschikking over webinars, e-books, trainingen en weekelijkse rapporten. Je staat er niet alleen voor!

Met welke makelaar kan ik TopOption vergelijken?

TopOption krijgt veel geld van haar oprichter en heeft recentelijk veel nieuwe handelaars verkregen door haar reklame campagnes waarbij de nadruk ligt op TopOption als sponsor van Arsenal. In dat opzicht lijkt het de strategie van 24Option toe te passen die in Italië is doorgebroken als een van de voornaamste merken door haar nauwe samenwerking met Juventes. Dus, Topoption laat zich goed vergelijken met 24Option, maar zeker ook met AnyOption.

Voor meer informatie: