TRADERUSH

trade rushTradeRush is een zeer populaire binary options trading platform. TradeRush is vooral bekend vanwege de zeer gebruiksvriendelijke dashboard software en gratis binary options trading webinars waaraan je kunt meedoen. Daarnaast is er een uitstekende ondersteuning wat betreft educatie m.b.t. hoe je het beste kunt handelen met binaire opties. Hierdoor kun je snel nieuwe handelsstrategieën leren om effectief te kunnen handelen met aandelen, commodities, indices en valuta via binaire opties. Daarnaast heb ik zelf ervaren dat ze een zeer goede klantenondersteuning hebben. Ik zelf ben zeer positief verrast over wat deze dienst allemaal te bieden heeft.

TradeRush Review

Aanbevolen om eens te testen! Open hier je eigen TradeRush Account!

gratis inschrijven bij TradeRush

trade rush review

Wat zijn de voordelen van dit binary options trading platform?

  1. Zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.
  2. Uitstekende trainingsvideo’s en live tading webinars.
  3. Zeer goede klantenondersteuning.
  4. Hoge rendementen tot 81 %!
  5. Zeer flexibel en snel reagerend trading systeem.

Welke nadelen kleven er aan het hebben van een TradeRush account?

  1. Helaas, is deze dienst nog niet in het Nederlands beschikbaar. Wanneer dat geen probleem is, dan heb je aan Trade Rush een uitstekende trading platform voor het handelen met binary options.
  2. Relatief weinig activa +100 die voor de meer geavanceerde handelaar in binaire opties beperkt kan aanvoelen.

gratis inschrijven bij TradeRush

trade rush review

Voor meer informatie:

[schema type=”review” url=”https://www.bestebank.org/binaire-opties/traderush/ ” name=”TradeRush” description=”Hoe is het om te handelen met binaire opties met behulp van de dienst van TradeRush?” rev_name=”TradeRush Binary Options Trading Platform” author=”Jan de Vries” pubdate=”2014-09-29″ user_review=”5″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]