BITPLASTIC

Aug 27, 2015
Aanbieding: 

Bitplastic Review

Bitplastic is niet meer actief. Voor meer informatie: beste Bitcoin betaalkaarten!

Verouderde informatie:

Bitplastic wordt beschreven als een anonymous bitcoin creditcard of debit card. Het is geen Bitcoin creditcard aangezien je geen geleende Bitcoins gebruikt, maar je eigen bitcoins. Het is een typsiche prepaid creditcard die je met bitcoins kunt opwaarderen om als een USD betaalpas te kunnen gebruiken. In deze zin is het ook geen anonieme creditcard, maar een anonieme debetkaart.

bitplastic reviewBitplastic heeft over het algemeen een zeer twijfelachtige reputatie. We bevelen daarom onze lezers aan om niet deze Bitcoin betaalkaart te gebruiken. De beste bitcoin debitcard is de e-Coin e-Card. Deze kan ook als een anonieme betaalkaart gebruikt worden wanneer je niet meer dan 200 euro erop zet. Deze betaalkaart wordt uitgegeven door een betrouwbaar fintech bedrijf in London en is uitgebreid getest geworden: E-Coin E-Card Review

is uniek aangezien ze de mogelijkheid geven om je een MasterCard betaalpas te geven, zonder dat je jouw identiteit hoeft prijs te geven. Daarnaast kun je ook jouw gekochte bitcoins anoniem maken. Kijk, je zult eerst bitcoins moeten kopen met iDeal of een bankoverschrijving. Bitcoins zijn niet anoniem. Het is lastig om te doen, maar alle transacties zijn gewoon terug te vinden in de Blockchain. Alles is transparant. Wil je het goed doen, dan zul je eerst deze Bitcoins anoniem moeten maken. Bitplastic biedt ook deze mogelijkheid aan door gebruik te maken van BitLaunder.

Hoe werkt Bitplastic precies?

Deze stappen geven aan hoe je anoniem geld kunt pinnen met behulp van BitPlastic:

  1. Maak een account aan bij een bitcoinbeurs en koop met iDeal Bitcoins. Aanbevolen: SpectroCoin of CleverCoin.
  2. Maak een account aan bij BitLaunder. Stuur de aangekochte Bitcoins naar jouw Bitcoin adres van BitLaunder.
  3. Maak een account aan bij Bitplastic. Stuur de ontvangen Bitcoins in jouw BitLaunder account door naar jouw BitPlastic Bitcoin adres (wallet). Op deze manier zullen de bitcoins anoniem in jouw BitPlastic Bitcoin wallet komen.
  4. Bestel de BitPlastic card. Zodra je deze hebt ontvangen en geactiveerd is, kun je jouw Bitcoins laden op jouw Bitcoin debit card van BitPlastic.
  5. Pin contant geld met jouw BitPlastic card. Je hebt nu anoniem contant geld!

De nadelen verbonden aan het gebruik van Bitplastic:

  1. De Bitplastic Bitcoin Debit Card is duur: 0.25 BTC. Daarnaast moet je 5 % in transactiekosten betalen iedere keer wanneer je deze betaalkaart opwaardeert.
  2. De reputatie van Bitplastic staat onder discussie. De vraag is in hoeverre dit bedrijf en de eigenaar (Mike Moriarty) echt betrouwbaar is en hoe ze het voor elkaar krijgen om een anonieme creditcard te verstrekken aan hun klanten? Los van de betrouwbaarheid kun je ook de legaliteit van het bedrijf in twijfel trekken.
  3. Je kunt maar weinig geld per dag pinnen. Je hebt een dagelijkse limiet van 200 USD. Wil je meer pinnen zul je een extra kaart moeten bestellen. Gelukkig zijn de kaarten wel gratis in onderhoud. Er zijn geen kosten verbonden aan deze kaart. Je betaalt voor de bestelling en die 5 % transactiekosten van je wallet naar jouw betaalpas. Er zitten geen adders on het gras en er zijn geen verborgen kosten.
  4. Er zijn nogal wat klachten online te vinden. Mike Moriarty heeft wel deze boze klanten benaderd. Het is een waarschuwing!

Conclusie over de BitPlastic:

bitplastic Het gebruik van Bitplastic is ideaal voor iemand die de belastingdienst wil vermijden. Dan wegen de kosten op tegen de mogelijke risico’s. Ik kan deze kaart niet aanbevelen. Iedereen die gewoon zijn financiële privacy wil afschermen van de Nederlandse autoriteiten en banken heeft genoeg aan een normale Bitcoin debit card die in het buitenland wordt uitgegeven. De e-Coin e-Card en de SpectroCoin Card zijn afdoende en vele male goedkoper in gebruik. De transactiekosten voor het opladen van de betaalpas liggen daar op 2% en 1 % respectievelijk.

Gerelateerd artikel:

Lees verder

India “beschermt” gepeupel voor crypto, maar laat rijken profiteren

India en Bitcoin, een spel van permanente dreiging van verbod dat nu al enkele jaren aan de gang is. Hoewel een heldere beslissing aanstaande lijkt over het lot van cryptogeld, is er een fors risico dat ze enkel worden voorbehouden aan de schatrijke elite. Aanstaande maandag 29 november 2021 maakt India vermoedelijk een einde aan […]

Nov 26, 2021
1,5 min

Fintonia in Singapore lanceert twee bitcoin beleggingsfondsen

De vermogensbeheerder Fintonia Group heeft het groene licht gekregen van de toezichthouder, Monetary Authority of Singapore (MAS), om twee verzekerde institutional grade beleggingsfondsen voor bitcoin te lanceren. Fintonia Bitcoin Physical Fund Het eerste fonds heet het Fintonia Bitcoin Physical Fund. Hiermee kunnen institutionele beleggers instappen om direct blootstelling tot bitcoin te krijgen. De aandelen van […]

Nov 26, 2021
1 min

De LHV bank in Estland gaat cryptodiensten aanbieden

Een van de belangrijkste banken van Estland, de LHV Bank, zal de volgende week haar klanten toegang geven tot de volatiele cryptomarkten. De LHV bank heeft een samenwerking met de Bitstamp opgezet waardoor haar klanten via de LHV mobile app toegang krijgen tot de volgende markten: • Bitcoin (BTC)• Ether (ETH)• Litecoin (LTC)• Uniswap (UNI)• […]

Nov 24, 2021
1,5 min