BITPLASTIC

Aug 27, 2015
Aanbieding: 

Bitplastic Review

Bitplastic is niet meer actief. Voor meer informatie: beste Bitcoin betaalkaarten!

Verouderde informatie:

Bitplastic wordt beschreven als een anonymous bitcoin creditcard of debit card. Het is geen Bitcoin creditcard aangezien je geen geleende Bitcoins gebruikt, maar je eigen bitcoins. Het is een typsiche prepaid creditcard die je met bitcoins kunt opwaarderen om als een USD betaalpas te kunnen gebruiken. In deze zin is het ook geen anonieme creditcard, maar een anonieme debetkaart.

bitplastic reviewBitplastic heeft over het algemeen een zeer twijfelachtige reputatie. We bevelen daarom onze lezers aan om niet deze Bitcoin betaalkaart te gebruiken. De beste bitcoin debitcard is de e-Coin e-Card. Deze kan ook als een anonieme betaalkaart gebruikt worden wanneer je niet meer dan 200 euro erop zet. Deze betaalkaart wordt uitgegeven door een betrouwbaar fintech bedrijf in London en is uitgebreid getest geworden: E-Coin E-Card Review

is uniek aangezien ze de mogelijkheid geven om je een MasterCard betaalpas te geven, zonder dat je jouw identiteit hoeft prijs te geven. Daarnaast kun je ook jouw gekochte bitcoins anoniem maken. Kijk, je zult eerst bitcoins moeten kopen met iDeal of een bankoverschrijving. Bitcoins zijn niet anoniem. Het is lastig om te doen, maar alle transacties zijn gewoon terug te vinden in de Blockchain. Alles is transparant. Wil je het goed doen, dan zul je eerst deze Bitcoins anoniem moeten maken. Bitplastic biedt ook deze mogelijkheid aan door gebruik te maken van BitLaunder.

Hoe werkt Bitplastic precies?

Deze stappen geven aan hoe je anoniem geld kunt pinnen met behulp van BitPlastic:

  1. Maak een account aan bij een bitcoinbeurs en koop met iDeal Bitcoins. Aanbevolen: SpectroCoin of CleverCoin.
  2. Maak een account aan bij BitLaunder. Stuur de aangekochte Bitcoins naar jouw Bitcoin adres van BitLaunder.
  3. Maak een account aan bij Bitplastic. Stuur de ontvangen Bitcoins in jouw BitLaunder account door naar jouw BitPlastic Bitcoin adres (wallet). Op deze manier zullen de bitcoins anoniem in jouw BitPlastic Bitcoin wallet komen.
  4. Bestel de BitPlastic card. Zodra je deze hebt ontvangen en geactiveerd is, kun je jouw Bitcoins laden op jouw Bitcoin debit card van BitPlastic.
  5. Pin contant geld met jouw BitPlastic card. Je hebt nu anoniem contant geld!

De nadelen verbonden aan het gebruik van Bitplastic:

  1. De Bitplastic Bitcoin Debit Card is duur: 0.25 BTC. Daarnaast moet je 5 % in transactiekosten betalen iedere keer wanneer je deze betaalkaart opwaardeert.
  2. De reputatie van Bitplastic staat onder discussie. De vraag is in hoeverre dit bedrijf en de eigenaar (Mike Moriarty) echt betrouwbaar is en hoe ze het voor elkaar krijgen om een anonieme creditcard te verstrekken aan hun klanten? Los van de betrouwbaarheid kun je ook de legaliteit van het bedrijf in twijfel trekken.
  3. Je kunt maar weinig geld per dag pinnen. Je hebt een dagelijkse limiet van 200 USD. Wil je meer pinnen zul je een extra kaart moeten bestellen. Gelukkig zijn de kaarten wel gratis in onderhoud. Er zijn geen kosten verbonden aan deze kaart. Je betaalt voor de bestelling en die 5 % transactiekosten van je wallet naar jouw betaalpas. Er zitten geen adders on het gras en er zijn geen verborgen kosten.
  4. Er zijn nogal wat klachten online te vinden. Mike Moriarty heeft wel deze boze klanten benaderd. Het is een waarschuwing!

Conclusie over de BitPlastic:

bitplastic Het gebruik van Bitplastic is ideaal voor iemand die de belastingdienst wil vermijden. Dan wegen de kosten op tegen de mogelijke risico’s. Ik kan deze kaart niet aanbevelen. Iedereen die gewoon zijn financiële privacy wil afschermen van de Nederlandse autoriteiten en banken heeft genoeg aan een normale Bitcoin debit card die in het buitenland wordt uitgegeven. De e-Coin e-Card en de SpectroCoin Card zijn afdoende en vele male goedkoper in gebruik. De transactiekosten voor het opladen van de betaalpas liggen daar op 2% en 1 % respectievelijk.

Gerelateerd artikel:

Lees verder

Mastercard netwerk integreert spoedig bitcoin en crypto diensten

Mastercard staat op het punt om een belangrijke aankondiging te doen. Ze willen banken en winkeliers die aangesloten zijn op het Mastercard betalingsnetwerk de optie bieden om betalingen in bitcoin te accepteren. Dit nieuws is vrijgekomen vandaag 25.10.2021 op CNBC gepubliceerd. Net zoals Twitter als een sociaal netwerk nu ook werkt als een bitcoin betalingsnetwerk […]

Oct 25, 2021
1,5 min

Jack Dorsey waarschuwt voor hyperinflatie

Miljardair en Twitter oprichter Jack Dorsey plaatste afgelopen vrijdagavond een opmerkelijke tweet over hyperinflatie. Hyperinflatie gaat alles veranderen. Het gebeurt nu al. De consumptieprijzen hebben in de Verenigde Staten een recordstijging gehad. Er is steeds meer bezorgdheid over de inflatiedruk. Zelfs de Federal Reserve-voorzitter Jerome Powell bekende dat de inflatiedruk tot ver in volgend jaar […]

Oct 25, 2021
2 min

Hoera crypto fnuikt Amerikaanse sancties

Het is zo grappig om nieuwsartikelen te lezen als je de narratieven kent die steeds maar worden ingezet om de goegemeente verder de hersenen te spoelen. Zo zouden Putin en China agressieve bedoelingen hebben in een wereld die compleet wordt gedomineerd door Amerikaanse legerbases en militaire uitgaven. En zo zou crypto slecht zijn omdat je […]

Oct 24, 2021
2,5 min