COINVERT

Coinvert is een Nederlandse wisselkantoor voor bitcoins.

Coinvert reviewCoinvert heeft haar dienst mooi aangepast aan de wensen van de gebruiker. Deze kan het laatste nieuws over Bitcoin ontvangen, informatie krijgen toegestuurd over koersdoelen en een gebruiker kan meedoen aan een uniek Bitcoin spaarprogramma. Het verificatie proces is eenvoudig. Niettemin er is een probleem. De internet browsers geven aan dat er geen veilige verbinding kan worden gelegd met de server van Coinvert. De internet security maatregelen van de site lijken ondermaats. Daarom kan ik niet Coinvert aanbevelen aan mijn lezers. De website wordt niet als veilig beschouwd!

Wat zijn alternatieven voor Coinvert?

coinvertIn Nederland kun je ook bitcoins kopen bij CleverCoin. CleverCoin is een uitstekende keuze, maar is een bitcoin exchange waar het verificatie proces iets meer tijd vergt. Je kunt wel zeer goedkoop bitcoins kopen en het bedrijf achter Clevercoin is een professioneel volwassen ICT-bedrijf: CleverIT. Persoonlijk maak ik met zeer veel plezier en gemak gebruik van CleverCoin.

Er zijn vele andere bitcoin exchanges…. maar het is van uiterst belang dat je een veilige kiest! Wanneer je kiest voor CleverCoin zit je echt goed en kun je gewoon goedkoop bitcoins kopen met iDEAL. Voor meer informatie: selectie bitcoinbeurzen.

Over Coinvert 

Coinvert is opgericht geworden door Natalja Nerden en Casper Hoope en al snel uitgegroed geworden tot een team van 8 leden voor het verder ontwikkelen en verbeteren van deze mooie Nederlandse Bitcoin dienstverlening.

Coinvert betrouwbaarHet beheer van de bitcoins is in jouw eigen portemonnee en het is daarom niet nodig om een specifieke Coinvert bitcoin wallet te hebben. De aangekochte bitcoins worden direct gestort op jouw Bitcoin wallet en de euros van jouw verkochte bitcoins worden direct op jouw bankrekening gestort. Dit veronderstelt wel dat je gebruik maakt van een uitstekende Bitcoin wallet. Ik raad mijn lezers om gebruik te maken van een smartcard hardware wallet zoals deze door Ledger wordt ontwikkeld. Voor meer informatie: Ledger Products Review.

 

Bronnen: