bitmart

TradeBits

Apr 13, 2018
Aanbieding: 

TradeBitsTradebits is een nieuwe Nederlands initiatief voor de ontwikkeling van een krachtige maar zeer gemakkelijke handelsplatform voor cryptovaluta. Deze cryptobeurs zal met gemak enorme handelsvolumes kunnen verwerken. Per valutapaar zal het platform 1,6 miljoen transacties per seconde kunnen verwerken. Tradebits zal ook eigen blockchain technologie inzetten met een eigen interne cryptomunt de XBIT om haar ambities waar te maken voor het verwezenlijken van een derde generatie bitcoinbeurs en cryptohandelsplatform voor zowel de beginner als de ervaren gebruiker.

Voor de gebruiker zal het ook gemakkelijk zijn om een handelsrekening te openen voorzien van een overzichtelijke handelsomgeving. Op deze handelsomgeving zal het zeer eenvoudig zijn om te beleggen in vele verschillende cryptomunten en tokens. Het zal ook social trading features includeren waardoor het makkelijk zal zijn om andere beleggers op het platform te volgen en de trades over te nemen.

De TradeBits ICO:

Inderdaad, het platform is not niet af! Er wordt daarom een token sale georganiseerd. Er zullen zo’n 200 miljoen XBITS tokens worden verkocht. Een sterk punt van is dat de token zowel een cryptomunt en security token is. Tradebits zal met een zogeheten buy back program  tokens weer uit de markt opkopen en verbranden waardoor de tokens schaarser zullen worden en duurder in het geval het handelsplatform een succes wordt. Tradebits wil meer dan alleen een handelsplatform voor worden, het zal ook een eigen eco-systeem opbouwen API’s en applicaties voor andere toepassingen waaronder een eigen webshop.

Het lijkt erop dat het team van Tradebits goed heeft gekeken naar onder ander de manier waarop Binance en eToro werken en de leerervaringen zal meenemen bij het ontwikkelen van het Tradebits platform.

Nu investeren in Tradebits levert 40% korting op. Deze exclusieve private sale door Xwise loopt nog tot 19 April. Nadat je met ETH hebt geïnvesteerd zie je na enkele minuten je XBITS in de wallet. Heb je interesse om meer te leren?

Voor meer informatie: TradeBits ICO

tradebits icoDisclaimer:  het deelnemen aan een ICO komt met grote risico’s. Lees eerst onze gids en uitleg voor dat je begint met het beleggen in tokens die tijdens een ICO worden uitgegeven.

Lees verder

Mastercard netwerk integreert spoedig bitcoin en crypto diensten

Mastercard staat op het punt om een belangrijke aankondiging te doen. Ze willen banken en winkeliers die aangesloten zijn op het Mastercard betalingsnetwerk de optie bieden om betalingen in bitcoin te accepteren. Dit nieuws is vrijgekomen vandaag 25.10.2021 op CNBC gepubliceerd. Net zoals Twitter als een sociaal netwerk nu ook werkt als een bitcoin betalingsnetwerk […]

Oct 25, 2021
1,5 min

Jack Dorsey waarschuwt voor hyperinflatie

Miljardair en Twitter oprichter Jack Dorsey plaatste afgelopen vrijdagavond een opmerkelijke tweet over hyperinflatie. Hyperinflatie gaat alles veranderen. Het gebeurt nu al. De consumptieprijzen hebben in de Verenigde Staten een recordstijging gehad. Er is steeds meer bezorgdheid over de inflatiedruk. Zelfs de Federal Reserve-voorzitter Jerome Powell bekende dat de inflatiedruk tot ver in volgend jaar […]

Oct 25, 2021
2 min

Hoera crypto fnuikt Amerikaanse sancties

Het is zo grappig om nieuwsartikelen te lezen als je de narratieven kent die steeds maar worden ingezet om de goegemeente verder de hersenen te spoelen. Zo zouden Putin en China agressieve bedoelingen hebben in een wereld die compleet wordt gedomineerd door Amerikaanse legerbases en militaire uitgaven. En zo zou crypto slecht zijn omdat je […]

Oct 24, 2021
2,5 min