bitmart

TradeBits

Apr 13, 2018
Aanbieding: 

TradeBitsTradebits is een nieuwe Nederlands initiatief voor de ontwikkeling van een krachtige maar zeer gemakkelijke handelsplatform voor cryptovaluta. Deze cryptobeurs zal met gemak enorme handelsvolumes kunnen verwerken. Per valutapaar zal het platform 1,6 miljoen transacties per seconde kunnen verwerken. Tradebits zal ook eigen blockchain technologie inzetten met een eigen interne cryptomunt de XBIT om haar ambities waar te maken voor het verwezenlijken van een derde generatie bitcoinbeurs en cryptohandelsplatform voor zowel de beginner als de ervaren gebruiker.

Voor de gebruiker zal het ook gemakkelijk zijn om een handelsrekening te openen voorzien van een overzichtelijke handelsomgeving. Op deze handelsomgeving zal het zeer eenvoudig zijn om te beleggen in vele verschillende cryptomunten en tokens. Het zal ook social trading features includeren waardoor het makkelijk zal zijn om andere beleggers op het platform te volgen en de trades over te nemen.

De TradeBits ICO:

Inderdaad, het platform is not niet af! Er wordt daarom een token sale georganiseerd. Er zullen zo’n 200 miljoen XBITS tokens worden verkocht. Een sterk punt van is dat de token zowel een cryptomunt en security token is. Tradebits zal met een zogeheten buy back program  tokens weer uit de markt opkopen en verbranden waardoor de tokens schaarser zullen worden en duurder in het geval het handelsplatform een succes wordt. Tradebits wil meer dan alleen een handelsplatform voor worden, het zal ook een eigen eco-systeem opbouwen API’s en applicaties voor andere toepassingen waaronder een eigen webshop.

Het lijkt erop dat het team van Tradebits goed heeft gekeken naar onder ander de manier waarop Binance en eToro werken en de leerervaringen zal meenemen bij het ontwikkelen van het Tradebits platform.

Nu investeren in Tradebits levert 40% korting op. Deze exclusieve private sale door Xwise loopt nog tot 19 April. Nadat je met ETH hebt geïnvesteerd zie je na enkele minuten je XBITS in de wallet. Heb je interesse om meer te leren?

Voor meer informatie: TradeBits ICO

tradebits icoDisclaimer:  het deelnemen aan een ICO komt met grote risico’s. Lees eerst onze gids en uitleg voor dat je begint met het beleggen in tokens die tijdens een ICO worden uitgegeven.

Lees verder

Kan de Federal Reserve Bankroet gaan?

Kan de Federal Reserve bankroet gaan? Dit is een vraag die George Gammon zich stelt in de onderstaande video. Hij heeft een uitstekende analyse gemaakt over hoe de Federal Reserve opereert en op welke manier de Federal Reserve geld verdient voor haar aandeelhouders. De Federal Reserve functioneert nu als een gediversifieerd beleggingsfonds en zal onder […]

Jul 3, 2020
2,5 min

Lords of Finance: The Bankers Who Broke the World

We kunnen onze lezers het volgende boek aanbevelen: Lords of Finance: The Bankers Who Broke the World. Het boek is uitgegeven door Penguin Press in 2009 tijdens de vorige financiële crisis. Het is geschreven door Liaquat Ahamed die voor zijn werk in 2010 de Pulitzer Prize for History ontving. Het boek beschrijft de financiële ontwikkelingen voorafgaand […]

Jul 3, 2020
4 min

Waarom is Bitcoin antifragiel?

Dat velen nog altijd sceptisch zijn over Bitcoin is geen geheim. Ze beweren dat het een kwetsbare ponzi-scheme is, die ieder moment kan knappen. Bitcoin bezit echter een aantal kwaliteiten die ervoor zorgen dat het juist antifragiel is, en dat het toestanden kan doorstaan die ons huidig monetair systeem ernstig in de problemen zouden brengen. […]

Jul 3, 2020
3,5 min