bitmart

TradeBits

Apr 13, 2018
Aanbieding: 

TradeBitsTradebits is een nieuwe Nederlands initiatief voor de ontwikkeling van een krachtige maar zeer gemakkelijke handelsplatform voor cryptovaluta. Deze cryptobeurs zal met gemak enorme handelsvolumes kunnen verwerken. Per valutapaar zal het platform 1,6 miljoen transacties per seconde kunnen verwerken. Tradebits zal ook eigen blockchain technologie inzetten met een eigen interne cryptomunt de XBIT om haar ambities waar te maken voor het verwezenlijken van een derde generatie bitcoinbeurs en cryptohandelsplatform voor zowel de beginner als de ervaren gebruiker.

Voor de gebruiker zal het ook gemakkelijk zijn om een handelsrekening te openen voorzien van een overzichtelijke handelsomgeving. Op deze handelsomgeving zal het zeer eenvoudig zijn om te beleggen in vele verschillende cryptomunten en tokens. Het zal ook social trading features includeren waardoor het makkelijk zal zijn om andere beleggers op het platform te volgen en de trades over te nemen.

De TradeBits ICO:

Inderdaad, het platform is not niet af! Er wordt daarom een token sale georganiseerd. Er zullen zo’n 200 miljoen XBITS tokens worden verkocht. Een sterk punt van is dat de token zowel een cryptomunt en security token is. Tradebits zal met een zogeheten buy back program  tokens weer uit de markt opkopen en verbranden waardoor de tokens schaarser zullen worden en duurder in het geval het handelsplatform een succes wordt. Tradebits wil meer dan alleen een handelsplatform voor worden, het zal ook een eigen eco-systeem opbouwen API’s en applicaties voor andere toepassingen waaronder een eigen webshop.

Het lijkt erop dat het team van Tradebits goed heeft gekeken naar onder ander de manier waarop Binance en eToro werken en de leerervaringen zal meenemen bij het ontwikkelen van het Tradebits platform.

Nu investeren in Tradebits levert 40% korting op. Deze exclusieve private sale door Xwise loopt nog tot 19 April. Nadat je met ETH hebt geïnvesteerd zie je na enkele minuten je XBITS in de wallet. Heb je interesse om meer te leren?

Voor meer informatie: TradeBits ICO

tradebits icoDisclaimer:  het deelnemen aan een ICO komt met grote risico’s. Lees eerst onze gids en uitleg voor dat je begint met het beleggen in tokens die tijdens een ICO worden uitgegeven.

Lees verder

Bitcoin bullish met $60.000

Het is zover: de eerste Bitcoin ETF, de ProShares Future ETF, is op 15 oktober toegelaten in de Verenigde Staten. En de koers reageert enthousiast met nu en solide positie boven de 60.000 Amerikaanse dollar. De totale crypto marktkapitalisatie ligt nu weer rond 2,5 biljoen Amerikaanse dollar. Op maandag 18 oktober wordt de ETF gelanceerd. […]

Oct 17, 2021
1 min

Bitcoin is nu “Made in USA”

China exit. De Verenigde Staten zijn nu de Bitcoin mining hotspot. Het is bijna niet te geloven wat China beweegt om zijn complete Bitcoin industrie om zeep te helpen. Het is grappig om te lezen dat MacDonalds in China iets met NFT’s gaat doen in China, maar bijna op een Soviet achtige manier spant China […]

Oct 14, 2021
2 min

Nieuwe brug tussen klassieke aandelenhandel en Bitcoin met Liquid Network

In een wereld met teruglopende omzetten op de aandelenbeurzen springt een vrij nieuwe aandelenbeurs eruit en dat is de Sychellen Stock Exchange (MERJ). In 2020 was het met 325% groei de snelst groeiende aandelenbeurs ter wereld en in 2021 was er nog eens 16% groei. Nu kondigt Blockstream aan dat deze beurs met zijn handelstechnologieprovider […]

Oct 13, 2021
2,5 min