bitcoin & cryptocurrency trading seminars

BITGO

Bitgo is een Bitcoin software bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van Bitcoin wallets vooral voor bedrijven met meerdere gebruikers.

bitgo bitcoin walletsBitgo heeft als doelstelling om digitale valuta te integereren in de bestaande financiële systemen op een super veilige en grootschalige manier. Alles gaat om veiligheid en Bitgo is een van de pioneer in het toepassen van meervoudige handtekeningen bij het voltrekken van Bitcoin transacties, het integreren van sleutelherstel-oplossingen, transacties zonder confirmaties (Bitgo Instant) en vele andere belangrijke veiligheidstoepassingen.

bitgo & ledger De Bitgo Bitcoin wallets behoren tot de beste en meest veilige Bitcoin wallets (P2SH + HD (BIP32)) en werken prachtig samen met een extra Ledger Wallet voor het super veilig afhandelen van alle bitcoin transacties. De combinatie Bitgo met Ledger is voor elke Bitcoin eigenaar een must om te implementeren. De kracht van een fantastische online Bitcoin wallet wordt gebundeld met de beste hardware wallet voor het bewerkstelligen van de beste veiligheid. Zodoende is het onmogelijk voor malware en hackers om je bitcoins te stelen. Het is belangrijk om de Bitgo online wallet extra te beveiligen met deze hardware wallet.

Het is heel handig dat voor elke wallet er specifieke regels kunnen worden opgesteld: rate limits, address whitelists, webhooks, secondary approvals, en meer! Elke transactie wordt bewaakt, met duidelijke audit logs en uitgebreide rapporten over de Bitcoin holdings.

bitgo instant btc transactiesElke Bitgo wallet heeft ook de mogelijkheid om via BitGo Instant onmiddelijke transacties te verzenden naar Bitgo Instant partners. Dit zijn vaak Bitcoin exchanges zoals Kraken en de Bitcoin debit card provider E-Coin / Wirex. Hierdoor is het niet meer nodig te wachten op een Bitcoin transactie.

Een Bitgo Wallet is niet gratis. Een particulier is welkom een een wallet te openen, maar moet rekenen op extra transactiekosten om gebruik te maken van de Bitgo Wallet. Bedrijven kunnen een abonnement afnemen die is afgestemd op de specifieke behoeften van het bedrijf.

De transactiekosten voor BitGo Instant zijn gratis zolang de transactie onder 1 BTC is. Alle Bitgo Instant transacties boven 1 BTX zullen met 0.1% fee worden belast. Voor meer informatie: Bezoek Bitgo! 

Voor meer informatie: