Case Wallet is een hardware bitcoin wallet en super beveiligde betalingsplatform met multi-signature en multi-factor authentificatie opties voor het voltrekken van bitcoin transacties.

case wallet voor bitcoinsElke bitcoin transactie heeft 2 tot 3 sleutels nodig om een betaling definitief te laten voltrekken. Elke sleutel is gegenereerd en opgeslagen op een andere locatie en weer afgeschermd bij een andere authentificatie factor. Het klinkt allemaal moeilijk, maar is in de praktijk super eenvoudig. Het is met Case extreem veilig om bitcoins mee op te slaan en met bitcoins te betalen.

De Case hardware wallet is volledig malware proof! De Case servers hebben alleen de beschikking over 1 sleutel waardoor Case nooit beschikking heeft over jouw bitcoins. Alle open source firmware Case gebruikt wordt door derde partijen getoetst op security standaarden. De Case bitcoin wallet voldoet aan de volgende security certificaties: FIPS PUB 197, FIPS PUB 140-2, en FIPS PUB 180-2. Case is ontwikkeld om te voldoen aan niveau 3 van de CryptoCurrency Security Standard. De Case Wallet is een uitstekende oplossing om bitcoins veilig te bewaren en te spenderen. Het zal een grote concurrent worden van andere oplosssing zoals de Ledger Wallet, de KeepKey, de BitxLox en de Trezor.

case bitcoin walletHet voordeel van Case is dat het niet nodig is om het device in een computer of smartphone te koppelen om de betaling te verrichten. Concreet voorbeeld, het is gewoon super eenvoudig om met jouw Case Wallet in een café een koffie te kopen met jouw Bitcoins. Dit is niet mogelijk met bijvoorbeeld de Ledger Wallet. Dus, wanneer je in het dagelijks gebruik veel met bitcoins betaald in winkels is de Case Wallet een ideale oplossing. Waarom? Omdat apps op jouw smartphone die jouw bitcoins bevatten, hoewel zeer gebruiksvriendelijk, uiteindelijk zeer onveilig zijn. Wil je daadwerkelijk jouw bitcoins als echt digitaal contant geld op een super veilige en gemakkelijke manier in het dagelijkse leven gebruiken, dan is Case de beste betalingsoplossing die er op dit moment is.

Voor meer informatie: