bitcoin beurs

Bitcoin beurs?

Mar 4, 2019
Aanbieding: 

Wat is een goede Bitcoin beurs die bij mij past?

bitcoin beurs

De vraag welke Bitcoin beurs goed is en voldoet aan jouw specifieke wensen, hangt af van de doelstelling die je hebt. Er namelijk zijn verschillende type Bitcoin beurzen. Deze hebben we uitgebreid beschreven in het artikel : selectie van Bitcoin exchanges.

Niettemin, voor de meeste Nederlanders die interesse hebben in het kopen van bitcoins is een gevestigde Nederlandse Bitcoin beurs met een goede staat van diensten de beste optie.

Het is hierbij van belang om vooral twee verschillende type beurzen te onderscheiden:

In de eerste plaats zijn er de Bitcoin makelaars of wisselkantoren. Bekende goede voorbeelden in Nederland zijn:

In de tweede plaats zijn er de Nederlandse Bitcoin beurzen die werken als daadwerkelijke handelsplatformen met een eigen trading engine en orderboek. Bekende goede voorbeelden in Nederland zijn:

In de laatste plaats is er een goede Nederlandse handelsbeurs die Bitcoin termijn contracten aanbiedt. Dit is Deribit met een kantoor in Amsterdam.

Voor een meer diepgaande bespreking over de werking van een Bitcoin beurs en een selectie van de beste exchanges, refereren we graag naar het eerder genoemde artikel:

Lees verder

NGRAVE ZERO

NGRAVE is een nieuwe ontwikkelaar van hardware wallets en beveiligingsoplossingen voor cryptocurrency’s. Voor de ontwikkeling van haar producten werkt NGRAVE samen met imec, een toonaangevende onderzoeks- en ontwikkelingscentrum voor nano-elektronica en digitale technologieën, alsook met COSIC, de toonaangevende onderzoeksgroep voor toegepaste industriële cryptografie van de KU Leuven. NGRAVE krijgt ook advies van de legendarische cryptograaf Jean-Jacques Quisquater, […]

Oct 1, 2020
3 min

Schuldencycli en het monetaire en fiscale beleid in de afgelopen eeuw

We zitten midden in een uitzonderlijke economische crisis en het is erg relevant om te kijken hoe de overheid daarmee omgaat. Daarbij is het verstandig om naar de geschiedenis te kijken, want hoewel de geschiedenis zich niet exact herhaalt, zijn er zeker wel paralellen waar te nemen. De korte schuldencyclus Om te begrijpen waarom de […]

Sep 29, 2020
4 min

Brent Johnson en Steven Van Metre over het onvermogen van de FED

We willen onze lezers graag wijzen op een boeiende discussie tussen twee bekende macro-analisten, Brent Johnson en Steven Van Metre. Brent Johnson is als macro-analist bekend geworden met zijn Dollar Milkshake Theory. Brent Johnson en Steven Van Metre bespreken waarom de Federal Reserve geen inflatie kan veroorzaken. Het is een verkeerde opvatting dat de Federal […]

Sep 27, 2020
2 min