bitcoin beurs

Bitcoin beurs?

Mar 4, 2019
Aanbieding: 

Wat is een goede Bitcoin beurs die bij mij past?

bitcoin beurs

De vraag welke Bitcoin beurs goed is en voldoet aan jouw specifieke wensen, hangt af van de doelstelling die je hebt. Er namelijk zijn verschillende type Bitcoin beurzen. Deze hebben we uitgebreid beschreven in het artikel : selectie van Bitcoin exchanges.

Niettemin, voor de meeste Nederlanders die interesse hebben in het kopen van bitcoins is een gevestigde Nederlandse Bitcoin beurs met een goede staat van diensten de beste optie.

Het is hierbij van belang om vooral twee verschillende type beurzen te onderscheiden:

In de eerste plaats zijn er de Bitcoin makelaars of wisselkantoren. Bekende goede voorbeelden in Nederland zijn:

In de tweede plaats zijn er de Nederlandse Bitcoin beurzen die werken als daadwerkelijke handelsplatformen met een eigen trading engine en orderboek. Bekende goede voorbeelden in Nederland zijn:

In de laatste plaats is er een goede Nederlandse handelsbeurs die Bitcoin termijn contracten aanbiedt. Dit is Deribit met een kantoor in Amsterdam.

Voor een meer diepgaande bespreking over de werking van een Bitcoin beurs en een selectie van de beste exchanges, refereren we graag naar het eerder genoemde artikel:

Lees verder

Mastercard netwerk integreert spoedig bitcoin en crypto diensten

Mastercard staat op het punt om een belangrijke aankondiging te doen. Ze willen banken en winkeliers die aangesloten zijn op het Mastercard betalingsnetwerk de optie bieden om betalingen in bitcoin te accepteren. Dit nieuws is vrijgekomen vandaag 25.10.2021 op CNBC gepubliceerd. Net zoals Twitter als een sociaal netwerk nu ook werkt als een bitcoin betalingsnetwerk […]

Oct 25, 2021
1,5 min

Jack Dorsey waarschuwt voor hyperinflatie

Miljardair en Twitter oprichter Jack Dorsey plaatste afgelopen vrijdagavond een opmerkelijke tweet over hyperinflatie. Hyperinflatie gaat alles veranderen. Het gebeurt nu al. De consumptieprijzen hebben in de Verenigde Staten een recordstijging gehad. Er is steeds meer bezorgdheid over de inflatiedruk. Zelfs de Federal Reserve-voorzitter Jerome Powell bekende dat de inflatiedruk tot ver in volgend jaar […]

Oct 25, 2021
2 min

Hoera crypto fnuikt Amerikaanse sancties

Het is zo grappig om nieuwsartikelen te lezen als je de narratieven kent die steeds maar worden ingezet om de goegemeente verder de hersenen te spoelen. Zo zouden Putin en China agressieve bedoelingen hebben in een wereld die compleet wordt gedomineerd door Amerikaanse legerbases en militaire uitgaven. En zo zou crypto slecht zijn omdat je […]

Oct 24, 2021
2,5 min