bitmart

Bitcoin Revolution Software Scam

28 mei 2020
Aanbieding: 

De Bitcoin Revolution software wordt uitgegeven door Next Trade Ltd, een postbus bedrijf op het eiland Vanuatu die verder de betalingen verwerkt door een Bulgaars bedrijf. Alleen deze feiten zijn voldoende om deze software niet te gebruiken.

De Bitcoin Revolution claims

Het gaat om Bitcoin trading software die is gebaseerd op een algoritme die 99 % accuraat is. Bovendien claimt het programma 0,01 seconde de markt vooruit te lopen! Inderdaad dit magische Bitcoin Revolution programma pretendeert te weten welke trade wanneer het beste kan worden uitgevoerd voordat de markt is gestart.

De Bitcoin Revolution software doet alles automatisch voor de gebruiker die inderdaad slapend rijk schijnt te worden. De nep-recensies en winstmeldingen van overgelukkige klanten geven hier blijk van. Er zijn nog vele andere buitensporige claims en Bitcoin Revolution maakt graag gretig misbruik van afbeeldingen en video’s van verschillende beroemdheden om de software te promoten zonder toestemming. Hieronder is een video over de Bitcoin Revolution scam:

Trouwens, het is belangrijk om te beseffen dat deze oplichting in verschillende merken en namen kan voorkomen, waaronder Bitcoin Trader, Bitcoin Circuit, Bitcoin Formula enz.

Conclusie over Bitcoin Revolution, Formula, Trader etc.

Er zijn helaas heel veel oplichters die uitgebreide verhaaltjes publiceren om mensen daarmee financieel op te lichten. Elke website met de naam Bitcoin + fancy woord en buitensporige claims voor snel en gegarandeerd succes is oplichterij. Bitcoin Trader, Bitcoin Circuit, Bitcoin Formula, Bitcoin Profit en Bitcoin Revolution is pure oplichting.

Het is jammer dat veel mensen er in trappen en geloven in de buitensporige claims die worden gemaakt door Bitcoin Revolution. Neem dan ook geen contact op met deze oplichters! Laat je niet voor de gek houden! Bitcoin Revolution is een scam en het handelen met bitcoins is uiterst risicovol. De meeste mensen verliezen veel geld met het handelen in Bitcoin. De beste manier om geen verlies te lijden met Bitcoin is door het toepassen van een eenvoudige Dollar-Cost-Averaging aankoopstrategie.

Wil je meer weten over hoe je het beste bitcoins kunt kopen? Wil je oplichters en onnodige verliezen vermijden? Lees dan onze klassieke Bitcoin koopgids.

Hoe kan ik het beste bitcoins kopen?

Lees verder

Satoshi Nakamoto-standbeeld onthuld in Hongarije

’s Werelds eerste fysieke standbeeld van de anonieme Bitcoin-uitvinder Satoshi Nakamoto is vandaag aan een menigte gepresenteerd in de hoofdstad van Hongarije Boedapest. Het levensgrote bronzen monument toont een persoon met een hoodie. De kledingkeuze met het Bitcoin-logo aan de linkerkant was bedoeld om Satoshi’s anonimiteit te onderstrepen. Het uitdrukkingsloze gezicht van het beeld heeft […]

16 sep. 2021
0,5 min

Evergrande in diepe financiële problemen!

We willen onze lezers wijzen op de financiële problemen van Evergrande aangezien een aankomend bankroet van deze vastgoedreus vergaande gevolgen kan hebben. Het bedrijf heeft bankroetadviseurs gehuurd en de Chinese overheid zal de schuldeisers van Evergrande niet gaan helpen. Evergrande is sinds 1996 in relatief korte tijd uitgegroeid tot bijna de grootste vastgoedontwikkelaar in China. […]

16 sep. 2021
2,5 min

Waarom is de groei van Bitcoin gegarandeerd?

Wereldwijd was er dit weekeinde veel aandacht voor 11 september 2001 dat nu exact 20 jaar achter ons ligt. Wat is er in de tussentijd toch veel gebeurd! Afghanistan verloren maar we hebben Bitcoin! En juist op 11 september is het 700.000e blok gedolven. Op ambcrypto.com heeft Varuni Trivedi een mooie invalshoek gevonden om uit […]

14 sep. 2021
2 min