bitmart

Bitcoin Revolution Software Scam

May 28, 2020
Aanbieding: 

De Bitcoin Revolution software wordt uitgegeven door Next Trade Ltd, een postbus bedrijf op het eiland Vanuatu die verder de betalingen verwerkt door een Bulgaars bedrijf. Alleen deze feiten zijn voldoende om deze software niet te gebruiken.

De Bitcoin Revolution claims

Het gaat om Bitcoin trading software die is gebaseerd op een algoritme die 99 % accuraat is. Bovendien claimt het programma 0,01 seconde de markt vooruit te lopen! Inderdaad dit magische Bitcoin Revolution programma pretendeert te weten welke trade wanneer het beste kan worden uitgevoerd voordat de markt is gestart.

De Bitcoin Revolution software doet alles automatisch voor de gebruiker die inderdaad slapend rijk schijnt te worden. De nep-recensies en winstmeldingen van overgelukkige klanten geven hier blijk van. Er zijn nog vele andere buitensporige claims en Bitcoin Revolution maakt graag gretig misbruik van afbeeldingen en video’s van verschillende beroemdheden om de software te promoten zonder toestemming. Hieronder is een video over de Bitcoin Revolution scam:

Trouwens, het is belangrijk om te beseffen dat deze oplichting in verschillende merken en namen kan voorkomen, waaronder Bitcoin Trader, Bitcoin Circuit, Bitcoin Formula enz.

Conclusie over Bitcoin Revolution, Formula, Trader etc.

Er zijn helaas heel veel oplichters die uitgebreide verhaaltjes publiceren om mensen daarmee financieel op te lichten. Elke website met de naam Bitcoin + fancy woord en buitensporige claims voor snel en gegarandeerd succes is oplichterij. Bitcoin Trader, Bitcoin Circuit, Bitcoin Formula, Bitcoin Profit en Bitcoin Revolution is pure oplichting.

Het is jammer dat veel mensen er in trappen en geloven in de buitensporige claims die worden gemaakt door Bitcoin Revolution. Neem dan ook geen contact op met deze oplichters! Laat je niet voor de gek houden! Bitcoin Revolution is een scam en het handelen met bitcoins is uiterst risicovol. De meeste mensen verliezen veel geld met het handelen in Bitcoin. De beste manier om geen verlies te lijden met Bitcoin is door het toepassen van een eenvoudige Dollar-Cost-Averaging aankoopstrategie.

Wil je meer weten over hoe je het beste bitcoins kunt kopen? Wil je oplichters en onnodige verliezen vermijden? Lees dan onze klassieke Bitcoin koopgids.

Hoe kan ik het beste bitcoins kopen?

Lees verder

Waarom kopen de grote investeerders enkel Bitcoin?

Waarom kopen de grote investeerders enkel Bitcoin? In een interview met beincrypto.com geeft blockchain ondernemer Dan Truque de simpele en eenvoudige reden dat institutionele beleggers uitsluitend voor bitcoin kopen: “Institutionele beleggers kunnen niet in altcoins investeren, omdat die met hun geringe marktkapitalisatie anders te fors in prijs zouden variëren. En verder zijn alle altcoins toch […]

Jan 24, 2021
1 min

IMF roept overheden op om meer te besteden!

Op het jaarlijkse economische forum van Gaidar in Rusland, heeft Kristalina Georgieva, de directeur van het IMF, overheden opgeroepen om meer fiat-geld uit te geven om de economieën overeind te houden. Kristalina Georgieva zei volgens het Reuter artikel onder meer het volgende: “Geef zoveel mogelijk geld uit, en dan nog net iets meer dan dat.” […]

Jan 19, 2021
2,5 min

Mattias Desmet over masavorming, totalitarisme en wetenschappelijke objectiviteit

We willen onze lezers attenderen op een zeer goed gesprek tussen Marlies Dekkers en klinisch psycholoog Mattias Desmet over de cijfers omtrent virusbesmettingen, ziekenhuisopnames en (over)sterfte. Sommigen, zoals de WEF zien deze gezondheidscrisis als een historische kans om onder meer een grote reset te bewerkstelligen, zo vertelt Desmet. Dit zou het moment zijn waarop we […]

Jan 17, 2021
2 min