bitmart

Bitcoin Revolution Software Scam

May 28, 2020
Aanbieding: 

De Bitcoin Revolution software wordt uitgegeven door Next Trade Ltd, een postbus bedrijf op het eiland Vanuatu die verder de betalingen verwerkt door een Bulgaars bedrijf. Alleen deze feiten zijn voldoende om deze software niet te gebruiken.

De Bitcoin Revolution claims

Het gaat om Bitcoin trading software die is gebaseerd op een algoritme die 99 % accuraat is. Bovendien claimt het programma 0,01 seconde de markt vooruit te lopen! Inderdaad dit magische Bitcoin Revolution programma pretendeert te weten welke trade wanneer het beste kan worden uitgevoerd voordat de markt is gestart.

De Bitcoin Revolution software doet alles automatisch voor de gebruiker die inderdaad slapend rijk schijnt te worden. De nep-recensies en winstmeldingen van overgelukkige klanten geven hier blijk van. Er zijn nog vele andere buitensporige claims en Bitcoin Revolution maakt graag gretig misbruik van afbeeldingen en video’s van verschillende beroemdheden om de software te promoten zonder toestemming. Hieronder is een video over de Bitcoin Revolution scam:

Trouwens, het is belangrijk om te beseffen dat deze oplichting in verschillende merken en namen kan voorkomen, waaronder Bitcoin Trader, Bitcoin Circuit, Bitcoin Formula enz.

Conclusie over Bitcoin Revolution, Formula, Trader etc.

Er zijn helaas heel veel oplichters die uitgebreide verhaaltjes publiceren om mensen daarmee financieel op te lichten. Elke website met de naam Bitcoin + fancy woord en buitensporige claims voor snel en gegarandeerd succes is oplichterij. Bitcoin Trader, Bitcoin Circuit, Bitcoin Formula, Bitcoin Profit en Bitcoin Revolution is pure oplichting.

Het is jammer dat veel mensen er in trappen en geloven in de buitensporige claims die worden gemaakt door Bitcoin Revolution. Neem dan ook geen contact op met deze oplichters! Laat je niet voor de gek houden! Bitcoin Revolution is een scam en het handelen met bitcoins is uiterst risicovol. De meeste mensen verliezen veel geld met het handelen in Bitcoin. De beste manier om geen verlies te lijden met Bitcoin is door het toepassen van een eenvoudige Dollar-Cost-Averaging aankoopstrategie.

Wil je meer weten over hoe je het beste bitcoins kunt kopen? Wil je oplichters en onnodige verliezen vermijden? Lees dan onze klassieke Bitcoin koopgids.

Hoe kan ik het beste bitcoins kopen?

Lees verder

Schuldencycli en het monetaire en fiscale beleid in de afgelopen eeuw

We zitten midden in een uitzonderlijke economische crisis en het is erg relevant om te kijken hoe de overheid daarmee omgaat. Daarbij is het verstandig om naar de geschiedenis te kijken, want hoewel de geschiedenis zich niet exact herhaalt, zijn er zeker wel paralellen waar te nemen. De korte schuldencyclus Om te begrijpen waarom de […]

Sep 29, 2020
4 min

Brent Johnson en Steven Van Metre over het onvermogen van de FED

We willen onze lezers graag wijzen op een boeiende discussie tussen twee bekende macro-analisten, Brent Johnson en Steven Van Metre. Brent Johnson is als macro-analist bekend geworden met zijn Dollar Milkshake Theory. Brent Johnson en Steven Van Metre bespreken waarom de Federal Reserve geen inflatie kan veroorzaken. Het is een verkeerde opvatting dat de Federal […]

Sep 27, 2020
2 min

FED COIN CBDC is onder ontwikkeling

Er zijn meer feiten over de ontwikkeling van een Fed coin of Fed CBDC naar buiten gekomen. Loretta J. Mester, voorzitter van de Federal Reserve Bank of Chicago, heeft op 23 september 2020 tijdens een keynote-presentatie tijdens de twintigste verjaardag van de Chicago Payments Symposium aangegeven dat de Federal Reserve actief werkt aan de ontwikkeling […]

Sep 24, 2020
2,5 min