blox

Bitcoin kopen app? Beste apps voor het kopen van Bitcoin!

Jul 7, 2020
Aanbieding: 

Ben je op zoek naar een goede Bitcoin kopen app oftewel een mooie applicatie voor je smartphone waarmee je gemakkelijk Bitcoin mee kunt kopen en verkopen? Hier volgt een lijstje van goede Bitcoin apps!

crypto exchange broker

Het is in de eerste plaats goed om te beseffen dat de meeste professionele Bitcoin exchanges en brokers vaak beschikken over een app voor zowel IOS en Android om bitcoins mee te verhandelen. Let op, de meeste app bieden ook andere crypto’s aan. Laat je niet afleiden, koop alleen bitcoin en vermijd meer risicovolle shitcoins. In ieder geval, hier geven we onze specifieke lijst met de beste Bitcoin apps.

BTC Direct is het bedrijf achter de Blox bitcoin en crypto trading app. De Blox bitcoin app is ontwikkeld om het zo makkelijk en veilig mogelijk te maken voor beginners om een begin te maken met de Bitcoin handel. Je kunt er geen hefbomen mee inzetten of futures mee verhandelen en andere risicovolle instrumenten mee gebruiken, het gaat puur om het makkelijk kopen en verkopen van bitcoins voor euro’s. Het is een custodial wallet, waardoor je zelf dus niet beschikt over de bitcoins. Dit geldt ook voor de andere crypto’s die je met deze app kunt kopen (doe dit niet, begin bij bitcoin!). De Blox app is geen bitcoin wallet app. Hieronder kun je zien hoe makkelijk het is om bitcoins te kopen met deze app met de iDEAL-betaalmethode:

Met de promocode BESTEBANK krijg je €5,- gratis tegoed om bitcoins mee te kopen. Voor meer informatie lees onze recensie:

bitcoin app btcdirect

Wil je niet Bitcoin verhandelen, maar gewoon kopen en direct sturen naar je eigen Bitcoin wallet? Zeer verstandig, want dan is de Bitcoin app van BTC Direct voldoende en genoeg. Het is in feite voor de meeste mensen niet aan te raden om bitcoins te verhandelen. Het beste is om een DCA-strategie te hanteren en de bitcoins direct in eigen beheer te bewaren op een hardware wallet. Dit kun je het beste doen bij BTC Direct en met behulp van hun Bitcoin kopen app. Voor meer informatie lees onze recensie:

bitvavo bitcoin kopen app

Wil je bitcoins kopen met een app en deze ook actief verhandelen? Dan kun je het beste gebruik maken van de app van Bitvavo. Bitvavo is de grootste, goedkoopste en beste crypto exchange in Nederland. Het handelsplatform is zowel geschikt voor beginners als gevorderden en beschikt over een prima app voor Android en IOS. Gebruikers kunnen ook makkelijk hun bitcoins beheerd laten beleggen via het platform of er een trading bot zoals de Crypto Hopper op aansluiten. In ieder geval, de Bitvavo app werkt uitstekend. Voor meer informatie lees onze recensie:

Wil je automatisch bitcoin verhandelen op verschillende handelsplatforms met behulp van een smartphone app? In dat geval is de eerder genoemde CryptoHopper trading bot een echte aanbeveling. CryptoHopper heeft een bitcoin kopen handelsapplicatie ontwikkeld waarmee je via de smartphone gemakkelijk je handelsposities kunt beheren. Je kunt hierdoor Bitcoin kopen en verhandelen op meerdere handelsbeurzen tegelijkertijd. Inderdaad, je kunt een BTC hopper kunnen instellen voor je Bitvavo rekening alsmede die van Binance. Dit alles verloopt soepeltjes en overzichtelijk vanuit een mooie applicatie die je vanuit de smartphone kunt sturen. De CryptoHopper is van Nederlandse makelij en komt daarmee met Nederlandse ondersteuning. Zeker zo gemakkelijk in het geval je vragen hebt met het opzetten van je CryptoHopper account.

Hieronder kun je een videopresentatie zien over de crypto and Bitcoin trading app van CryptoHopper:

Voor meer informatie:

Wil je in alle privacy via een app anoniem bitcoin kopen en direct met iemand anders over de hele wereld weer kunnen verkopen?

hodl hodl bitcoin kopen app

In dat geval is de BlueWallet app de beste bitcoin kopen app. Je kunt hiermee vanuit de app op je smartphone de trader tab openen die gebruik maakt van de decentrale Hodl Hodl exchange functionaliteit. Dit is een zeer innovatieve bitcoin app. Voor meer informatie: BlueWallet Review.

Andere Bitcoin apps van goede brokers:

coinmerce bitcoin kopen app

De jonge crypto-onderneming Coinmerce heeft ook een complete Bitcoin kopen app ontwikkeld voor zowel een Apple of Android smartphone. Wat bijzonder is van de Coinmerce app is dat deze over een chat functie beschikt en betaalverzoeken ondersteunt. Hieronder in de vidoe kun je een introductie zien tot de Coinmerce app:

litebit bitcoin kopen app

Een andere mooie Bitcoin kopen app is ook ontwikkeld door een Nederlandse bitcoinonderneming: LiteBit. LiteBit heeft ook een prachtige app ontwikkeld voor elke smartphone waarmee het eenvoudig is om bitcoins en andere cryptovaluta te kopen en te bewaren. LiteBit is een oude rot in het vak en heeft zijn strepen verdiend als een betrouwbare dienstverlener. Voor meer informatie lees onze recensie:

bitcoin kopen app relai

Een bijzondere Bitcoin kopen app is ontwikkeld door Relai. Met behulp van de Relai app voor Android en IOS kun je automatisch vanuit je smartphone met behulp van een DCA-strategie bitcoins kopen en versturen naar je eigen Bitcoin wallet. Door gebruik te maken van deze app kun je op een veilige en automatische manier bitcoins kopen zonder dat identiteitscontrole.

swissborg bitcoin kopen app

De Swissborg Wealth App steekt er ook uit in vergelijking met andere bitcoin kopen apps. Het beschikt over verschillende gereedschappen die het bekijken waard zijn, waaronder een automatische gereedschap gebaseerd op kunstmatige intelligentie voor het uitvoeren van actuele technische analyses en de staat van de Bitcoin markt.

bitcoin kopen app van de Bitcoin Meester

De Bitcoin Meester in Aalsmeer heeft ook een mooie Bitcoin app ontwikkeld voor zowel iOS en Android smartphones. Het mooie van deze app is dat je er ook LMBA gecertificeerd kluisgoud kunt kopen van Paxos en de Paxos USD stablecoin. Wanneer je deze op de rekening vasthoudt ontvang je tevens een rentevergoeding! Zeker Bitcoin Meester levert een bijzondere app voor de belegger die gespreid wilt beleggen vanuit een app. Voor meer informatie:

changelly bitcoin kopen app

Een andere bitcoin kopen app waarmee je zonder identiteitsverificatie je bitcoins kunt omwisselen voor 150+ andere cryptovaluta’s, stablecoins en tokens is de Changelly app. Changelly biedt een instant exchange service waardoor je onmiddellijk met deze app coins kunt swappen. Voor meer informatie lees onze recensie:

Een nieuwe Bitcoin kopen app wordt ontwikkeld door Mode Banking in Londen. Het is een fintech bedrijf die een crypto finance app ontwikkeld voor de ondersteuning van allerlei Bitcoin en crypto gerelateerde diensten. Diensten die onder ontwikkeling zijn: Bitcoin Visa-betaalkaart, rentedragende Bitcoin rekening, en een kredietmarktplaats voor het verkrijgen van een lening met Bitcoin als onderpand. De app is onder ontwikkeling, voor gericht op de Britse markt en alleen nog maar voor IOS beschikbaar. Voor meer informatie:

abra bitcoin kopen app

Een bijzondere vermelding willen we maken voor de volgende Bitcoin kopen apps van ABRA en Square. Square is de fintech arm van Twitter en heeft een prachtige app ontwikkeld voor Bitcoin, de Cash-App. Deze is vooral gericht op de Amerikaanse markt. De ABRA Bitcoin kopen app maakt het mogelijk om ook te kunnen handelen in de Forex-markt, aandelen en ETF’s zonder dat er een identiteitscontrole nodig is of een beleggingsrekening hoeft worden aangemaakt. Deze app is zeker de tijd waard om eens te evalueren. Voor meer informatie lees onze recensie:

Andere mooie bitcoin kopen apps zijn ontwikkeld door de Binance en Kraken exchanges. Voor een verder overzicht en categorisatie van de beste exchanges, lees het volgende artikel:

Leer alles over het kopen van bitcoins (BTC)!

Lees verder

Schuldencycli en het monetaire en fiscale beleid in de afgelopen eeuw

We zitten midden in een uitzonderlijke economische crisis en het is erg relevant om te kijken hoe de overheid daarmee omgaat. Daarbij is het verstandig om naar de geschiedenis te kijken, want hoewel de geschiedenis zich niet exact herhaalt, zijn er zeker wel paralellen waar te nemen. De korte schuldencyclus Om te begrijpen waarom de […]

Sep 29, 2020
4 min

Brent Johnson en Steven Van Metre over het onvermogen van de FED

We willen onze lezers graag wijzen op een boeiende discussie tussen twee bekende macro-analisten, Brent Johnson en Steven Van Metre. Brent Johnson is als macro-analist bekend geworden met zijn Dollar Milkshake Theory. Brent Johnson en Steven Van Metre bespreken waarom de Federal Reserve geen inflatie kan veroorzaken. Het is een verkeerde opvatting dat de Federal […]

Sep 27, 2020
2 min

FED COIN CBDC is onder ontwikkeling

Er zijn meer feiten over de ontwikkeling van een Fed coin of Fed CBDC naar buiten gekomen. Loretta J. Mester, voorzitter van de Federal Reserve Bank of Chicago, heeft op 23 september 2020 tijdens een keynote-presentatie tijdens de twintigste verjaardag van de Chicago Payments Symposium aangegeven dat de Federal Reserve actief werkt aan de ontwikkeling […]

Sep 24, 2020
2,5 min