bitcoin app

Bitcoin app? Beste apps voor het kopen van bitcoin en crypto!

Oct 30, 2021
Aanbieding: 

Ben je op zoek naar een goede Bitcoin app oftewel een mooie applicatie voor je smartphone waarmee je gemakkelijk Bitcoin mee kunt kopen, bewaren en verkopen? Hier volgt een bespreking en lijstje van goede bitcoin en crypto apps! Voor de ongeduldige lezer, we raden in het bijzonder de volgende bitcoin en crypto handelsapp aan: de Bitvavo Bitcoin app.

Introductie tot de Bitcoin apps

Het is in de eerste plaats goed om te beseffen dat de meeste professionele Bitcoin exchanges en brokers vaak beschikken over een app voor zowel IOS en Android om bitcoins mee te verhandelen en op te slaan. Let op, de meeste Bitcoin apps bieden ook andere crypto’s aan. Laat je niet afleiden, koop alleen bitcoin en vermijd de risicovolle tokens en vooral de shitcoins. Hier volgt onze specifieke lijst met de beste custodial bitcoin en crypto apps. Zoek je naar volwaardige Bitcoin wallet apps voor het zelf bewaren van de bitcoins, dan raden we je aan het volgende artikel te lezen: selectie van de beste Bitcoin wallets!

Wat is de beste bitcoin & crypto app?

Wil je veilig bitcoins kopen met een app en deze ook actief verhandelen en veilig opslaan? Dan kunnen we ten eerste het gebruik aanbevelen van de bitcoin en crypto app van Bitvavo. Bitvavo is de grootste, goedkoopste en beste crypto exchange in Nederland. Het handelsplatform is zowel geschikt voor beginners als gevorderden en beschikt over een prima app voor Android en IOS. Bitvavo beschikt over een verzekerde opslag en een DNB-registratie. Gebruikers kunnen ook makkelijk hun bitcoins hier beheerd laten beleggen via het platform of er een trading bot zoals de Crypto Hopper op aansluiten. In ieder geval, de Bitvavo crypto app werkt uitstekend. Voor meer informatie lees onze recensie: Bitvavo crypto app Review.

1. Bitvavo crypto handelsapp

+ Verzekerde opslag, goedkoopste bitcoin handelsapp
+ Laagste commissies (max 0.25%), beste volumes ( :

litebit bitcoin kopen app

Een andere mooie Bitcoin kopen app is ontwikkeld geworden door een Nederlandse bitcoinbedrijf in Rotterdam: LiteBit. LiteBit heeft ook een prachtige app ontwikkeld voor elke smartphone waarmee het eenvoudig is om bitcoins en andere cryptovaluta te kopen en te bewaren. LiteBit is een oude rot in het vak en heeft zijn strepen verdiend als een betrouwbare dienstverlener als het gaat om de ontwikkelig van een betrouwbare crypto app.

2. De LiteBit bitcoin en crypto app

+ klassieke makelaar die als eerste in Nederland meerde crypto’s ondersteunde. In 2019 en 2020 wonnen ze de award ‘Beste Crypto Broker’.
+ zeer gemakkelijk te gebruiken handelsplatform.

Ten tweede, als alternatief kunnen we onze lezers de Bitpanda bitcoin app aanbevelen. Deze is ontwikkeld in Wenen door het team achter de digitale Bitpanda beurs. Deze app is niet alleen geschikt voor het aankopen van bitcoin, maar ook andere digitale valuta, edelmetalen en aandelen. Verder is de app gekoppeld aan een Visa betaalkaart. Zeer mooi gedaan.

3. Bitpanda crypto & bitcoin App

+ Meest complete crypto app voor het beheer van al je digitale activa

Wat is de veiligste bitcoin app?

De eerder genoemde Bitvavo app behoort tot de meest veilige Bitcoin apps beschikbaar aangezien Bitvavo over een unieke verzekerde opslagoplossing beschikt. Er zijn natuurlijk alternatieven. De Xapo bitcoin app beschikt over verzekerde bitcoin opslag in de bergen van Zwitserland en heeft een banklicentie van Gibraltar. De app is onder ontwikkeling, maar zal in het tweede kwartaal van 2021 worden gelanceerd. Echter, deze complete bitcoin bank app zal jaarlijks $150 kosten. Dichter bij huis….

crypto exchange broker

BTC Direct is het bedrijf achter de Blox bitcoin en crypto trading app. De Blox bitcoin & crypto app is ontwikkeld om het zo makkelijk en veilig mogelijk te maken voor beginners om een begin te maken met de Bitcoin handel. Je kunt er geen hefbomen mee inzetten of futures mee verhandelen en andere risicovolle instrumenten mee gebruiken, het gaat puur om het makkelijk kopen en verkopen van bitcoins voor euro’s. Het is een custodial wallet, waardoor je zelf dus niet beschikt over de bitcoins. Dit geldt ook voor de andere crypto’s die je met deze app kunt kopen (doe dit niet, begin bij bitcoin!). De Blox app is geen volwaardige bitcoin wallet app. De bitcoins worden beheerd door Blox en een gebruiker kan deze niet opnemen, ontvangen of versturen. Ze kunnen alleen voor euro’s worden verkocht. Daarom dat een hacker met deze Bitcoin app niks kan doen en de bitcoins niet kan stelen. Hieronder kun je zien hoe makkelijk het is om bitcoins te kopen met deze app met de iDEAL-betaalmethode:

Met de promocode BESTEBANK krijg je €5,- gratis tegoed om bitcoins mee te kopen. Voor meer informatie lees onze recensie:

bitcoin app btcdirect

Wil je niet Bitcoin verhandelen, maar gewoon kopen en direct sturen naar je eigen Bitcoin wallet? Heel goed, want dan is de Bitcoin app van BTC Direct voldoende en genoeg. Het is in feite voor de meeste mensen niet aan te raden om bitcoins te verhandelen. Het beste is om een DCA-strategie te hanteren en de bitcoins direct in eigen beheer te bewaren op een hardware wallet. Dit kun je het beste doen bij BTC Direct en met behulp van hun Bitcoin app. Voor meer informatie lees onze recensie: BTC Direct app Review

Beste bitcoin en crypto handelsrobot app voor meerde beurzen!

Wil je automatisch bitcoin verhandelen op verschillende handelsplatforms met behulp van een smartphone app? In dat geval is de eerder genoemde CryptoHopper trading bot een echte aanbeveling. CryptoHopper heeft een bitcoin kopen handelsapplicatie ontwikkeld waarmee je via de smartphone gemakkelijk je handelsposities kunt beheren. Je kunt hierdoor Bitcoin kopen en verhandelen op meerdere handelsbeurzen tegelijkertijd. Inderdaad, je kunt een BTC hopper kunnen instellen voor je Bitvavo rekening alsmede die van Binance. Dit alles verloopt soepeltjes en overzichtelijk vanuit een mooie applicatie die je vanuit de smartphone kunt sturen. De CryptoHopper is van Nederlandse makelij en komt daarmee met Nederlandse ondersteuning. Zeker zo gemakkelijk in het geval je vragen hebt met het opzetten van je CryptoHopper account.

Hieronder kun je een videopresentatie zien over de crypto and Bitcoin trading app van CryptoHopper:

Voor meer informatie:

Wil je in alle privacy via een app anoniem bitcoin kopen en direct met iemand anders over de hele wereld weer kunnen verkopen?

hodl hodl bitcoin kopen app

In dat geval is de BlueWallet app de beste bitcoin kopen app. Je kunt hiermee vanuit de app op je smartphone de trader tab openen die gebruik maakt van de decentrale Hodl Hodl exchange functionaliteit. Dit is een zeer innovatieve bitcoin app. Voor meer informatie: BlueWallet Review.

Andere bitcoin apps van goede crypto brokers:

coinmerce bitcoin kopen app

De jonge crypto-onderneming Coinmerce heeft ook een complete Bitcoin kopen app ontwikkeld voor zowel een Apple of Android smartphone. Wat bijzonder is van de Coinmerce app is dat deze over een chat functie beschikt en betaalverzoeken ondersteunt. Hieronder in de vidoe kun je een introductie zien tot de Coinmerce app:

https://youtu.be/lnZ_lO40lEY
bitcoin kopen app relai

Een bijzondere Bitcoin kopen app is ontwikkeld door Relai. Met behulp van de Relai app voor Android en IOS kun je automatisch vanuit je smartphone met behulp van een DCA-strategie bitcoins kopen en versturen naar je eigen Bitcoin wallet. Door gebruik te maken van deze app kun je op een veilige en automatische manier bitcoins kopen zonder dat identiteitscontrole.

bitcoin kopen app van de Bitcoin Meester

De Bitcoin Meester in Aalsmeer heeft ook een mooie Bitcoin app ontwikkeld voor zowel iOS en Android smartphones. Het mooie van deze app is dat je er ook LMBA gecertificeerd kluisgoud kunt kopen van Paxos en de Paxos USD stablecoin. Wanneer je deze op de rekening vasthoudt ontvang je tevens een rentevergoeding! Zeker Bitcoin Meester levert een bijzondere app voor de belegger die gespreid wilt beleggen vanuit een app. Voor meer informatie:

changelly bitcoin kopen app

Een andere bitcoin kopen app waarmee je zonder identiteitsverificatie je bitcoins kunt omwisselen voor 150+ andere cryptovaluta’s, stablecoins en tokens is de Changelly app. Changelly biedt een instant exchange service waardoor je onmiddellijk met deze app coins kunt swappen. Voor meer informatie lees onze recensie:

swissborg bitcoin app

De Swissborg Wealth App steekt er ook uit in vergelijking met andere bitcoin kopen apps. Het beschikt over verschillende gereedschappen die het bekijken waard zijn, waaronder een automatische gereedschap gebaseerd op kunstmatige intelligentie voor het uitvoeren van actuele technische analyses en de staat van de Bitcoin markt.

De ABRA bitcoin app

abra bitcoin app

Een bijzondere vermelding willen we maken voor de volgende Bitcoin kopen apps van ABRA en Square. Square is de fintech arm van Twitter en heeft een prachtige app ontwikkeld voor Bitcoin, de Cash-App. Deze is vooral gericht op de Amerikaanse markt. De ABRA Bitcoin kopen app maakt het mogelijk om ook te kunnen handelen in de Forex-markt, aandelen en ETF’s zonder dat er een identiteitscontrole nodig is of een beleggingsrekening hoeft worden aangemaakt. Deze app is zeker de tijd waard om eens te evalueren. Voor meer informatie lees onze recensie:

Een nieuwe bitcoin app wordt ontwikkeld door Mode Banking in Londen. Het is een fintech bedrijf die een crypto finance app ontwikkeld voor de ondersteuning van allerlei Bitcoin en crypto gerelateerde diensten. Diensten die onder ontwikkeling zijn: Bitcoin Visa-betaalkaart, rentedragende Bitcoin rekening, en een kredietmarktplaats voor het verkrijgen van een lening met Bitcoin als onderpand. De app is onder ontwikkeling, voor gericht op de Britse markt en alleen nog maar voor IOS beschikbaar. Voor meer informatie:

Andere mooie bitcoin kopen apps zijn ontwikkeld door de Binance en Kraken exchanges. Voor een verder overzicht en categorisatie van de beste exchanges, lees het volgende artikel:

Leer alles over het kopen van bitcoins (BTC)!

Lees verder

Worst Bank Scenario – Hester Bais over de grootste bankenfraude ooit

Een interview over een belangrijk boek die meer kijkcijfers verdient is de aflevering van Holland Gold Interviews waar Hester Bais te gast is. Hester Bais de oprichter van advocatenkantoor BAIS Legal en gespecialiseerd in financieel recht. Ook is ze medeauteur van het boek “Worst Bank Scenario” dat gaat over de omvangrijke netwerkcorruptie en de grootste […]

Sep 24, 2022
2 min

Verenigde Arabische Emiraten maakt zich klaar voor Bitcoin

De Seed Group, het beleggingsfonds van de koninklijke familie van Sheikh Saeed bin Ahmed Al Maktoum, is een samenwerking opgestart met CoinCorner. CoinCorner is een innovatieve bitcoin exchange op het eiland van Man die o.a. betaaltoepassingen ontwikkeld voor het Bitcoin Lightning Network. De Seed Group wil in samenwerking met CoinCorner een exchange lanceren in Dubai […]

Sep 21, 2022
2 min

De Moscow World Standard (MWS), de fragmentatie van de globale goudmarkt en het begin van een multipolaire wereld

Dit artikel zal de Moscow World Standard (MSW) bespreken voor een nieuwe edelmetaal- en goudmarkt voor de Euraziatische Economische Unie. Dit als een verdere logische stap en reactie op het sanctiebeleid van het Westen. Het huidige internationale monetaire en financiële systeem wordt gedomineerd door het Westen. Internationale handel in o.a. grondstoffen wordt afgewikkeld in dollars […]

Sep 1, 2022
5,5 min