gold backed Yuan

BITGOLD = GOLDMONEY

Dec 15, 2014
Aanbieding: 

bitgold is nu goldmoneyBitgold is van naam veranderd en opgegaan in de bekende dienstverlening van GoldMoney. GoldMoney is beroemde een edelmetaal & fintech specialist met een innovatieve rekening voor het zeer goedkoop kopen van goud en het gratis verzekerd opslaan van kluis-goud over de hele wereld. Simpel en beknopt gezegd: GoldMoney is vergelijkbaar met de werking van PayPal, maar dan voor echt kluis-goud, echt gezond geld. Je zult dan ook, net zoals bij Paypal, een kopie van jouw paspoort moeten opladen om goedkoop goud te kunnen kopen. Deze speerpunten in dit artikel gaan over Bitgold, maar kun je nu vinden in de GoldMoney Personal Account.

——–
bitgold rekening openen
Wat maakt BitGold (GoldMoney) zo bijzonder? Hier komen een aantal speerpunten die Bitgold echt zeer bijzonder maken:

 1. Super goedkoop kun je bij BitGold met zeer kleine bedragen al echt fysiek goud kopen met alleen 1 % verschil van de officiële goudprijs!
 2. Daarnaast kun je jouw Bitgold rekening koppelen met een goud debit card waardoor je overal in de wereld met jouw goud kunt winkelen. Concreet voorbeeld: met behulp van jouw BitGold debit card, kun je met jouw kluis-goud in Singapore in de winkel om de hoek je boodschappen betalen!
 3. Je kunt je goud gratis, veilig en verzekerd opslaan op vele verschillende kluis-locaties in de wereld, waaronder Singapore, Hong Kong en Dubai! In welk land wil jij jouw goud veilig laten opslaan?
 4. Wat bijzonder is met de dienst van BitGold is dat je met een Bitgold rekening ook gratis en onmiddelijk betalingen kunt verrichten en ontvangen in goud. Bijvoorbeeld, je kunt iemand in Zuid-Afrika onmiddelijk en zonder kosten betalen in goud! Jouw vriend of zakenpartner in Zuid-Afrika stuurt een rekening via de BitGold handelsomgeving en je kunt deze onmiddelijk betalen met goud zonder dat je dit wat kost.
 5. Er wordt ook gewerkt aan een netwerk van pinautomaten van waarmee je onmiddelijk jouw fiatgeld kunt zetten op jouw bitgold rekening. Bitgold zal uiteindelijk uitgroeien tot een volwaardig betalingsnetwerk.
 6. Het goud dat je koopt is jouw eigendom en kan worden uitgeleverd naar jouw thuisadres in de vorm van 1kg baren of 10g GoldCubes® .
 7. BitGold is financieel transparant en heeft vele belangrijke investeerders zoals Soros Brothers en edelmetaal specialisten zoals Sprott Inc & Sandstorm Gold.

bitgold ervaringenDus, je kunt zeggen dat BitGold een innovatieve handels- en betalingsoplossing is waarmee je weer op een echte goudstandaard wordt gezet.Wat ook belangrijk is om te beseffen, is dat het niet meer nodig is om veel geld te hebben om goud te kopen. Je kunt al met elk klein bedrag goud kopen en natuurlijk ook weer verkopen. Je kunt ook goud kopen met behulp van bitcoins. BitGold is een belangrijke speler in de digitale betalingsrevolutie. 

bitgold ceoWat is BitGold volgens de oprichter en directeur van BitGold, Roy Sebag? Volgens hem is BitGold een nieuw besturingssysteem voor het handelen en betalen met echt goud: “an architecture and technology that’s taken years of careful planning and execution, which now allows users to seamlessly use gold again as a store of value and medium for payments. As a global asset, gold is recognized in nearly every culture as a long term protector of value, but has been a poor medium of exchange compared to the advances in money technology. We felt that gold needed the modernization and mobilization that’s now happening in the global payments revolution. We have built a financial services platform that is as close to being counterparty-free as possible, enabling economic transactions within the existing global financial system to be settled in full reserved gold bullion.” Hier volgt een uitgebreide slideshare presentatie over BitGold:

Dat BitGold een kapitaalkrachtig bedrijf is, bewijst zich ook uit de recente overname van GoldMoney. GoldMoney is een uitstekende en toonaangevende dienstverlening voor het veilig opslaan van edelmetalen. Je kunt hieronder een video zien over de dienstverlening van GoldMoney.

Deze stap zal in de praktijk een fusie betekenen waarbij o.a. de directeur en oprichter van GoldMoney, James Turk als lid van de directie toetreed bij BitGold! De overname en fusie van deze bedrijven is een zeer belangrijke stap vooruit in het tot stand brengen van een super sterk netwerk voor het verrichten van veilige en goedkope betalingen en besparingen in edelmetalen. Weet je nog niet wie James Turk is? Lees dan dit artikel over James Turk of bekijk de video interview van Greg Hunter met James Turk over de huidige situatie:

James Turk is nu een directielid van BitGold!
bitgold rekening openen
Bitgold review

Wat is bitgold bij Bitreserve?

Er is een andere fintech bedrijf en echte bitcoin innovator die gebruik maakt van het bitgold principe en de naam; dit is Bitreserve. Bitreserve maakt gebruik van goldbits voor het koppelen van Bitcoin aan een Goud Standaard. Je kunt door middel van bitgold supereenvoudig en goedkoop goud kopen en verkopen in de Bitcoin currency. Je kunt met behulp van Bitcoin ook met jouw goud goederen en diensten kopen bij winkels die Bitcoin accepteren. Bitgold is een digitale versie van echt goud in een beveiligde kluis en is een dienst van Bitreserve. Bitreserve heeft niet dezelfde expertise op het gebied van goud als het bedrijf BitGold. Bij BitGold kun je jouw goud laten opslaan op meer verschillende locaties. Dit kun je niet doen bij Bitreserve. Bij Bitreserve is het ook nog niet mogelijk om jouw goud thuis te laten bezorgen. Niettemin, dit wil nog niet zeggen dat Bitreserve een slechtere dienst heeft. Zeker niet. Bitreserve is veel ruimer opgezet en volledig verankerd in de Bitcoin technologie. Het is een Bitcoin 2.0 bedrijf, terwijl BitGold voornamelijk een nieuw fintech bedrijf is en werkt voor een digitaal betalingsnetwerk in & voor goud. BitGold accepteert bitcoins, maar is niet verankerd in de Bitcoin technologie. Hierdoor is het ook nog niet mogelijk om zilver te kopen bij BitGold. Ik hoop dat dit in de toekomst wel mogelijk is. Zilver en andere edelmetalen kun je wel al kopen bij de dienstverlening van Bitreserve. BitReserve is wel weer duurder dan BitGold voor het aankopen van goud…. dus je zult beide dienstverleners goed moeten bekijken of gewoon een rekening openen bij allebij om zo het beste uit twee oplossingen te halen.

Waar wil jij jouw goud laten opslaan? Bij de dienstverlening van BitGold kun je o.a. ook Hong Kong, Singapore en Dubai selecteren voor de opslag van jouw kluis-edelmetaal. Klik hier en bezoek Bitgold, je verdient gratis 0,5 Gram goud bij het openen van je gratis rekening.

Hoe werkt bitgold precies? Bitgold als brug tussen bitcoin en echt goud!

bitgoldBitgold als technolgische innovatie, is een gedigitaliseerde representatie van al het goud dat door het bedrijf Bitreserve wordt aangekocht voor haar klanten. Het werkt supereenvoudig. Je kunt vanuit jouw Bitreserve Bitcoin Card onmiddelijk een x aantal bitcoins omzetten in Bitgold op jouw persoonlijke goud rekening. Dit wordt bij Bitreserve de Gold Card genoemd aangezien in de toekomst deze rekening ook met een debit card kan worden gekoppeld. De Bitgolds die jij koopt representeren een x aantal gram of onsjes goud in de kluis. Het gaat om fysiek goud. Bitgold is dus een vorm van fysiek digitaal goud samengekoppeld met de kracht en snelheid van Bitcoin. Je kunt jouw goud onmiddellijk ook weer spenderen als Bitcoin. Alle deze gedigitaliseerde goud en bitcoin transacties worden weerspiegeld in actuele verkopen en aankopen van echt fysiek goud. Het gaat hier om het echte spul, niet om ETF’s. Het fysieke goud van de klanten van Bitreserve wordt met een 100 % reserve aangehouden en opgeslagen in beveiligde kluizen verspreid over verschillende locaties waaronder Singapore, Zurich, New York en London. Dit geschiedt in samenwerking met Gold Bullion International en Lloyd’s.

bitgold Bitreserve gold cardDus, Bitgold maakt het mogelijk om met Bitcoin echt goud te kopen en ook te gebruiken voor het verrichten van betalingen. Bitgold is zeg maar de brug tussen de Bitcoins en het fysieke goud dat jij in bezit hebt. Dit is natuurlijk heerlijk voor mensen die graag in goud willen sparen of de waarde van hun bitcoin vermogen willen hedgen met goud tegen Bitcoin prijsfluctuaties. Daarnaast kan het goud ook onmiddelijk worden gebruikt om online betalingen mee te verrichten! Het goud wordt veilig in het buitenland opgeslagen en kan niet worden geconfisceerd door overheden.

Handleiding om goud te kopen met bitcoins bij Bitreserve en BitGold:

 1. Om goud te kopen met bitcoin met behulp van bitgold moet je eerst een 1. BitGold Wallet of  2. Bitreserve Wallet aanmaken.
 2. Vervolgens stort je op het publieke adres van jouw Bitreserve Bitcoin Wallet of Card een aantal Bitcoins. Heb je nog geen Bitcoins? Koop ze dan bij Clevercoin. Je kunt daar onmiddelijk met iDeal Bitcoins kopen en direct naar jouw Bitgold Wallet of jouw Bitreserve wallet laten storten.
 3. Zodra je de Bitcoins hebt ontvangen, kun je ze onmiddelijk omzetten naar kluis-goud op jouw Gold Card rekening. De hoeveelheid aantal  in jouw rekening is de digitale representatie van het echte goud dat BitReserve en BitGold hebben opgeslagen in samenwerking met Brinks en Bitreserve als 100% reserve heeft opgeslagen in samenwerking met Gold Bullion International.
 4. Je kunt jouw goud als bitcoin spenderen door een x aantal bitgolds onmiddelijk om te zetten naar je Bitcoin rekening waarmee je vervolgens een winkelier betaald of door gebruik te maken van jouw Bitgold debit card. Hieronder kun je zien hoe de CEO van Bitreserve een vliegbiljet koopt met zijn goud rekening:

Bitreserve is een zogenaamde Bitcoin 2.0 onderneming. Dit betekent dat het niet gaat om een klein project van een aantal geeks, maar om een groot project waarbij ervaren investeerders en innovators samenwerken. BitReserve heeft de ambitie om een nieuw vrij en democratisch financieel systeem te ontwiklelen op basis van de Bitcoin technologie voor het uitwisselen van waarde in vele verschillende currencies en assets. Bij Bitreserve is bitgold is een van de vele assets die je met Bitcoins kunt bemachtigen. Een andere asset is olie en wordt Bitoil genoemd. Bitolie zal in 2015 beschikbaar zijn. Ja, nu kun je dus ook met Bitcoins olie kopen! Bitreserve is daadwerkelijk een innovatief bedrijf dat ieders aandacht waard is. Voor meer informatie: Bitreserve.

bullionvault vs bitgoldEen andere dienstverlener in London waarmee je Bitreserve en Bitgold mee kunt vergelijken is Vaultoro. De meest bekende naam is BullionVault. Iedereen probeert met deze reus te concurreren en voorop te liggen als het gaat om het ontwikkelen van innovatieve oplossingen. Het moge duidelijk zijn, deze nieuwe online globale bullion dealers zijn grote concurrenten voor traditionele bullion dealers zoals AmsterdamGold, Silver Mountain en Holland Gold.

Nieuwe alternatieven:

Decentralized Finance biedt de integratie van stablecoins aan die door goud zijn afgedekt. Een gereguleerde stablecoin die door goud is afgedekt is Pax Gold van Paxos.

Gerelateerde artikels:

Lees verder

13-jarige Gajesh Naik uit India haalt $300K op voor DeFi-project

Maak kennis met de 13-jarige crypto geek Gajesh Naik uit Goa in India. Hij heeft onlangs $ 300.000 aan pre-seed-financiering opgehaald voor zijn meest recente DeFi-project, Taksh genaamd. Taksh is in 2021 is gelanceerd op het Ethereum-compatibele smart contract platform Avalanche. Het is bedoeld om gebruikers een beloningssysteem te bieden om hen te helpen hun […]

Oct 23, 2021
2 min

Meer Bitcoin en ETF nieuws

Cointelegraph bericht dat de ProShares ETF het eerste indexfonds is ooit dat in twee dagen meer dan $ 1 miljard aan activa onder beheer kreeg. Hiermee sneuvelde het 18-jarige record van een goud ETF, die dit bedrag binnen drie dagen ophaalde. Met dit opmerkelijke feitje vallen we in huis in een fase dat crypto een […]

Oct 23, 2021
2,5 min

De adoptie van bitcoin en crypto in Brazilië

De adoptie van crypto in Brazilië is in 2021 in een stroomversnelling gekomen. Volgens nieuwe gegevens van de centrale bank van Brazilië zal de bevolking in het land voor het eind van dit jaar meer dan 8 miljard dollar crypto kopen. De directeur over het monetaire beleid in Brazilië, Bruna Serra, gaf te kennen dat […]

Oct 22, 2021
2 min