BITLOX

10 nov. 2016
Aanbieding: 

bitlox bitcoin walletBitLox is een ontwikkelaar van Bitcoin betaaloplossingen en een bijzondere hardware Bitcoin wallet: BitLox Ultimate. De BitLox Ultimate Bitcoin Wallet is prachtig ontworpen in de vorm van een betaalkaart en is volledig hacker & malware proof voor de ultieme bescherming van de privé sleutels en jouw persoonlijke financiële privacy.  Het is volledig waterwerend en schockbestendig dankzij het feit dat het is gemaakt uit één blok titanium. Het is niet kapot te krijgen en je kunt er zelfs onderwater bitcoin transacties mee ondertekenen! De BitLox Bitcoin hardware wallet kan draadloos communiceren met Bleutooth of via een normale usb-kabel een verbinding maken met je smartphone of computer. Deze bijzondere wallet kan ook zelfstandig zonder smartphone of computer functioneren. De Bitlox is een standalone secure hardware wallet. Hieronder kun je een demonstratievideo zien over de BitLox wallet:

Klik hier voor meer informatie bij BitLox!

bitlox

Waarom is BitLox de beste keuze voor het waarborgen van je financiële privacy en veiligheid?

 • De BitLox Ultimate kan je financiële privacy verder versterken door het te verbinden aan het I2P netwerkBITLOX.i2p ). Dit is het Invisible Internet Project. BitLox is de eniste fintech bedrijf met een Bitcoin Block Explorer die is opgezet binnen het I2P netwerk voor het bewerkstellinen van ultieme privacy: Bitlox.io.
 • Met de BitLox Ultimate Bitcoin Wallet kun jejezelf ook verbinden aan het Tor netwerk via een Darknet gebaseerde toegangswerktuigje ( BITLOX2twvzwbzpk.onion ). BitLox werkt ook met de Tails besturingssysteem.
 • De BitLox Ultimate ondersteunt meerdere password combinaties en je kunt in feite deze password combinaties zelf configureren naar wens. Je zou een extra password kunnen toevoegen voor het tekenen van bitcoin transacties.
 • De BitLox Ultimate ondersteunt meer dan 100 wallets met een oneindig aantal adressen. 50 van deze wallets kun je volledig verstoppen en in feite onzichtbaar maken. Dit is een unieke eigenschap die je niet bij een andere Bitcoin wallet kunt vinden. Het is mogelijk is om je Bitcoin besparingen te verstoppen voor derden. Hieronder kun je zien hoe dit werkt!

Klik hier en bestel de Bitlox wallet!
bitlox

 • bitlox walletNiemand dan jijzelf en dus ook niet BitLox heeft kennis over het bestaan van deze wallets. Het is onmogelijk om te bewijzen dat deze wallets bestaan. Je kunt in een noodgeval, bijvoorbeeld een overal, gewoon je BitLox wallet overhandigen en je zichtbare wallets tonen. De onzichtbare wallets met de bulk van jouw Bitcoins zullen niet worden ontsluiterd aan de dief. Dus, ook in het onwaarschijnlijke geval dat je wordt beroofd thuis en onder dwang je Bitcoin wallet moet overhandigen en je bitcoins moet overmaken, zal je eigenlijke bitcoin schakkist verborgen blijven. In het geval de dief de Bitcoin wallet zou meenemen, kun je de verborgen wallet gewoon weer herstellen via de geheime woorden die bij de setup van de wallet hebt verkregen.
 • De BitLox is super sterk en komt met een garantie van 5 jaar!

bitlox bitcoin wallet

Vette aanbieding kun je hier nu vinden voor deze innovatieve, mooie en super veilige bitcoin wallet!

Klik hier en bestel de Bitlox wallet!

bitlox

Hier volgt een lijst met alle eigenschappen van de BitLox Wallet:

 • Mobile with Bluetooth LE for low power usage and massive battery life
 • Credit card form factor
 • 4 mm thin – smallest possible!
 • 2″ full matrix advanced e-paper display – can display your address QR codes when fully powered off
 • Indestructible shockproof & weatherproof metal case
 • Can be charged with any micro-USB cable
 • Extra flat form factor cables with reversible heads included
 • Multiple languages supported
 • Display and sign free-form messages with your address key – proving your identity
 • Multiple layers of PIN protection – for the device, your wallets, and even for individual transactions
 • Device verification- set a custom phrase to be displayed after entering your personal passcode – that way you know it’s YOUR BITLOX
 • NIST certified True Random Number Generator to secure your signatures
 • Over 100 wallets possible, each of which can generate millions of unique addresses
 • Hidden Wallets – hidden wallet data is INDISTINGUISHABLE from random bytes – only YOU can even know they are there and random byte structure means you maintain plausible deniability
 • Emergency PIN irrevocably wipes all user data
 • Full alphanumeric keypad directly on the device – entering your PINs has never been more secure
 • 12, 18 or 24 word mnemonic backups enable recovery of all funds if your wallet is ever lost or stolen
 • Mnemonic phrases are compatible with leading web wallets and open source tools
 • Fine leather protection case included FREE
 • Stylish and advanced design that will be the envy of all your friends
 • Fully BIP32 & BIP39 compliant
 • Lightweight yet robust at only 25 g
 • Internally calculates transaction fees & displays them – so you never get a “surprise” with fees

Conclusie:

bitlox secure bitcoin wallet BitLox heeft de meest veilige en robuuste hardware Bitcoin wallet ontwikkeld waarbij het mogelijk is om voor iedereen in feite een anonieme, super beveiligde en verborgen bitcoin economie mee op te zetten. Zeer innovatief en gewaagd!  Natuurlijk, je zult wel moeten oppassen met het maken van sporen op het internet en mogelijke malware infecties. Hoewel malware of een hacker niet aan je bitcoins kunnen komen zouden deze je wel kunnen bespieden en persoonlijke gegevens kunnen achterhalen. Vandaar, ben je een privacy en security freak, dan zou ik zeker de Bitlox wallet gebruiken in combinatie met een VPN oplossing op je smartphone, computer en andere apparaten. Aanbevolen oplossing: TRUSTZONE VPN! Natuurlijk, vergeet niet te investeren in een krachtige malware scanner.

Het nadeel is dat deze extreem duurzame en veilige bitcoin wallet niet goedkoop is. Een goedkopere en ook uitstekende bitcoin wallet is de Digital Bitbox of de Ledger Wallet Nano S. Deze ondersteunt ook andere cryptomuntjes en ondersteunt FIDO® CERTIFIED U2F! Voor meer informatie:

bitcoin-wallet-ledger-nano-versie-s

Voor meer informatie:

Lees verder

Satoshi Nakamoto-standbeeld onthuld in Hongarije

’s Werelds eerste fysieke standbeeld van de anonieme Bitcoin-uitvinder Satoshi Nakamoto is vandaag aan een menigte gepresenteerd in de hoofdstad van Hongarije Boedapest. Het levensgrote bronzen monument toont een persoon met een hoodie. De kledingkeuze met het Bitcoin-logo aan de linkerkant was bedoeld om Satoshi’s anonimiteit te onderstrepen. Het uitdrukkingsloze gezicht van het beeld heeft […]

16 sep. 2021
0,5 min

Evergrande in diepe financiële problemen!

We willen onze lezers wijzen op de financiële problemen van Evergrande aangezien een aankomend bankroet van deze vastgoedreus vergaande gevolgen kan hebben. Het bedrijf heeft bankroetadviseurs gehuurd en de Chinese overheid zal de schuldeisers van Evergrande niet gaan helpen. Evergrande is sinds 1996 in relatief korte tijd uitgegroeid tot bijna de grootste vastgoedontwikkelaar in China. […]

16 sep. 2021
2,5 min

Waarom is de groei van Bitcoin gegarandeerd?

Wereldwijd was er dit weekeinde veel aandacht voor 11 september 2001 dat nu exact 20 jaar achter ons ligt. Wat is er in de tussentijd toch veel gebeurd! Afghanistan verloren maar we hebben Bitcoin! En juist op 11 september is het 700.000e blok gedolven. Op ambcrypto.com heeft Varuni Trivedi een mooie invalshoek gevonden om uit […]

14 sep. 2021
2 min