BITPLATINUM

Dankzij een nieuwe fintech innovatie is het mogelijk om met bitcoins platinum te kopen! Inderdaad, dit wordt mogelijk gemaakt dankzij Bitplatinum™ – BitXPT™, een trademark van Bitreserve. Platina kopen in de vorm van digitale assets die echt fysiek platina representeren in een beveiligde kluis in Londen, is mogelijk dankzij Bitplatinum zoals deze door BitReserve wordt aangeboden.

bitreserve bitplatinumBitreserve is een bijzonder disruptief fintech bedrijf waar je met bitcoins edelmetalen kunt kopen zoals goud dankzij BitXUA™ en ook zilver kopen dankzij BitXAG. Het is een revolutionair, disruptief digitaal betalingsplatform voor het handelen in edelmetalen en andere valuta’s op basis van Bitcoin.

platinum kopen met bitplatinumBitplatinum kun je zien als een virtueel activa waarmee je gratis en onmiddelijk bitcoins of een andere bitcurrency kunt omwisselen naar platinum genomineerde bitcurrency. Precies, een andere manier hoe je Bitplatinum kunt beschrijven is als een specifieke vorm van bitcurrency. Bij Bitreserve kun je alle bitcoins omwisselen voor bitcurrencies, waaronder ook US Dollars, Euro’s en Chinese Renminbi’s. Deze bitcurrencies representeren echt fiatgeld op de bankrekeningen van Bitreserve of echte fysieke edelmetalen in de kluis. Bitreserve beheert deze echte activa voor haar leden en rekeninghouders en maakt deze activa super liquid door ze als bitcurrencies te kunnen gebruiken op de Bitreserve betalingsnetwerk.

 

platinum kopen dankzij bitplatinumDankzij bitcoins en Bitplatinum™ kun je platinum kopen en nu jezelf op een platinumstandaard zetten. Concreet voorbeeld: jij hebt een mooi spaarvermogen in Euros opgebouwd die in rap temp in waarde verliezen. Jij gelooft dat een belegging in platinum een verstandige zet is en jouw koopkracht beter beschermt. Je wilt snel goedkoop platinum kunnen kopen, onmiddelijk kunnen verkopen en kunnen gebruiken voor het verrichten van betalingen. Helaas, dit was voor een paar jaar terug onmogelijk, maar dankzij Bitreserve’s Bitplatinum™ is dit allemaal mogelijk geworden! Het is een revolutionair innovatief concept. Platinum kopen en verkopen is nu kinderspel geworden. Het betekent wel dat je bitcoins moet kopen.

 

Het systeem kan werken dankzij de uitvinding van Bitcoin als technologie en cryptocurrency. Voor meer informatie:

bitshares bitplatinumEen ander alternatief financieel en monetair systeem is ontwikkeld door BitShares waar ook BitPlatinum kan worden gebruikt voor het transporteren van waarde in de vorm van een platinaprijs tracker. Je kunt euro’s omzetten in BitPlatina bij Bitshares om zo een waarde vermindering af te dekken wanneer je denkt dat de prijs van platina t.o.v. de euro zal stijgen. Bij Bitshares koop je dan ook geen kluis-platina zoals je dit indirect wel doet bij BitReserve. Wanneer je echt fysiek platina in handen wilt hebben, kun je beter online platina bestellen bij de ZilverGoudWinkel en BitPlatinum maar even voor lief nemen.