BITSTRADES

bitstrades reviewBitsTrades is een investeringsplatform voor Bitcoin en de reguliere Forex markten. Het biedt verschillende Bitcoin beleggingscontracten die jaarlijks zonder risico zo’n 350+ % passief rendement geven. Dit is mogelijk een teken dat het een scam is. Is het een scam? Is het verstandig om te beleggen met bitcoins via deze dienst?

BitsTrades is gebaseerd op een eigen ontwikkelde software en automatisch handelssysteem. Het bedrijf is gevestigd in Londen en sinds 2007 actief. Hieronder krijg je een video te zien met een korte presentatie over de BitsTrades dienstverlening.

—-
Het BitsTrades platform en handelssysteem wordt volgens de site sinds 2007 ontwikkeld en is daarom niet alleen gericht op de cryptocurrency markten. Het is een oorspronkelijk een traditioneel index trading platform dat vooral ontwikkeld is om effectief te kunnen handelen in aandelen en buitenlandse valuta’s (USD, GBP, EUR & JPY). Deze brede beleggingsstrategie dekt risico’s af voor de ervaren BitsTrades traders en analysten. De BitsTraders analysten hebben meer dan 10 jaar ervaring. Investeringen en betalingen worden automatisch verwerkt in Bitcoin met het Bitcoin Centralized Core System. Het werkt grofweg op de volgende manier

  • Wanneer een BitsTrades expert een kans zien om een succesvolle trade te plaasten, verwerken ze dit door het BTC-C Core systeem en registeren het rendement.
  • Het rendement wordt verdeeld over alle BitTrades contracthouders via Bitcoin.

bitstradesWaarschuwing! Bitcoin investment plans komen niet zonder risico. Je leent je bitcoins uit en daardoor verlies je volledig de controle over je bitcoins. Begin voorzichtig en neem contact op met het bedrijf over de beste manier om te starten en verdere garanties. Het risico op een exit scam is zeer groot en daardoor zijn er verschillende scam waarschuwingen. Op dit moment werkt de dienstverlening, maar voor hoe lang?

Conclusie:

We raden onze lezers af om gebruik te maken van deze dienstverlening aangezien je de controle over de privé sleutels verliest. Hierdoor kan het geïnvesteerde bedrag gestolen worden door een hacker of een exit scam door leidinggevende. Het beste is om je aangekochte bitcoins veilig op een Ledger of Bitbox wallet te zetten. Bitcoin werkt deflatoir, de euro inflatoir. Op termijn wanneer de vraag naar bitcoin blijft toenemen door o.a. de verdere ontwikkeling van de bitcoin economie en het netwerk zal de prijs op lange termijn verder stijgen.

Voor meer informatie:

Gerelateerde artikels: