investeren in ada

Staking ADA van Cardano?

Sep 24, 2020
Aanbieding: 

Hoe kan ik Cardano (ADA) staken?

ADA Cardano staking

Het staken van ADA van het Cardano project is populair. Dit is niet vreemd aangezien het een uitstekend project is dat een slim contractplatform ontwikkeld vanuit een wetenschappelijk getoetste en onderzoeksgerichte aanpak. Cardano biedt een gedistribueerd openbaar blockchain- en crypto-project dat volledig open source is en veel potentie heeft. Wanneer je ADA hebt gekocht voor de lange termijn en daarover een passief inkomen wilt verdienen is het staken van Cardano (ADA) een goed idee.

Hoe kan ik Cardano (ADA) staken?

Er zijn verschillende mogelijkheden om ADA te staken.

staking ada
  • De makkelijkste methode is om gebruik te maken van de crypto staking dienstverlening die een handelsbeurs aanbiedt. Bitvavo in Amsterdam heeft een uiterst veilige exchange en staking infrastructuur opgezet. Bovendien zijn de crypto-fondsen van Bitvavo verzekerd. Een unicum, waardoor het voor Nederlanders niet alleen makkelijk is om ADA te kopen, maar ook meteen te staken. Voor meer informatie: Bitvavo Review.
  • Er zijn verder ook andere internationale exchanges actief met het bieden van crypto staking diensten. De bekendste en grootste handelsbeurs met de meeste coins is Binance. Inderdaad bij Binance kun je ook ADA staken. Het is te verwachten dat alle belangrijke crypto exchanges een ADA staking dienstverlening aan hun gebruikers zullen aanbieden.
  • Een andere methode is om de ADA van de exchange rekening af te halen en te verzenden naar je eigen ADA wallet. Bij voorkeur maak je dan gebruik van de officiële Daedalus ADA Wallet. Vervolgens is het meest verstandige om ADA te delegeren naar een Cardano (ADA) staking pool om zo veel mogelijk passief ADA te kunnen verdienen.

Welke Cardano (ADA) staking pools zijn er beschikbaar?

Er zijn honderden Cardano ADA staking pools beschikbaar. De meest voor de hand liggende is om gebruik te maken van de Nederlandse Dutchpool voor ADA.

  • Dutchpool wordt onderhouden door een gemeenschap van zeer gedreven ondernemers die toegewijd zijn aan de groei en acceptatie van het Cardano-ecosysteem. De stake pool bestaat uit hardware van enterprise-kwaliteit die wordt beheerd en onderhouden door hun technische expertise. Het doel is om 24/7/365 uptime te garanderen door serverredundantie te verwezenlijken op meerdere locaties. Ze verwachten een maximale uptime om maximale ADA-beloningen te kunnen verdienen voor hun leden. Het is hun missie is om ADA-houders de mogelijkheid te bieden om een betrouwbare bron van passief inkomen te verdienen, terwijl de beveiliging van de Cardano-blockchain wordt verbeterd. Er wordt een vast tarief van 4 % gerekend voor het dekken van de operationele kosten en het onderhoud van de systemen. Voor meer informatie: Dutchpool.
  • AdaLite Stake Pool wordt onderhouden door de makers van de AdaLite wallet. Wanneer je gebruikt maakt van een AdaLite wallet bijvoorbeeld via een hardware wallet, dan kun je ook kiezen om je ADA vanuit deze wallet te delegeren naar deze Cardana (ADA) stake pool.
  • De Everstake Cardano (ADA) Pool biedt gebruikers ook de mogelijkheid aan om via hun infrastructuur en dienstverlening ADA te staken.

Alle beschikbare ADA staking pools kunnen hier worden gevonden: ADA Pools. Wil je ADA gaan staken, maar je beschikt nog niet over ADA? Leer dan hier meer over hoe je ADA kunt kopen:

Lees verder

Vitalik Buterin loopt vast met Ethereum en droomt van Bitcoin

Geloof het of niet maar niemand minder dan Vitalik Buterin heeft in een serie tweets aangegeven jaloers te zijn op Bitcoin en dan bedoelt hij het Bitcoin project. Het is intussen natuurlijk overduidelijk dat Ethereum niet echt lekker gaat. Steeds is er weer reden voor uitstel. Zie hier ons artikel over de problemen van Ethereum. […]

May 19, 2022
5,5 min

Bitcoin Bretton Woods: 44 landen bijeen in El Salvador

Vandaag is de hele financiële wereld bijeen in El Salvador. Financiële afvaardigingen uit 44 landen, waaronder 32 centrale banken en 12 financiële autoriteiten, zijn samengestroomd om over Bitcoin te praten. Natuurlijk is ook de Centraal-Afrikaanse Republiek van de partij, het land dat onlangs als tweede soevereine staat Bitcoin aannam als wettig betaalmiddel. Wanneer kwamen voor […]

May 19, 2022
3,5 min

Luna Terror, maar Bitcoin zoemt onaangedaan door crash verder

Op 9 mei werd een historische bloedbad op de cryptomarkt. Wie had ooit gedacht dat de laser eyes Bitcoin adepten spoedig meer dan 4 keer te hoog aan het mikken waren met hun koersprognose. Welnu in euro dan. In die richting pariteit met de dollar bewegende munt zakte Bitcoin op de ochtend van 12 mei […]

May 13, 2022
6 min