investeren in ada

Staking ADA van Cardano?

24 sep. 2020
Aanbieding: 

Hoe kan ik Cardano (ADA) staken?

ADA Cardano staking

Het staken van ADA van het Cardano project is populair. Dit is niet vreemd aangezien het een uitstekend project is dat een slim contractplatform ontwikkeld vanuit een wetenschappelijk getoetste en onderzoeksgerichte aanpak. Cardano biedt een gedistribueerd openbaar blockchain- en crypto-project dat volledig open source is en veel potentie heeft. Wanneer je ADA hebt gekocht voor de lange termijn en daarover een passief inkomen wilt verdienen is het staken van Cardano (ADA) een goed idee.

Hoe kan ik Cardano (ADA) staken?

Er zijn verschillende mogelijkheden om ADA te staken.

staking ada
  • De makkelijkste methode is om gebruik te maken van de crypto staking dienstverlening die een handelsbeurs aanbiedt. Bitvavo in Amsterdam heeft een uiterst veilige exchange en staking infrastructuur opgezet. Bovendien zijn de crypto-fondsen van Bitvavo verzekerd. Een unicum, waardoor het voor Nederlanders niet alleen makkelijk is om ADA te kopen, maar ook meteen te staken. Voor meer informatie: Bitvavo Review.
  • Er zijn verder ook andere internationale exchanges actief met het bieden van crypto staking diensten. De bekendste en grootste handelsbeurs met de meeste coins is Binance. Inderdaad bij Binance kun je ook ADA staken. Het is te verwachten dat alle belangrijke crypto exchanges een ADA staking dienstverlening aan hun gebruikers zullen aanbieden.
  • Een andere methode is om de ADA van de exchange rekening af te halen en te verzenden naar je eigen ADA wallet. Bij voorkeur maak je dan gebruik van de officiële Daedalus ADA Wallet. Vervolgens is het meest verstandige om ADA te delegeren naar een Cardano (ADA) staking pool om zo veel mogelijk passief ADA te kunnen verdienen.

Welke Cardano (ADA) staking pools zijn er beschikbaar?

Er zijn honderden Cardano ADA staking pools beschikbaar. De meest voor de hand liggende is om gebruik te maken van de Nederlandse Dutchpool voor ADA.

  • Dutchpool wordt onderhouden door een gemeenschap van zeer gedreven ondernemers die toegewijd zijn aan de groei en acceptatie van het Cardano-ecosysteem. De stake pool bestaat uit hardware van enterprise-kwaliteit die wordt beheerd en onderhouden door hun technische expertise. Het doel is om 24/7/365 uptime te garanderen door serverredundantie te verwezenlijken op meerdere locaties. Ze verwachten een maximale uptime om maximale ADA-beloningen te kunnen verdienen voor hun leden. Het is hun missie is om ADA-houders de mogelijkheid te bieden om een betrouwbare bron van passief inkomen te verdienen, terwijl de beveiliging van de Cardano-blockchain wordt verbeterd. Er wordt een vast tarief van 4 % gerekend voor het dekken van de operationele kosten en het onderhoud van de systemen. Voor meer informatie: Dutchpool.
  • AdaLite Stake Pool wordt onderhouden door de makers van de AdaLite wallet. Wanneer je gebruikt maakt van een AdaLite wallet bijvoorbeeld via een hardware wallet, dan kun je ook kiezen om je ADA vanuit deze wallet te delegeren naar deze Cardana (ADA) stake pool.
  • De Everstake Cardano (ADA) Pool biedt gebruikers ook de mogelijkheid aan om via hun infrastructuur en dienstverlening ADA te staken.

Alle beschikbare ADA staking pools kunnen hier worden gevonden: ADA Pools. Wil je ADA gaan staken, maar je beschikt nog niet over ADA? Leer dan hier meer over hoe je ADA kunt kopen:

Lees verder

Satoshi Nakamoto-standbeeld onthuld in Hongarije

’s Werelds eerste fysieke standbeeld van de anonieme Bitcoin-uitvinder Satoshi Nakamoto is vandaag aan een menigte gepresenteerd in de hoofdstad van Hongarije Boedapest. Het levensgrote bronzen monument toont een persoon met een hoodie. De kledingkeuze met het Bitcoin-logo aan de linkerkant was bedoeld om Satoshi’s anonimiteit te onderstrepen. Het uitdrukkingsloze gezicht van het beeld heeft […]

16 sep. 2021
0,5 min

Evergrande in diepe financiële problemen!

We willen onze lezers wijzen op de financiële problemen van Evergrande aangezien een aankomend bankroet van deze vastgoedreus vergaande gevolgen kan hebben. Het bedrijf heeft bankroetadviseurs gehuurd en de Chinese overheid zal de schuldeisers van Evergrande niet gaan helpen. Evergrande is sinds 1996 in relatief korte tijd uitgegroeid tot bijna de grootste vastgoedontwikkelaar in China. […]

16 sep. 2021
2,5 min

Waarom is de groei van Bitcoin gegarandeerd?

Wereldwijd was er dit weekeinde veel aandacht voor 11 september 2001 dat nu exact 20 jaar achter ons ligt. Wat is er in de tussentijd toch veel gebeurd! Afghanistan verloren maar we hebben Bitcoin! En juist op 11 september is het 700.000e blok gedolven. Op ambcrypto.com heeft Varuni Trivedi een mooie invalshoek gevonden om uit […]

14 sep. 2021
2 min