investeren in ada

Staking ADA van Cardano?

Sep 24, 2020
Aanbieding: 

Hoe kan ik Cardano (ADA) staken?

ADA Cardano staking

Het staken van ADA van het Cardano project is populair. Dit is niet vreemd aangezien het een uitstekend project is dat een slim contractplatform ontwikkeld vanuit een wetenschappelijk getoetste en onderzoeksgerichte aanpak. Cardano biedt een gedistribueerd openbaar blockchain- en crypto-project dat volledig open source is en veel potentie heeft. Wanneer je ADA hebt gekocht voor de lange termijn en daarover een passief inkomen wilt verdienen is het staken van Cardano (ADA) een goed idee.

Hoe kan ik Cardano (ADA) staken?

Er zijn verschillende mogelijkheden om ADA te staken.

staking ada
  • De makkelijkste methode is om gebruik te maken van de crypto staking dienstverlening die een handelsbeurs aanbiedt. Bitvavo in Amsterdam heeft een uiterst veilige exchange en staking infrastructuur opgezet. Bovendien zijn de crypto-fondsen van Bitvavo verzekerd. Een unicum, waardoor het voor Nederlanders niet alleen makkelijk is om ADA te kopen, maar ook meteen te staken. Voor meer informatie: Bitvavo Review.
  • Er zijn verder ook andere internationale exchanges actief met het bieden van crypto staking diensten. De bekendste en grootste handelsbeurs met de meeste coins is Binance. Inderdaad bij Binance kun je ook ADA staken. Het is te verwachten dat alle belangrijke crypto exchanges een ADA staking dienstverlening aan hun gebruikers zullen aanbieden.
  • Een andere methode is om de ADA van de exchange rekening af te halen en te verzenden naar je eigen ADA wallet. Bij voorkeur maak je dan gebruik van de officiële Daedalus ADA Wallet. Vervolgens is het meest verstandige om ADA te delegeren naar een Cardano (ADA) staking pool om zo veel mogelijk passief ADA te kunnen verdienen.

Welke Cardano (ADA) staking pools zijn er beschikbaar?

Er zijn honderden Cardano ADA staking pools beschikbaar. De meest voor de hand liggende is om gebruik te maken van de Nederlandse Dutchpool voor ADA.

  • Dutchpool wordt onderhouden door een gemeenschap van zeer gedreven ondernemers die toegewijd zijn aan de groei en acceptatie van het Cardano-ecosysteem. De stake pool bestaat uit hardware van enterprise-kwaliteit die wordt beheerd en onderhouden door hun technische expertise. Het doel is om 24/7/365 uptime te garanderen door serverredundantie te verwezenlijken op meerdere locaties. Ze verwachten een maximale uptime om maximale ADA-beloningen te kunnen verdienen voor hun leden. Het is hun missie is om ADA-houders de mogelijkheid te bieden om een betrouwbare bron van passief inkomen te verdienen, terwijl de beveiliging van de Cardano-blockchain wordt verbeterd. Er wordt een vast tarief van 4 % gerekend voor het dekken van de operationele kosten en het onderhoud van de systemen. Voor meer informatie: Dutchpool.
  • AdaLite Stake Pool wordt onderhouden door de makers van de AdaLite wallet. Wanneer je gebruikt maakt van een AdaLite wallet bijvoorbeeld via een hardware wallet, dan kun je ook kiezen om je ADA vanuit deze wallet te delegeren naar deze Cardana (ADA) stake pool.
  • De Everstake Cardano (ADA) Pool biedt gebruikers ook de mogelijkheid aan om via hun infrastructuur en dienstverlening ADA te staken.

Alle beschikbare ADA staking pools kunnen hier worden gevonden: ADA Pools. Wil je ADA gaan staken, maar je beschikt nog niet over ADA? Leer dan hier meer over hoe je ADA kunt kopen:

Lees verder

Van een Bretton Woods 1.0 naar 2.0 systeem?

Wat wordt er bedoelt met Bretton Woods 2.0? Met Bretton Woods 2.0 wordt er aanspraak gemaakt op een aankomend nieuw akkoord over een monetaire reset en implementatie van een financieel-economisch valutasysteem. Een systeem dat teruggrijpt naar het originele Bretton Woods systeem van 1944. Bretton Woods 1.0 Akkoord Voor een goed begrip van Bretton Woods 2.0 […]

Oct 23, 2020
9,5 min

The Great Reset!

De belangrijkste globale organisaties en instellingen spreken steeds meer over een aankomende Great Reset en een nieuwe Bretton Woods overeenkomst voor het hervormen van de wereldeconomie. Een virus, zo schijnt het te zijn, heeft immers de globale economie in een depressie gestort. Vooral het World Economic Forum heeft dit onderwerp expliciet op haar 2021 agenda […]

Oct 23, 2020
5,5 min

Shitcoins, alchemie en zelfverrijking

Bitcoin begon als een antwoord op ons falend monetair systeem, waarin het zeggenschap over geld volledig in de handen ligt van overheden en waarin geld schier achteloos wordt bijgedrukt. Het duurde niet lang of er verschenen allerlei ‘alternatieve munten’, die zichzelf als alternatief presenteerden op de ‘oudere en gedateerde’ Bitcoin. Maar vrijwel al deze “shitcoins” […]

Oct 16, 2020
3 min