crypto capital

CREDITS

4 dec. 2017
Aanbieding: 

Wat is CREDITS – zal ik investeren in het project?

CREDITS is een nieuw protocol voor slimme contracten met een eigen interne cryptovaluta CREDITS (CS). Het is een mogelijk nieuwe concurrent voor Ethereum. Ethereum heeft problemen met het snel afwikkelen van transacties en het uitvoeren van slimme contracten.

CREDITS werkt aan een nieuwe blockchain protocol die tot aan 1 miljoen transacties per seconde kan verwerken voor extreem lage transactiekosten. Dit wordt mogelijk gemaakt door de hashbomen te verwijderen en transacties via een methode van versleutelde compressie aan elkaar te koppelen. Vandaar dat CREDITS het vooral heeft over de ontwikkeling van een protocol voor het programmeren en uitvoeren van slimme contracten en niet zo zeer over blokketens. De ontwikkelaars vervangen in hun ogen al verouderde technologieën door nieuwe benadering te bieden van de constructie van registratie, verwerking, consensus, behoud en versturing van data bij het afwikkelen van slimme contracten.

Met behulp van JAVA-script zal het voor ontwikkelaars zeer makkelijk worden om slimme contracten te programmeren in CREDITS.com.Er is al een MVP ontwikkeld en werk is gaande aan de alfaversie. Het project heeft al veel positieve feedback ontvangen en ze hebben een grote vraag van gebruikers en experts die blij zijn om te implementeren wat gepland is. Hieronder kun je een presentatie zien van de CREDITS MVP door de CTO:

Het CREDITS protocol is nog niet af wordt op dit moment ontwikkeld door een team van 10 ontwikkelaars die in dienst staan van een bedrijf in Singapore. Dit is CREDITS.COM PTE. LTD. (Reg. No.: 201725929C) en zal volgen de wetten van Singapore opereren en de leiding van het bedrijf zal in samenwerking met het Ministerie van Financiën en de Centrale Bank van Singapore dit nieuwe blokketen project en de ICO uitvoeren. CREDITS.COM wil alles netjes volgens de wet en de richtlijnen van de financiële autoriteiten uitvoeren.

Hieronder in het overzicht kun je technische specificaties van het CREDITS protocol inzien in vergelijking met die van Ethereum en Bitcoin:

Features CREDITS Bitcoin Ethereum
Decentrelised nodes Yes Yes Yes
Block Size Dynamic 1 Mb Dynamic
Consensus Algorithm DPoS + BFT Proof of Work Proof of Work
Flexible configured blockchain Yes No No
Coins CS BTC ETH
Blockchain type Public Public Public
Turing-complete code for developing smart contracts Java language Non-systematic Solidity. Not complete, restricted.
Decision Making Process BFT Non-systematic Non-systematic
Crypto algorithm Symmetric-key algorithm + Asymmetric-key algorithm Asymmetric-key algorithm Asymmetric-key algorithm
Using third-party systems Yes No No
Smart contacts Yes No Yes
Allowed to create own application Yes No (very hard) Yes
API Yes No Yes

Conclusie over CREDITS:

Het is altijd verstandig om te wedden op verschillende paarden. CREDITS.com is weer een nieuw ambitieus paard in de race voor het bieden van een superieur Ethereum 2.0 platform. De heren hebben nog veel te bewijzen, maar de organisatie is goed opgezet geworden onder toezicht van de financiële autoriteiten in Singapore. Bovendien is er al bijna een werkend product klaar en dat is veel meer dan de meeste ICO’s kunnen zeggen. Vergeet niet dat het investeren in nieuwe blokketen projecten uiterst risicovol is en dat je alleen dan bedrag moet investeren dat je geheel kan verliezen.

Initial Coin token offering credits.comDe officiële CREDITS ICO zal in Januari 2018 plaatsvinden, maar er is al een pre-ICO gestart. Op 14 December is het mogelijk om in Amsterdam een presentatie bij te wonen die wordt gehouden door Arjan Eikelenboom. Voor meer informatie:

Gerelateerde artikels:

Gerelateerde projecten:

Lees verder

Satoshi Nakamoto-standbeeld onthuld in Hongarije

’s Werelds eerste fysieke standbeeld van de anonieme Bitcoin-uitvinder Satoshi Nakamoto is vandaag aan een menigte gepresenteerd in de hoofdstad van Hongarije Boedapest. Het levensgrote bronzen monument toont een persoon met een hoodie. De kledingkeuze met het Bitcoin-logo aan de linkerkant was bedoeld om Satoshi’s anonimiteit te onderstrepen. Het uitdrukkingsloze gezicht van het beeld heeft […]

16 sep. 2021
0,5 min

Evergrande in diepe financiële problemen!

We willen onze lezers wijzen op de financiële problemen van Evergrande aangezien een aankomend bankroet van deze vastgoedreus vergaande gevolgen kan hebben. Het bedrijf heeft bankroetadviseurs gehuurd en de Chinese overheid zal de schuldeisers van Evergrande niet gaan helpen. Evergrande is sinds 1996 in relatief korte tijd uitgegroeid tot bijna de grootste vastgoedontwikkelaar in China. […]

16 sep. 2021
2,5 min

Waarom is de groei van Bitcoin gegarandeerd?

Wereldwijd was er dit weekeinde veel aandacht voor 11 september 2001 dat nu exact 20 jaar achter ons ligt. Wat is er in de tussentijd toch veel gebeurd! Afghanistan verloren maar we hebben Bitcoin! En juist op 11 september is het 700.000e blok gedolven. Op ambcrypto.com heeft Varuni Trivedi een mooie invalshoek gevonden om uit […]

14 sep. 2021
2 min