holo kopen hot

FANTOM

May 14, 2018
Aanbieding: 

FANTOM is de eerste DAG gebaseerde smart contract platform. Het beoogt zo’n 300.000 transacties per seconde te kunnen verwerken door de introductie van een verbeterde DAG-protocol.

daglabs

Fantom is nieuwe competitie voor IOTA en DAGlabs deze tracht te ontwikkelen. De FANTOM platform heeft de Lachesis DAG-consensus protocol ontwikkelt om consensus over het gedistribueerde grootboek (OPERA CHAIN) binnen het netwerk te krijgen. Applicaties die bovenop de FANTOM Opera Chain gebouwd zullen zonder problemen kunnen werken op basis van onmiddellijke datatransactieverwerking en bijna geen kosten voor de gebruikers.

De FANTOM architectuur. 

De architectuur om een schaalbare smart contract platform te ontwikkelen op basis van een DAG-protocol, ziet er als volgt uit:

  • Er is een bodemlaag, het fundament dat de OPERA Core Layer wordt genoemd. Deze is verantwoordelijk voor de verwerking van transacties (EVENTS) en het bereiken van consensus over alle gebruikers (nodes) via het Lachesis protocol.
  • Er is een middenlaag, de OPERA Ware Layer. Deze is ontwikkeld als een betalingsverwerker (betalingen, beloningen en bonussen) en de opslag van data.
  • Ten slotte is er de toplaag, de OPERA Application Layer. Deze biedt toegang tot de programeertaal en de Application Programming Interfaces (APIs) voor het programmeren van de Dapps.

FANTOM ICO

De financiering van dit nieuwe Koreaanse blockchain project gaat via een ICO.

Conclusie:

Voor meer informatie:

Gerelateerde artikels:

 

Lees verder

Oekraïne Bitcoin showcase met of zonder oorlog

Het prachtige orthodox christelijke land Oekraïne heeft zijn problemen maar niet met Bitcoin. Op 8 september, terwijl iedereen in cryptoland nog naar El Salvador keek waar Bitcoin een dag eerder wettig betaalmiddel was geworden, en in een maand waarin ook Duitsland, Cuba en Panama regulering invoerden, voerde Oekraïne een algemene legalisering van cryptovaluta door. Oekraïne […]

Jan 17, 2022
5 min

Rio de Janeiro belegt 1% schatkist in Bitcoin

Rio de Janeiro wordt de eerste Braziliaanse stad en een van de eerste steden ter wereld die Bitcoin koopt als waardeopslag. De stad gaat 1% van de schatkist in Bitcoin beleggen. Dat heeft burgemeester Eduardo Paes donderdag 13 januari bekend gemaakt op de Rio Innovation Week. Of dat nog niet genoeg is, krijgen burgers de mogelijkheid […]

Jan 14, 2022
2,5 min

Jack Dorsey nu “Bitcoin en Lightning father”?

Het aantal aankondigingen vanuit Spiral, het voormalige Square Crypto, is niet bij te benen. Het krijgt er echt de aanschijn van dat Jack Dorsey, de voormalige baas van Twitter, minimaal tijdelijk in de rol van “Bitcoin father” aan het kruipen is en dan ook nog eens “Lightning father” want de grootste aankondiging is het feit […]

Jan 13, 2022
5,5 min