holo kopen hot

FANTOM

May 14, 2018
Aanbieding: 

FANTOM is de eerste DAG gebaseerde smart contract platform. Het beoogt zo’n 300.000 transacties per seconde te kunnen verwerken door de introductie van een verbeterde DAG-protocol.

daglabs

Fantom is nieuwe competitie voor IOTA en DAGlabs deze tracht te ontwikkelen. De FANTOM platform heeft de Lachesis DAG-consensus protocol ontwikkelt om consensus over het gedistribueerde grootboek (OPERA CHAIN) binnen het netwerk te krijgen. Applicaties die bovenop de FANTOM Opera Chain gebouwd zullen zonder problemen kunnen werken op basis van onmiddellijke datatransactieverwerking en bijna geen kosten voor de gebruikers.

De FANTOM architectuur. 

De architectuur om een schaalbare smart contract platform te ontwikkelen op basis van een DAG-protocol, ziet er als volgt uit:

  • Er is een bodemlaag, het fundament dat de OPERA Core Layer wordt genoemd. Deze is verantwoordelijk voor de verwerking van transacties (EVENTS) en het bereiken van consensus over alle gebruikers (nodes) via het Lachesis protocol.
  • Er is een middenlaag, de OPERA Ware Layer. Deze is ontwikkeld als een betalingsverwerker (betalingen, beloningen en bonussen) en de opslag van data.
  • Ten slotte is er de toplaag, de OPERA Application Layer. Deze biedt toegang tot de programeertaal en de Application Programming Interfaces (APIs) voor het programmeren van de Dapps.

FANTOM ICO

De financiering van dit nieuwe Koreaanse blockchain project gaat via een ICO.

Conclusie:

Voor meer informatie:

Gerelateerde artikels:

 

Lees verder

Luna Terror, maar Bitcoin zoemt onaangedaan door crash verder

Op 9 mei werd een historische bloedbad op de cryptomarkt. Wie had ooit gedacht dat de laser eyes Bitcoin adepten spoedig meer dan 4 keer te hoog aan het mikken waren met hun koersprognose. Welnu in euro dan. In die richting pariteit met de dollar bewegende munt zakte Bitcoin op de ochtend van 12 mei […]

May 13, 2022
6 min

De Europese energiecrisis

Europa heeft energiecrisis vooral aan zichzelf te wijten. Europese ambtenaren en regeringsleiders bewijzen weer dat de verdere centralisatie van macht en het verlies van nationale soevereiniteit met een prijskaartje komt. Het laatste decennium hebben de Europese ambtenaren bij het uitstippelen van hun energiepolitiek verschillende inschattingsfouten gemaakt. De oorlog in Oekraïne en de sancties tegen Rusland […]

May 10, 2022
4 min

Max Keiser, Lyn Alden en Darin Feinstein over Bitcoin als beste geld ooit

In een week tijd zijn op Youtube drie zeer waardevolle Bitcoin interviews verschenen. Precies nu met de oorlog in Oekraïne en de inflatie van fiat en de goud aankopen van Rusland en andere naties geven ze een mooie momentopname van waar de Bitcoin maximalisten nu staan in hun analyse. Luister naar Max Keiser, Lyn Alden […]

May 7, 2022
2 min