WINGS is een blockchain beleggingsplatform en gemeenschap voor het lanceren en financieren van nieuwe projecten en voorstellen voor het bouwen van gedecentaliseerde autonome organisaties (DAO’s) binnen Ethereum en Bitcoin Rootstock. Een DAO (decentralized autonomous organization) is een onafhankelijke en zelf-regulerende organisatievorm die werkt op basis van slimme contracten en is veranderd in een blokketen. WINGS combineert verschillende concepten: attention rewards, forecasting markets, smart contracts, swarm intelligence, governance models, crowd funding, next gen Venture Capital en federated funds security. Het platform wil de WINGS gemeenschap in staat stellen om goede DAO-voorstellen en projecten te identificiëren die in de toekomst een goed rendement zullen behalen. Het gaat om het kunnen vinden van de beste DAO projecten die voor de WINGS-token houders de beste rendement (ROI) in de toekomst opleveren.

Iedereen met een goed voorstel voor het oprichten en bewerkstelligen van een DAO kan gebruik maken van WINGS platform. Hieronder kun je zien hoe je dit kunt doen:

The WINGS tokens worden gebruikt voor het financieren van projecten en mogelijke ICO‘s van de nieuwe DAO’s binnen het Wings platform. De Wings token zullen gebruikt worden in de berekening van rendementen.

Hoe kan ik WING-tokens kopen?

Wil je investeren in Wings en goedkoop de Wings tokens kopen?

  1. Zorg dat je eerst dat je My Ether Wallet goed is opgezet: zie instructies.
  2. Via een goede cryptocurrency exchange zoals Binance kun je met ethers of bitcoins direct WINGS tokens kopen en sturen naar je wallet of op de handelsrekening behouden.

Gerelateerde onderwerpen: