GOUD OP REKENING BIJ PAYPAL?

goud op rekening bij PaypalVele goudhandelaren bieden klanten de mogelijkheid om met PayPal te betalen voor het kopen van zilver en goud op rekening. Goud kopen op rekening is een belangrijke strategie in het diversifiëren van je vermogen in zilver- en goudbaren in een beveiligde en verzekerde kluis in het buitenland. Niettemin, de samenwerking tussen GoldMoney en PayPal gaat een stap verder en is bijzonder te noemen. Met behulp van GoldMoney kun je in feite (een gedeelte van) jouw tegoeden in PayPal omzetten in fysiek goud op een speciale Brinks kluis in Londen.

GoldMoney en PayPalPayPal maakt in feite gebruikt van de infrastructuur en netwerk van GoldMoney om dit te verwezenlijken. Een PayPal rekening kan direct gekoppeld worden met een PayPal Vault (kluis) in Londen waar het goud dat je aankoopt met PayPal netjes wordt opgeslagen. Het wordt op deze manier super makkelijk om met PayPal goud te kopen, weer te verkopen en direct weer terug te storten als Euro’s op je PayPal rekening. In prinicpe zou je al je te goeden bij PayPal kunnen omzetten in fysiek goud en het benodigde goud weer verkopen voor een hoger bedrag en dat bedrag dat je nodig hebt om een online aankoop te doen met behulp van PayPal. Op deze manier kun je jezelf (door de diensten van PayPal en Goldmoney te combineren) op een goudstandaard zetten zonder aan betalingsgemak in te boeten. Natuurlijk, je kunt  ook het aangekochte goud in je PayPal kluis naar je thuis-adres laten sturen en thuis in je eigen kluis leggen.

paypal kluis goud Dus iedereen met een PayPal rekening kan nu gemakkelijk beleggen in goud en goud op rekening kopen door PayPal in combinatie met GoldMoney te gebruiken en daar gebruik te maken van de gratis PayPal Vault. Precies, het kost de gebruiker niks om het goud in de PayPal Vault op te slaan. Deze samenwerking en mogelijkheid om een gedeelte van je PayPal tegoeden af te dekken met goud is waarschijnlijk het werk van Darrell MacMullin. Hij werkte eerder als een uitvoerende directeur bij PayPal Canada en is sinds 2015 als COO bij GoldMoney werkzaam. Het geeft ook duidelijk aan dat PayPal graag goud als een geld- en spaaroptie wil integreren en aanbieden in haar financiële dienstverlening. Het is niet onmogelijk dat deze samenwerking verder wordt uitgebreid om meer betalingsopties te integreren in de PayPal rekening zelf. Het zou namelijk heel mooi zijn dat je via PayPal direct in goud zou kunnen betalen in je PayPal Vault in Londen voor je vliegbiljetten of een bestelling van een nieuwe virtualreality-bril bij Bol.

We hopen hier bij CBIT Visie natuurlijk ook dat PayPal later Bitcoin zal integreren als een valuta!

Is het mogelijk om gouden munten te kopen bij PayPal voor de PayPal Gold Vault?

Nee, de PayPal Gold Vault is alleen geschikt voor goudbaren Als je gouden munten kopen wilt, zul je een online goudhandelaar in Nederland bezoeken zoals de ZilverGoudWinkel of Holland Gold, daar kun je trouwens wel met PayPal betalen voor de gouden munten zoals de Krugerrand

We zullen zien, we houden het in de gaten!

Voor meer informatie: