BULLION HOUSE

May 27, 2015
Aanbieding: 

Bullion House helpt beleggers die goud en zilver als een onderdeel van hun beleggingsportefeuille. Er zijn meer en meer beleggers die graag willen investeren in zilver en goud, maar er heerst een bepaalde onzekerheid en onbekendheid over hoe je het beste kunt beleggen in goud en zilver.

bullion house reviewVolgens Bullion House moet elke beleggingsportefeuille zilver en goud bevatten. Waarom? Omdat edelmetalen een beleggingsportefeuille in evenwicht brengen. Bullion House helpt met advies en ook het opstellen van een beleggingsportefeuille die edelmetalen als een belangrijk component includeert. Ze hebben dan ook de permanente beleggingsportefeuille gepubliceerd.

De Bullion House Permanente Portefeuille

Dit is een methode van Harry Browne om vermogensgroei te realiseren met een beperkt risico ongeacht het economische klimaat. Harry Browne was een bekende Amerikaanse beleggingsadviseur en libertariër die cursussen gaf zoals  de Economics of Freedom, The Tools of Success, Tools of the Market, The Economics of Success, en The Art of Profitable Living. De permanente beleggingsportefeuille heeft hij ontwikkeld in de jaren 70 en is de hoeksteen van zijn advies. Het rendement van de permanente portefeuille is de afgelopen 41 jaar uitgekomen op ruim 9% per jaar. In deze periode zijn er maar 3 verlies gevende jaren geweest in de permanente portefeuille. Klinkt goed niet waar? Ik zal het in vereenvoudigde termen even kort uitleggen.

bullion houseHet idee is dat je het beschikbare vermogen dat je wilt beleggen verspreidt over 4 verschillende financiële producten. Je zult dan 25 % van het vermogen in aandelen, 25 % in obligaties zoals obligatiefondens, 25 % in fiatgeld op een spaarrekening met een hoge rente en 25 % in goud moeten beleggen. De Bullion House wijkt hier van af door het component edelmetaal te splitsen in goud en zilver. Persoonlijk vind ik dit een slimme zet. Zilver is onderschat en de fundamenten voor zilver zijn zeer sterk. Een ander voordeel is de industriële vraag die de zilverprijs naar boven of naar beneden kan stuwen. Dit maakt het beleggen in zilver wat volatiler, maar op lange termijn zeer de moeite waard. Voor meer informatie: waarom zou ik zilver kopen?

De gelijkmatige verdeling moet steeds in balans worden gebracht. Wanneer een categorie krimpt of stijgt, dan wordt er een aanpassing gemaakt waardoor de verdeling weer op 4 keer 25 % uitkomt.

Persoonlijke aanvullingen op de Bullion House Permanente Portefeuille:

bullion houseHet probleem is dat het geld op een spaarrekening nu niks meer oplevert en daarom beter als contant geld kan worden opgenomen. Persoonlijk zou ik niet alles in contant geld behouden, maar een 1/3 gedeelte beleggen in verschillende cryptocurrencies. Het investeren in bitcoin is anno 2015 zeker een interessante, maar ook risicovolle optie in termen van volitaliteit. Voor meer informatie: Waarom zou ik bitcoins kopen? Via Bitcoins kun je trouwens ook zeer makkelijk en goedkoop edelmetalen kopen met een dienst zoals die van BitGold of BitReserve. Bij BitReserve is het heel makkelijk om met jouw bitcoins ook andere edelmatelen kopen zoals Palladium, maar ook andere buitenlandse valuta zoals de Chinese Yuan. Dus, cryptocurrencies bieden tegenwoordig de mogelijkheid om als een extra component te fungeren in deze beleggingsmethode. Trouwens, de Bullion House heeft het niet over cryptocurrencies noch buitenlandse valuta.

Toch, ben ik het persoonlijk niet eens om zilver en goud te kopen alleen in de vorm van opties en trusts. Ik zou de belegging opdelen in drie componenten: 1/3 in iShares Gold & Silver Trusts, 1/3 in fysiek kluis edelmetaal in het buitenland en 1/3 fysiek edelmetaal thuis in de kluis.

 

In ieder geval, de Bullion House is uniek ten aanzien van de concurrentie met het aanbieden van concreet beleggingsadvies bij het kopen van edelmetalen. Bovendien geeft de Bullion House advies over het kopen van aandelen van zilver- en goudmijnen.

Waarom zou ik goud kopen?
“Anytime you can trade paper wealth for gold or silver is a good day”

The Bullion House is een handelsnaam van Syner3.
Tappersweg 12
2031 ET Haarlem
023 – 8200 915
kvk nummer 34105520

Gerelateerd artikels: 

 

Lees verder

Michael Saylor: Bitcoin de rails voor $$$ naar overal

Heeft Michael Saylor Sun Tzu’s Art of War gelezen. Vast wel. Het is standaard kost voor CEO’s. In een nieuw interview komt hij met een verrassend idee natuurlijk geïnspireerd op de ontwikkelingen in El Salvador en de prachtige nobele dienstverlening van Jack Mallers Strike. En wat is het idee? De Amerikaanse dollar wordt wereld reservemunt! […]

Jun 17, 2021
3 min

Walvissen bezitten nu de helft van alle Bitcoin

De decentrale koersanalist Santiment heeft getwitterd dat Bitcoin-walvissen hun BTC-posities de afgelopen drie maanden sterk hebben vergroot en nu de helft van het hele aanbod van de grootste cryptocurrency in handen hebben. Walvissen hebben 90.000 Bitcoins verzameld De afgelopen 90 dagen hebben de wallets met 100 – 10.000 BTC in totaal 90.000 Bitcoins aan hun […]

Jun 17, 2021
1 min

Exodus: Chinese Bitcoin-miners flirten met Texas

De uittocht van Bitcoin-miners uit China neemt toe nu het regime twijfel blijft zaaien en miners in de nek hijgt. Maandag meldde CryptoPotato dat de overheid de grote Bitcoin-miner Yunnan in het vizier had genomen. Crypto-analisten spreken intussen van “de grote mining migratie”. En de miners kijken steeds vaker naar Texas. Deze staat heeft namelijk […]

Jun 17, 2021
1 min