BULLION HOUSE

May 27, 2015
Aanbieding: 

Bullion House helpt beleggers die goud en zilver als een onderdeel van hun beleggingsportefeuille. Er zijn meer en meer beleggers die graag willen investeren in zilver en goud, maar er heerst een bepaalde onzekerheid en onbekendheid over hoe je het beste kunt beleggen in goud en zilver.

bullion house reviewVolgens Bullion House moet elke beleggingsportefeuille zilver en goud bevatten. Waarom? Omdat edelmetalen een beleggingsportefeuille in evenwicht brengen. Bullion House helpt met advies en ook het opstellen van een beleggingsportefeuille die edelmetalen als een belangrijk component includeert. Ze hebben dan ook de permanente beleggingsportefeuille gepubliceerd.

De Bullion House Permanente Portefeuille

Dit is een methode van Harry Browne om vermogensgroei te realiseren met een beperkt risico ongeacht het economische klimaat. Harry Browne was een bekende Amerikaanse beleggingsadviseur en libertariër die cursussen gaf zoals  de Economics of Freedom, The Tools of Success, Tools of the Market, The Economics of Success, en The Art of Profitable Living. De permanente beleggingsportefeuille heeft hij ontwikkeld in de jaren 70 en is de hoeksteen van zijn advies. Het rendement van de permanente portefeuille is de afgelopen 41 jaar uitgekomen op ruim 9% per jaar. In deze periode zijn er maar 3 verlies gevende jaren geweest in de permanente portefeuille. Klinkt goed niet waar? Ik zal het in vereenvoudigde termen even kort uitleggen.

bullion houseHet idee is dat je het beschikbare vermogen dat je wilt beleggen verspreidt over 4 verschillende financiële producten. Je zult dan 25 % van het vermogen in aandelen, 25 % in obligaties zoals obligatiefondens, 25 % in fiatgeld op een spaarrekening met een hoge rente en 25 % in goud moeten beleggen. De Bullion House wijkt hier van af door het component edelmetaal te splitsen in goud en zilver. Persoonlijk vind ik dit een slimme zet. Zilver is onderschat en de fundamenten voor zilver zijn zeer sterk. Een ander voordeel is de industriële vraag die de zilverprijs naar boven of naar beneden kan stuwen. Dit maakt het beleggen in zilver wat volatiler, maar op lange termijn zeer de moeite waard. Voor meer informatie: waarom zou ik zilver kopen?

De gelijkmatige verdeling moet steeds in balans worden gebracht. Wanneer een categorie krimpt of stijgt, dan wordt er een aanpassing gemaakt waardoor de verdeling weer op 4 keer 25 % uitkomt.

Persoonlijke aanvullingen op de Bullion House Permanente Portefeuille:

bullion houseHet probleem is dat het geld op een spaarrekening nu niks meer oplevert en daarom beter als contant geld kan worden opgenomen. Persoonlijk zou ik niet alles in contant geld behouden, maar een 1/3 gedeelte beleggen in verschillende cryptocurrencies. Het investeren in bitcoin is anno 2015 zeker een interessante, maar ook risicovolle optie in termen van volitaliteit. Voor meer informatie: Waarom zou ik bitcoins kopen? Via Bitcoins kun je trouwens ook zeer makkelijk en goedkoop edelmetalen kopen met een dienst zoals die van BitGold of BitReserve. Bij BitReserve is het heel makkelijk om met jouw bitcoins ook andere edelmatelen kopen zoals Palladium, maar ook andere buitenlandse valuta zoals de Chinese Yuan. Dus, cryptocurrencies bieden tegenwoordig de mogelijkheid om als een extra component te fungeren in deze beleggingsmethode. Trouwens, de Bullion House heeft het niet over cryptocurrencies noch buitenlandse valuta.

Toch, ben ik het persoonlijk niet eens om zilver en goud te kopen alleen in de vorm van opties en trusts. Ik zou de belegging opdelen in drie componenten: 1/3 in iShares Gold & Silver Trusts, 1/3 in fysiek kluis edelmetaal in het buitenland en 1/3 fysiek edelmetaal thuis in de kluis.

 

In ieder geval, de Bullion House is uniek ten aanzien van de concurrentie met het aanbieden van concreet beleggingsadvies bij het kopen van edelmetalen. Bovendien geeft de Bullion House advies over het kopen van aandelen van zilver- en goudmijnen.

Waarom zou ik goud kopen?
“Anytime you can trade paper wealth for gold or silver is a good day”

The Bullion House is een handelsnaam van Syner3.
Tappersweg 12
2031 ET Haarlem
023 – 8200 915
kvk nummer 34105520

Gerelateerd artikels: 

 

Lees verder

Lords of Finance

We kunnen onze lezers het volgende boek aanbevelen: Lords of Finance: The Bankers Who Broke the World. Het boek is uitgegeven door Penguin Press in 2009 tijdens de vorige financiële crisis. Het is geschreven door Liaquat Ahamed die voor zijn werk in 2010 de Pulitzer Prize for History ontving. Het boek beschrijft de financiële ontwikkelingen voorafgaand […]

Jul 2, 2020
4 min

Waarom is Bitcoin antifragiel?

Dat velen nog altijd sceptisch zijn over Bitcoin is geen geheim. Ze beweren dat het een kwetsbare ponzi-scheme is, die ieder moment kan knappen. Bitcoin bezit echter een aantal kwaliteiten die ervoor zorgen dat het juist antifragiel is, en dat het toestanden kan doorstaan die ons huidig monetair systeem ernstig in de problemen zouden brengen. […]

Jun 22, 2020
3,5 min

Waarom kan Bitcoin niet verboden worden?

Het is de grootste nachtmerrie van velen: dat overheden besluiten Bitcoin te verbieden. Kunnen overheden Bitcoin verbieden? Als overheden over zouden gaan op dit besluit, zouden ze daarmee toegeven dat Bitcoin inzetbaar is als een alternatieve monetaire eenheid. Bovendien is de architectuur van Bitcoin zo opgezet dat het vrijwel ontastbaar is voor pogingen door overheden […]

Jun 11, 2020
3,5 min