DUTCH BULLION

May 26, 2015
Aanbieding: 

Dutch Bullion is een van de grotere spelers in de Nederlandse edelmetaalmarkt. Deze Nederlandse bullion dealer voor edelmetalen heeft een groot aanbod aan verschillende goud baren, gouden munten, zilveren munten, zilver baren, platina baren, platina munten en ook palladium munten en baren. Alle edelmetaal producten die Dutch Bullion te koop aanbiedt zijn LBMA gecertificeerd of LPPM gecertificeerd als het gaat om palladium. Dit garandeert dat de producten van de hoogste kwaliteit en puurheid zijn.

dutch bullion reviewLos daarvan biedt Dutch Bullion ook andere munten aan die voor de verzamelaar als de belegger zeer interessant kunnen zijn. Het gaat hier om oudere munten en andere minder frequent voorkomende munten. Dergelijke munten worden, naast de goud- en zilverwaarde, ook gekocht om de verzamelwaarde. Het is een goed punt dat Dutch Bullion ook andere munten aanbiedt dan alleen maar de gebruikelijke beleggingsmunten zoals de Krugerrand, Philharmoniker, Maple Leaf e.d.

Dutch Bullion heeft een goed beveiligde webwinkel gebouwd voor het kopen en verkopen van edelmetale en is voorzien van een SSL-certificaat. Dit zorgt ervoor dat de informatie versleuteld is op de website en niet kan worden ingezien door mogelijke malware. Bovendien is Dutch Bullion lid van Webwinkelkeur, een goed keurmerk voor webshops.

De online bestelprocedure via de webshop is zeer gemakkelijk en je kunt meteen de betaling afhandelen met ideal. Alle bestellingen worden verzekerd verzonden via Micropakket die zeer thuis is in het vervoeren van waardevolle goederen en pakketten.

Wat ook een sterk punt is dat je met contant geld kunt betalen op het kantoor in Kollum. Wanneer je niet over 11.000 euro edelmetalen koopt, is het niet nodig je te identificeren en een kopie van je paspoort in te leveren. Je zult dan een afspraak moeten maken op kantoor en daar ter plekke moeten betalen voor de producten die je wilt bestellen. Het nadeel is dat Dutch Bullion daar niks op voorraad heeft. Je zult op een later tijdstip moeten terugkomen om de bestelling af te halen. Daarnaast wordt er een extra 20 Euro gevraagd als onkostenvergoeding voor het offline afhandelen en betalen van je bestelling. Dit is een nadeel die je niet zult hebben bij Holland Gold.

Een ander nadeel van Dutch Bullion is dat ze geen kluis-opslag kunnen aanbieden. Het is niet mogelijk om BTW-vrije zilver baren te kopen. Wanneer je zilver baren BTW-vrij wilt kopen en opslaan in een kluis dan zul je bij GoldRepublic, Silver Mountain of Doijer en Kalff beter terecht komen. In dit opzicht, qua dienstverlening is Dutch Bullion het beste te vergelijken met die van Holland Gold.

Voor meer informatie: beste bullion dealers voor edelmetalen.

Gerelateerde artikels:

[schema type=”review” url=”/bullion-dealers/dutch-bullion/” name=”Dutch Bullion” description=”Recensie en overzicht van de dienstverlening van Dutch Bullion.” rev_name=”Dutch Bullion” author=”Jan De Vries” pubdate=”2015-05-26″ user_review=”3″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]

Lees verder

Mastercard netwerk integreert spoedig bitcoin en crypto diensten

Mastercard staat op het punt om een belangrijke aankondiging te doen. Ze willen banken en winkeliers die aangesloten zijn op het Mastercard betalingsnetwerk de optie bieden om betalingen in bitcoin te accepteren. Dit nieuws is vrijgekomen vandaag 25.10.2021 op CNBC gepubliceerd. Net zoals Twitter als een sociaal netwerk nu ook werkt als een bitcoin betalingsnetwerk […]

Oct 25, 2021
1,5 min

Jack Dorsey waarschuwt voor hyperinflatie

Miljardair en Twitter oprichter Jack Dorsey plaatste afgelopen vrijdagavond een opmerkelijke tweet over hyperinflatie. Hyperinflatie gaat alles veranderen. Het gebeurt nu al. De consumptieprijzen hebben in de Verenigde Staten een recordstijging gehad. Er is steeds meer bezorgdheid over de inflatiedruk. Zelfs de Federal Reserve-voorzitter Jerome Powell bekende dat de inflatiedruk tot ver in volgend jaar […]

Oct 25, 2021
2 min

Hoera crypto fnuikt Amerikaanse sancties

Het is zo grappig om nieuwsartikelen te lezen als je de narratieven kent die steeds maar worden ingezet om de goegemeente verder de hersenen te spoelen. Zo zouden Putin en China agressieve bedoelingen hebben in een wereld die compleet wordt gedomineerd door Amerikaanse legerbases en militaire uitgaven. En zo zou crypto slecht zijn omdat je […]

Oct 24, 2021
2,5 min