BULLIONVAULT

Apr 10, 2015
Aanbieding: 

bullionvault reviewBullionVault is een edelmetaal specialist in Londen die voor een gedeelte (11 %) in handen is van de World Gold Council. Dit is de organisatie voor het ontwikkelen van de goudindustrie. Inderdaad, BullionVault is de grootste online dienstverlener in de wereld op het gebied van het online verhandelen van edelmetalen voor iedere belegger, waar dan ook in de wereld. BullionVault heeft gezamenlijk meer goud opgeslagen voor haar rekeninghouders dan de meeste centrale banken.

Bullion Vault account openen
Open een gratis rekening bij BullionVault met zeer lage opslagkosten (0,12%)!
handelsrekening openen bij BullionVault
bullionvault recensie
De totale waarde van alle goudbaren en zilverbaren in beheer bij BullionVault is meer dan een 2 miljard euro. Dit maakt het ook mogelijk voor BullionVault om de prijzen te drukken voor haar rekeninghouders. Het is zeer goedkoop edelmetalen kopen, opslaan en verkopen bij BullionVault. De kosten voor opslag en verzekering is 0.12% per annum voor goudbaren. Dit is meer dan een derde van de reguliere kosten van 0.4% die worden verekend op het opslaan en verzekeren van goudbaren. De baren worden opgeslagen in een beveiligde en verzekerde kluis of kluizen van jouw keuze: Zurich, New York, London, Toronto en Singapore. Je kiest maar welke je het beste lijkt. Persoonlijk vind ik Singapore als locatie zeer interessant om mijn goudbaren veilig te laten opslaan buiten de jurisdictie van de Nederlandse overheid en de Europese Unie.

Edelmetalen kun je altijd zonder problemen, wanneer dan ook verkopen en het geld zal de volgende dag worden overgemaakt naar jouw bankrekening. Bovendien kun je ook jouw goudbaren laten opsturen naar huis. Daarnaast verloopt alles snel. Bijvoorbeeld binnen twee uur kun je al in bezit zijn van jouw eigen zilver- of goudbaren. BullionVault is de referentie voor de meeste andere edelmetaalspecialisten die online handelsrekeningen en platvormen ontwikkelen. Als je geen gebruik wilt maken van een Nederlandse dienstverlener zoals GoldRepublic moet je niet aarzelen om een gratis handelsrekening te openen bij BullionVault of haar nieuwe innovatieve concurrent BitGoldGoudbaren kopen is super eenvoudig, en het goedkoop opslaan van deze baren in beveiligde kluizen in het buitenland is uitstekend. BullionVault en alle partners zijn leden van de London Bullion Market Association, [LBMA]. Voor meer informatie: Wat is de LBMA?

Wat zijn de objectieven en motieven van BullionVualt?

  • We believe there is a deficit of financial responsibility in many modern governments and financial institutions.
  • We believe that modern currencies and other paper-based value systems will inhibit savers from retaining their domestic and worldwide purchasing power.
  • We believe that using gold to provide protection from this problem is a strategy which has been inaccessible to individuals at a fair price.
  • We believe that we are uniquely well qualified to provide that accessibility and to manage the service in a way which maximises security, accessibility and value for our customers.

Alle BullionVault’s opgeslagen baren worden jaarlijks onafhankelijk gecontroleerd door Alex Stewart International. Dit bedrijf bekijkt of de opgeslagen baren in de kluizen overeenstemmen met de lijst van alle verhandelde baren. Het rapport wordt gedeeld met de auditors van BullionVault, Albert Goodman, deze publiceren het rapport op hun website. De kantoren van BullionVault zijn gelegen in Landmark House (12th Floor), Blacks Road, Hammersmith, London, W6 9DP, UK. Je mag er altijd aankloppen ( :

Open een gratis rekening bij BullionVault met zeer lage opslagkosten (0,12%)!
handelsrekening openen bij BullionVault
bullionvault recensie
Nieuwe, andere alternatieven voor BullionVault?

Als het gaat om goedkoop belastingvrij fysiek kluis-zilver te bemachtigen is er maar 1 alternatief: BullionStar.

bullionstar singapore

Andere alternatieven zijn er, maar zijn iets duurder en alleen maar geschikt voor het kopen van kluis-goud:

bullionvault versus bitgoldEen goed alternatief voor kluis-goud is het Fintech bedrijf BitGold. Grote investeerders zoals de Soros Brothers, Sprott Inc en SandStorm Gold hebben de ambitie om van BitGold een belatingsnetwerk te maken voor iedereen die weer op een echte goudstandaard wensen te leven. Goud transacties tussen de BitGold gebruikers zijn gratis. Ook zijn er geen opslagkosten en verzekeringskosten verbonden aan de dienst van BitGold. Voor meer informatie: BitGold Review.

vaultoro vs bullionvaultLonden is één van de belangrijkste centra voor de internationale goudhandel. Vandaar dat er zo veel verschillende belangrijke organisaties en edelmetaal specialisten zijn gevestigd. Het lijkt erop dat Londen ook hard werkt om een combinatie te leggen met de blockchain technologie van Bitcoin. Er is nu een edelmetaal specialist in Londen die alle transacties met behulp van bitcoins verricht. Dit is Vaultoro. Bij Vaultoro kun je zeer goedkoop goud kopen en verkopen met behulp van bitcoins. Je kunt hier al in miligrams goud kopen! Toch, zijn de opslagkosten van 0,4% duur in vergelijking met die van BullionVault. Als een alternatief zou je ook de dienstverlening van BitReserve eens kunnen bekijken.

Traditionele edelmetaal specialisten in Nederland die kluis-edelmetaal aanbieden zijn GoldRepbulic, Doijer & Kalff en AmsterdamGold. Persoonlijk vind ik de handelsrekening van GoldRepublic makkelijker in gebruik en meer overzichtelijk. De handelsrekening van BullionVault is eerder geschikt voor een meer ervaren trader.

euro pacific bank vs BullionVaultTen slotte, de dienstverlening van BullionVault vs GoldMoney vergelijken van James Turk heeft geen zin, aangezien de dienstverlening van GoldMoney geen nederlandse klanten kan accepteren. In dat opzicht is het beter om de dienstverlening van Peter Schiff te bekijken. Dit is de dienstverlening van Schiff Gold in samenspraak met de Euro Pacific Bank.

 Gerelateerde artikels:

 

Lees verder

Kan de Federal Reserve Bankroet gaan?

Kan de Federal Reserve bankroet gaan? Dit is een vraag die George Gammon zich stelt in de onderstaande video. Hij heeft een uitstekende analyse gemaakt over hoe de Federal Reserve opereert en op welke manier de Federal Reserve geld verdient voor haar aandeelhouders. De Federal Reserve functioneert nu als een gediversifieerd beleggingsfonds en zal onder […]

Jul 3, 2020
2,5 min

Lords of Finance: The Bankers Who Broke the World

We kunnen onze lezers het volgende boek aanbevelen: Lords of Finance: The Bankers Who Broke the World. Het boek is uitgegeven door Penguin Press in 2009 tijdens de vorige financiële crisis. Het is geschreven door Liaquat Ahamed die voor zijn werk in 2010 de Pulitzer Prize for History ontving. Het boek beschrijft de financiële ontwikkelingen voorafgaand […]

Jul 3, 2020
4 min

Waarom is Bitcoin antifragiel?

Dat velen nog altijd sceptisch zijn over Bitcoin is geen geheim. Ze beweren dat het een kwetsbare ponzi-scheme is, die ieder moment kan knappen. Bitcoin bezit echter een aantal kwaliteiten die ervoor zorgen dat het juist antifragiel is, en dat het toestanden kan doorstaan die ons huidig monetair systeem ernstig in de problemen zouden brengen. […]

Jul 3, 2020
3,5 min