CleverCoin voor bitcoins!

24 nov. 2014
Aanbieding: 

CleverCoin is de eerste Nederlandse online bitcoinbeurs en is de beste en veiligste Nederlandse bitcoin wallet. Nederlanders kunnen hier makkelijk en veilig handelen in bitcoins.

clevercoin reviewUPDATE: CleverCoin is op zoek geweest naar een nieuwe financiële partner, maar heeft geleid tot een overname door Kraken.

BTC Direct Bitcoin exchangeWil je met een goed Nederlandse bedrijf  met iDEAL bitcoins kopen, dan kun je het beste BTCDIRECT bezoeken. Becom your own bank! Start hier  ==> BTCDIRECT Review.

beste bitcoin trading platform ipv ClevercoinHet is als een alternatief ook een goed idee om goedkoop bitcoins te kopen bij Uphold in London. Een andere goede optie is om bij OKcoin in Hong Kong bitcoins te kopen. Hong Kong en London profileren zich meer en meer als fintech en Bitcoin vriendelijke steden. Vooral Hong Kong is interessant uit het oogpunt van financiële privacy: OKCoin Review.

—–

Helaas, Clevercoin is overgenomen door Kraken. Bij CleverCoin kon je heel eenvoudig, vertrouwd en super goedkoop met SEPA, iDEAL en ook creditcards Bitcoins kopen en verkopen. CleverCoin heeft als missie om bitcoins toegankelijk te maken voor iedereen in Nederland. De kosten voor het handelen in Bitcoins zijn zeer laag. Deze bedragen slechts 0,3% bij aan- en verkoop van Bitcoins.

Achter CleverCoin staat het gerenomeerde ICT-bedrijf CleverIT. Dit is ook belangrijk om te weten. Clevercoin is gebouwd op een uitstekend fundament van Nederlandse IT-expertise en behoort tot een van de beste fintech bedrijven van Nederland. Vandaar, CleverCoin is één van de beste keuzes die Nederlanders kunnen maken om effectief, veilig en goedkoop Bitcoins te kopen en te verkopen.

 

Samenvatting over de CleverCoin dienstverlening:

  • Clevercoin is een uitstekende Nederlandse bitcoinbeurs voor het goedkoop kopen & verkopen van bitcoins.
  • Deze bitcoin fintech dienst is opgericht door een Nederlandse ICT-bedrijf (CleverIT) met een focus op veiligheid en gebruikersgemak.
  • CleverCoin includeert in één oplossing ’n uitstekende bitcoin exchange, super veilige bitcoin wallet en een euro-wallet! Zelfs je euro tegoeden staan hier veiliger dan op een reguliere bank!
  • Aan jouw wallet kun je een reguliere bankpas of creditcard koppelen. Je kunt verkochte bitcoins laden als euros op een bestaande bankpas.
  • Stortingen onder de € 250,- in bitcoins worden binnen enkele seconden bijgeschreven in plaats van na 10-20 minuten als er blockverificaties zijn.
  • CleverCoin maakt gebruik van multi-signature wallets en cold wallet storage. CleverCoin gebruikt op dit moment de beste beveiligingstandaarden binnen de bitcoinindustrie.

Uitgebreide bespreking van de CleverCoin dienstverlening:

1. Het openen van een CleverCoin rekening, hoe werkt dit precies?

founder clevercoinOm het gebruik van Bitcoins verder te stimuleren, heeft CleverCoin de verificatieprocedure voor klanten sterk vereenvoudigd. Vanaf nu hoeft er door Nederlandse klanten geen bankdocument meer te worden gestuurd ter verificatie en kan er daardoor nog sneller gehandeld worden. Ook bieden ze nu de mogelijkheid om je adres te verifiëren door een brief naar je adres te sturen. Vervolgens maak je een selfie met de brief. Wanneer deze is geüpload kun je beginnen. Karsten Nilsen, directeur van CleverCoin: “Om fraude tegen te gaan voeren we bepaalde checks uit bij klanten. Tegelijkertijd proberen we dit proces zo makkelijk mogelijk te maken en deze vereenvoudiging is hier een goed voorbeeld van.” Vervolgens kun je jouw bankrekening verifiëren om zo meteen via ideal direct geld te kunnen storten op jouw Clevercoin rekening. Het bedrag kun je onder tegoeden terugvinden. Vervolgens kun je vanuit daar jouw euro’s direct omwisselen naar bitcoins en sturen naar een andere bitcoin wallet. Natuurlijk, je kunt de CleverCoin BTC rekening ook als een wallet aanhouden. Het is niet noodzakelijk om een extra Bitcoin wallet aan te maken. CleverCoin is namelijk een betrouwbaar Nederlands ICT-bedrijf. Wil je echt 100 % controle en zekerheid hebben, zul je CleverCoin moeten combineren met een Ledger Wallet.

clevercoin recensieDe procedure om je als klant te verifiëren bij CleverCoin is misschien wat langdradig, maar wel effectief en een garantie dat je gebruik maakt van een uitstekende fintech dienst. Het garandeert ook een goede en betrouwbare connectie tussen jouw bankrekening en jouw Clevercoin account. Het bedrijf staat voor kwaliteit en veiligheid voor het snel en goedkoop kopen van bitcoins in Nederland. Bezoek CleverCoin en leer meer over deze Nederlandse fintech dienstverlener.

2. CleverCoin voor Bitcoin Trading!

CleverCoin is ook een van de beste Europese Bitcoin trading platforms voor het veilig, snel en goedkoop handelen in bitcoins en dankzij de TabTrader app kun je ook op je mobiele apparaten uitstekend bitcoins kopen en verkopen. Bovendien kun je er handelen met een hefboom via Boost spotcontracten die CleverCoin heeft uitgebracht. Hiermee kunnen gebruikers gemakkelijk 10x meer kopen en verkopen dan er op de rekening staat. Hiermee is CleverCoin de eerste Europese bitcoinbeurs die het mogelijk maakt om bitcoins te handelen met een vermenigvuldiger. Je kunt Bitcoins nu bij CleverCoin kopen zonder dat je het volledige bedrag op de rekening hebt staan. Je dient slechts een voorschot van 10% van het aankoopbedrag te betalen. Gedurende de looptijd van maximaal 48 uur kan je ervoor kiezen om het resterende bedrag te betalen of om de Boost te beëindigen en de gekochte bitcoins terug te verkopen. Met de Boost verkoop-optie kunnen mensen direct profiteren van prijsdalingen in de bitcoinprijs Deze CleverCoin Boost feature is uniek en maakt CleverCoin tot een echte Bitcoin trading platform.

3. CleverCoin en andere diensten:

Recentelijk heeft CleverCoin ook een technische samenwerking met Bitrefill. Hierdoor is het mogelijk om direct en met lage transactiekosten geld te sturen naar je prepaid telefoon of je familie in het buitenland. Door bitcoins te gebruiken is het mogelijk om direct geld te versturen naar een prepaid telefoon in meer dan 120 landen, en worden er meer dan 500 mobile operators ondersteund! Dit is een zeer mooie toevoeging in de dienstverlening van Clevercoin.

clevercoin recensieBovendien verstrekt CleverCoin informatie over hoe Nederlanders bitcoin kunnen gebruiken ook in context van de huidige economische crisis, ontwikkelingen en economische theorieën. In dat opzicht is het ook heel goed dat ze Paul Buitink hebben aangenomen als de nieuwe marketing manager. Paul Buitink is een libertijn, onderschrijft de Oostenrijkse economische school en Bitcoin als een bijzondere technologische innovatie dat een paradigma shift kan veroorzaken in de manier waarop we in de toekomst zullen nadenken over geld en betalingen zonder de tussenkomst van banken. Hij is voormalig hoofd marketing bij Goldmoney.com en daarom zeer bekend met het gedachtengoed van James Turk. Paul is vooral bekend van zijn wekelijkse De Week van Bitcoin show en het organiseren van het Geld voor de Toekomst event. Ja zeker, hij is ook een voorvechter voor goud aankopen en beschouwt het beleggen in goud als een belangrijke zet in elke vermogensbeheer strategie. Met zijn uitgebreide internationale marketing- en bitcoinervaring zal hij zeker helpen de ambitie van CleverCoin te verwezenlijken.

4. CleverCoin, CleverIT en veiligheid van Bitcoin- en eurotegoeden:

CleverCoin is opgericht door Karsten Nilsen en Christian de Kok. Het is een onderdeel van CleverIT. CleverIT investeert in de beveiliging van CleverCoin en het zekerstellen van veilige betalingen. Een ander wapenfeit is dat de tegoeden in de wallets van de CleverCoin gebruikers worden voor een groot gedeelte worden opgeslagen op zogeheten cold storage. Slechts een klein deel van de bitcoins worden op de live-systemen gezet en alle uitgaande transacties worden geverifieerd.

Bovendien zijn er meerdere veiligheidslagen aangebracht in de software. Zo zijn de front-end website, de handelsplatform website en de achterliggende trading engine (die daadwerkelijk de transacties maakt) volledig gescheiden. Zeer belangrijk is ook de implementatie van een Intrusion Detection system. Er zijn uitgebreide monitoring instrumenten ingebouwd om eventuele aanvallen te detecteren.

Is er nog meer bewijs dat CleverCoin constant aan de veiligheid van haar klanten werkt?

Sinds 2016 gebruikt CleverCoin multi-signature wallets voor alle tegoeden op de beurs. Dit in samenwerking met het blockchain beveiligingsbedrijf BitGo.

Elk nieuw bitcoinadres van CleverCoin is vanaf nu multi-signature; herkenbaar doordat het altijd begint met het cijfer 3, bijvoorbeeld: 3Lrb5MtwPVZF9NfQAft4wMTvJzkREnjh6T. Oude bitcoinadressen blijven in ieder geval het rest van het jaar van 2016 werken.

De reden waarom CleverCoin deze maatregel heeft genomen heeft te maken met het feit dat afgelopen jaren helaas tallozen bitcoin websites zijn gehackt waardoor ze hun (klant)tegoeden hebben verloren. Met multi-signature technologie is het buitmaken van bitcoins een stuk lastiger. Meerdere partijen moeten een transactie goedkeuren. Zelfs in het onwaarschijnlijke geval dat de CleverCoin software is gehackt of wanneer er private keys fysiek gestolen worden, kan de indringer nog steeds niks met de tegoeden. Hiervoor zou ook de private key van BitGo moeten worden bemachtigd. CleverCoin gebruikt op dit moment de beste beveiligingstandaarden binnen de bitcoinindustrie.

Wat is multi-sig?

Er zijn verschillende soorten bitcoinadressen. De meest voorkomende beginnen met het cijfer 1 en hebben slechts één private key. Met deze key kan je een transactie goedkeuren. Bij multi-signature wallets beginnen adressen met een cijfer 3. Dit betekent dat er meerdere private keys aan gekoppeld zitten. In het geval van CleverCoin wordt er gebruik gemaakt van een 2/3 multi-sig systeem. Er zijn 3 sleutels: één staat op de Clevercoin servers, één wordt bewaard door BitGo en één wordt offline bewaard in een kluis. Minimaal 2 sleutels zijn nodig om een transactie goed te keuren.

Is er ander concreet bewijs dat CleverCoin constant werkt aan de verbetering van haar dienstverlening?

In 2016 kunnen Bitcoins meteen  worden bijgeschreven. CleverCoin heeft het bitcoinsysteem compleet vernieuwd en ondersteuning toegevoegd voor ‘instant deposits’. Stortingen onder de € 250,- in bitcoins worden binnen enkele seconden bijgeschreven in plaats van na 10-20 minuten als er blockverificaties zijn. Hiervoor maken ze gebruik van de ‘confidence score’ van BlockCypher.

Het is nogal een voordeel dat CleverCoin is ontwikkeld door een echt ICT-bedrijf met focus op veiligheid. Het gebruik van CleverCoin als een online handelsplatform is dan ook van harte aanbevolen. Ik hoop dat ze later ook andere Altcoins zullen introduceren. Een andere innovatie waar ik op hoop is de introductie van CleverCoin Bitcoin Debit Cards. Niettemin, wil ik wel mijn lezers aanbevelen om gebruik te maken van een extra beveiligde Bitcoin wallet. Voor meer informatie: overzicht van de beste bitcoin wallets!

clevercoin review

Becom your own bank! Bitcoins koop je eenvoudig  goedkoop bij Clevercoin!

clevercoin review

CleverCoin en de afhandeling van eurotegoeden:

CleverIT heeft voor de afhandeling van de eurotransacties een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met de Franse payment service provider Lemon Way. Het bedrijf Lemon Way is opgericht in 2007 in Montreuil, Frankrijk, om innovatieve betaaloplossingen aan te bieden door een team met expertise in betaling, bankieren, creditcard en internet. Lemon Way een betaalinstelling erkend door de ACPR (Autorité de contrôle prudentiel) in Frankrijk. Lemon Way is een verder een Accredited Payment Institution in Frankrijk en is vergunninghoudend onder nummer CIB 16568 bij ACP Banque de France met de Inter Bank Code (IBC) 16568. Lemon Way heeft een samenwerking met onder andere de banken BNP Paribas en Banque Populaire de Paris. Je eurotegoeden worden rechtstreeks beheerd door Lemon Way, CleverCoin zit hier verder niet tussen. Je eurotegoed staat daar op een bankrekening op je eigen naam en is in beheer bij Lemon Way. Dit is even goed om te beseffen. Lemon Way is ook geregistreerd bij de Nederlandsche Bank. Als je een account aanmaakt bij CleverCoin wordt er daadwerkelijk een officiële bankrekening bij een bank in jouw naam gecreëerd. Hierdoor zijn je Euro tegoeden ook gedekt door het depositogarantiestelsel. Dit verklaart ook waarom Clevercoin 0,70,- eurocent in rekening moet brengen om euro’s te storten van jouw Clevercoin account naar jouw Nederlandse bankrekening.

Welke andere alternatieven zijn er beschikbaar in Nederland?

[schema type=”review” url=”/clevercoin/ ” name=”CLEVERCOIN” description=”Waarom zou ik Clevercoin gebruiken voor het kopen van Bitcoin?” rev_name=”Bitcoinbeurs en wisselkantoor” rev_body=”CleverCoin Wisselkantoor” author=”Luuk Soons” pubdate=”2014-11-24″ user_review=”5″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]

Contactgegevens CleverCoin:

E-mailadres: Telefoonnummer: Bezoekadres: Postadres:
info@clevercoin.com +31 (0)40 23 59 215 Raiffeisenstraat 32 Postbus 107
support@clevercoin.com 5611 CH Eindhoven 5600 AC Eindhoven

Bronnen:

Lees verder

Bitcoin leeft en vervangt wetten door code

Wat is de echte Bitcoin revolutie? Wat is de echte meerwaarde van decentrale blockchains? Wat is het verband tussen Bitcoin en de Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring? Of onze Acte van Verlatinghe? Wie verlaat wat? Ja de centrale bank gaat eraan. Maar wat nog meer? En wat komt ervoor in de plaats? Juist de covid plandemie laat zie […]

18 sep. 2021
4,5 min

Satoshi Nakamoto-standbeeld onthuld in Hongarije

’s Werelds eerste fysieke standbeeld van de anonieme Bitcoin-uitvinder Satoshi Nakamoto is vandaag aan een menigte gepresenteerd in de hoofdstad van Hongarije Boedapest. Het levensgrote bronzen monument toont een persoon met een hoodie. De kledingkeuze met het Bitcoin-logo aan de linkerkant was bedoeld om Satoshi’s anonimiteit te onderstrepen. Het uitdrukkingsloze gezicht van het beeld heeft […]

16 sep. 2021
0,5 min

Evergrande in diepe financiële problemen!

We willen onze lezers wijzen op de financiële problemen van Evergrande aangezien een aankomend bankroet van deze vastgoedreus vergaande gevolgen kan hebben. Het bedrijf heeft bankroetadviseurs gehuurd en de Chinese overheid zal de schuldeisers van Evergrande niet gaan helpen. Evergrande is sinds 1996 in relatief korte tijd uitgegroeid tot bijna de grootste vastgoedontwikkelaar in China. […]

16 sep. 2021
2,5 min