CROSSLEND

Waarom zou ik gebruik maken van Crosslend?

crosslend reviewCrosslend is een online kredietbemiddelaar. Een particulier kan als kredietnemer onder gunstigere voorwaarden een krediet afsluiten of als kredietgever optreden en spaargeld investeren in consumentenkredieten. Kredietverstrekking geschiedt met behulp van de Duitse BIW bank om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen. In die zin is Crosslend geen pure peer-to-peer leenplatform, maar een professioneel fintech bedrijf met een innovatieve oplossing voor het bemiddelen van leningen. De BIW bank verstrekt de kredieten maar de financiering zelf is in handen van particulieren of bedrijven die via Crosslend worden samengebracht. Crosslend heeft de operationele kosten zeer laag gehouden en maakt het mogelijk om gunstige leningen aan te bieden met een lage rente, terwijl kredietgevers een zeer goed rendement krijgen. Vooral in deze tijden waar we geen rente meer krijgen op onze spaartegoeden. Voor meer informatie: Crosslend homepage!

Klik hier en bezoek de site van Crosslend!

Waarom zou ik beleggen bij Crosslend in schuldbewijzen?

Het is nu heel makkelijk om te kunnen beleggen bij Crosslend in kredieten door een bankrekening te openen bij de BIW Bank. Op deze bankrekening kun je geld storten en vervolgens kun je van daaruit een beleggingsportfolio samenstellen van schuldbewijzen, de obligaties van de kredietnemers. Je kunt zelf bepalen welke obligaties je koopt. Ze zijn ingedeeld in verschillende risicocategorieën. (van A tot HR). Hoe hoger het risico hoe hoger het verwachte rendement. Dit betekent dat je als kredietgever wanneer je obligaties koopt met een hoog risico, je meer kans loopt om een gedeelte van je geld te verliezen in het geval de kredietnemer niet meer kan aflossen. Een kredietnemer uit het risicocategorie HR zal waarschijnlijk veel makkelijker in de problemen komen met het terugbetalen van een lening. We raden onze lezers aan om niet te beleggen in consumentenkredieten met een hoog risico.

Bij deze waarschuwing moeten we wel vermelden dat Crosslend de Duitse wetgeving volgt als het gaat om het controleren van de kredietwaardigheid. Kredietbemiddelaars worden in Duitsland streng in de gaten gehouden. Het bemiddelingsplatform van Crosslend is betrouwbaar en vormt een prachtige nieuwe manier om te kunnen beleggen in particuliere leningen of het afnemen van een lening zonder tussenkomst van een veel duurdere traditionele bank. Crosslend maakt het makkelijker om een lening aan te vragen onder gunstigere voorwaarden dan bij een traditionele bank. Niettemin, Crosslend zal een kredietnemer door een aanvraag proces moeten laten gaan waarbij een kredietcheck zal worden uitgevoerd. Het is niet makkelijk om snel een lening te krijgen bij Crosslend aangezien ze een kwaliteitsdienstverlening willen bieden voor het beter kunnen lenen en beleggen in particuliere leningen. Dit maakt Crosslend zeer bijzonder en een geduchte nieuwe tegenstander voor de traditionele banken die tegenwoordig zeer huiverig zijn met het verstrekken van kredieten.

Voor meer informatie: Bezoek Crosslend!

Gerelateerde artikels: