eos exchange

De Bullish Global Exchange

May 11, 2021
Aanbieding: 

De Bullish exchange wordt op dit moment gebouwd op de EOSIO blockchain. Het is een nieuwe innovatieve crypto exchange die de beste eigenschappen combineert van gecentraliseerde beurzen (CEX) met die van de decentrale beurzen (DEX). De Bullish exchange zal verschillende nieuwe automated market making (AMM), lending, en portefeuille beheertools aanbieden met afdoende liquiditeit voor alle ondersteunde digitale activa. De Bullish exchange zal op een gereguleerde en private manier DeFi voor iedereen toegankelijk maken.

Bullish Global is een EOSIO exchange

Deze nieuwe DEX/CEX & DEFI architectuur op EOSIO is een dochteronderneming en plan van Block.one, de ontwikkelaar van de EOSIO blockchain. De officiële naam is Bullish Global en het project wordt verder met 10 miljard durfkapitaal ondersteunt van verschillende prominente investeerders. Dit terwijl Block.one zelf over een schatkist van EOS en andere crypto’s beschikt. Prominente investeerders zijn onder meer Peter Thiel, Alan Howard, Mike Novogratz, Louis Bacon van Moore Capital, Richard Li van Pacific Century Group in Hong Kong, Christian Angermayer van de Duitse Apeiron Investment Group en als klapper op de vuurpijl, de Japanse systeembank Nomura.

Thiel, Howard, Li, en Angermayer zullen verder als de belangrijkste adviseurs werken bij de Bullish Global EOSIO exchange.

De ontwikkeling en financiering van Bullish Global was een opsteker voor de EOS cryptovaluta, die na het nieuws bijna een nieuwe koersrecord behaalde.

Er is verder nog veel onduidelijk over wanneer deze nieuwe crypto exchange wordt gelanceerd; waarschijnlijk nog dit jaar 2021. We zullen de ontwikkelingen in de gaten houden.

Gerelateerde artikels:

Lees verder

Na El Salvador ook Paraguay lak aan IMF en wereldbank

Paraguay is vast van plan om al volgende maand het voorbeeld van El Salvador te volgen en Bitcoin wettig betaalmiddel te maken. Het project wordt aangejaard door laser eyes parlementariër Carlitos Rejala. De vertaling van deze tweet is: Zoals ik al een tijd lang beweer, moet ons land met de nieuwe generatie me bewegen. Het […]

Jun 19, 2021
3 min

Michael Saylor: Bitcoin de rails voor $$$ naar overal

Heeft Michael Saylor Sun Tzu’s Art of War gelezen. Vast wel. Het is standaard kost voor CEO’s. In een nieuw interview komt hij met een verrassend idee natuurlijk geïnspireerd op de ontwikkelingen in El Salvador en de prachtige nobele dienstverlening van Jack Mallers Strike. En wat is het idee? De Amerikaanse dollar wordt wereld reservemunt! […]

Jun 17, 2021
3 min

Walvissen bezitten nu de helft van alle Bitcoin

De decentrale koersanalist Santiment heeft getwitterd dat Bitcoin-walvissen hun BTC-posities de afgelopen drie maanden sterk hebben vergroot en nu de helft van het hele aanbod van de grootste cryptocurrency in handen hebben. Walvissen hebben 90.000 Bitcoins verzameld De afgelopen 90 dagen hebben de wallets met 100 – 10.000 BTC in totaal 90.000 Bitcoins aan hun […]

Jun 17, 2021
1 min