eos exchange

De Bullish Global Exchange

May 11, 2021
Aanbieding: 

De Bullish exchange wordt op dit moment gebouwd op de EOSIO blockchain. Het is een nieuwe innovatieve crypto exchange die de beste eigenschappen combineert van gecentraliseerde beurzen (CEX) met die van de decentrale beurzen (DEX). De Bullish exchange zal verschillende nieuwe automated market making (AMM), lending, en portefeuille beheertools aanbieden met afdoende liquiditeit voor alle ondersteunde digitale activa. De Bullish exchange zal op een gereguleerde en private manier DeFi voor iedereen toegankelijk maken.

Bullish Global is een EOSIO exchange

Deze nieuwe DEX/CEX & DEFI architectuur op EOSIO is een dochteronderneming en plan van Block.one, de ontwikkelaar van de EOSIO blockchain. De officiële naam is Bullish Global en het project wordt verder met 10 miljard durfkapitaal ondersteunt van verschillende prominente investeerders. Dit terwijl Block.one zelf over een schatkist van EOS en andere crypto’s beschikt. Prominente investeerders zijn onder meer Peter Thiel, Alan Howard, Mike Novogratz, Louis Bacon van Moore Capital, Richard Li van Pacific Century Group in Hong Kong, Christian Angermayer van de Duitse Apeiron Investment Group en als klapper op de vuurpijl, de Japanse systeembank Nomura.

Thiel, Howard, Li, en Angermayer zullen verder als de belangrijkste adviseurs werken bij de Bullish Global EOSIO exchange.

De ontwikkeling en financiering van Bullish Global was een opsteker voor de EOS cryptovaluta, die na het nieuws bijna een nieuwe koersrecord behaalde.

Er is verder nog veel onduidelijk over wanneer deze nieuwe crypto exchange wordt gelanceerd; waarschijnlijk nog dit jaar 2021. We zullen de ontwikkelingen in de gaten houden.

Gerelateerde artikels:

Lees verder

India “beschermt” gepeupel voor crypto, maar laat rijken profiteren

India en Bitcoin, een spel van permanente dreiging van verbod dat nu al enkele jaren aan de gang is. Hoewel een heldere beslissing aanstaande lijkt over het lot van cryptogeld, is er een fors risico dat ze enkel worden voorbehouden aan de schatrijke elite. Aanstaande maandag 29 november 2021 maakt India vermoedelijk een einde aan […]

Nov 26, 2021
1,5 min

Fintonia in Singapore lanceert twee bitcoin beleggingsfondsen

De vermogensbeheerder Fintonia Group heeft het groene licht gekregen van de toezichthouder, Monetary Authority of Singapore (MAS), om twee verzekerde institutional grade beleggingsfondsen voor bitcoin te lanceren. Fintonia Bitcoin Physical Fund Het eerste fonds heet het Fintonia Bitcoin Physical Fund. Hiermee kunnen institutionele beleggers instappen om direct blootstelling tot bitcoin te krijgen. De aandelen van […]

Nov 26, 2021
1 min

De LHV bank in Estland gaat cryptodiensten aanbieden

Een van de belangrijkste banken van Estland, de LHV Bank, zal de volgende week haar klanten toegang geven tot de volatiele cryptomarkten. De LHV bank heeft een samenwerking met de Bitstamp opgezet waardoor haar klanten via de LHV mobile app toegang krijgen tot de volgende markten: • Bitcoin (BTC)• Ether (ETH)• Litecoin (LTC)• Uniswap (UNI)• […]

Nov 24, 2021
1,5 min