eos exchange

De Bullish Global Exchange

May 11, 2021
Aanbieding: 

De Bullish exchange wordt op dit moment gebouwd op de EOSIO blockchain. Het is een nieuwe innovatieve crypto exchange die de beste eigenschappen combineert van gecentraliseerde beurzen (CEX) met die van de decentrale beurzen (DEX). De Bullish exchange zal verschillende nieuwe automated market making (AMM), lending, en portefeuille beheertools aanbieden met afdoende liquiditeit voor alle ondersteunde digitale activa. De Bullish exchange zal op een gereguleerde en private manier DeFi voor iedereen toegankelijk maken.

Bullish Global is een EOSIO exchange

Deze nieuwe DEX/CEX & DEFI architectuur op EOSIO is een dochteronderneming en plan van Block.one, de ontwikkelaar van de EOSIO blockchain. De officiële naam is Bullish Global en het project wordt verder met 10 miljard durfkapitaal ondersteunt van verschillende prominente investeerders. Dit terwijl Block.one zelf over een schatkist van EOS en andere crypto’s beschikt. Prominente investeerders zijn onder meer Peter Thiel, Alan Howard, Mike Novogratz, Louis Bacon van Moore Capital, Richard Li van Pacific Century Group in Hong Kong, Christian Angermayer van de Duitse Apeiron Investment Group en als klapper op de vuurpijl, de Japanse systeembank Nomura.

Thiel, Howard, Li, en Angermayer zullen verder als de belangrijkste adviseurs werken bij de Bullish Global EOSIO exchange.

De ontwikkeling en financiering van Bullish Global was een opsteker voor de EOS cryptovaluta, die na het nieuws bijna een nieuwe koersrecord behaalde.

Er is verder nog veel onduidelijk over wanneer deze nieuwe crypto exchange wordt gelanceerd; waarschijnlijk nog dit jaar 2021. We zullen de ontwikkelingen in de gaten houden.

Gerelateerde artikels:

Lees verder

Repomarkt-record: meer dan 2 biljoen USD geparkeerd bij de FED

We will onze lezers wijzen op een nieuw record de Federal Reserve (FED) heeft geboekt met haar trading desk in New York for repo´s. In totaal werd er op 23 mei 2022 voor meer dan 2 biljoen dollar geparkeerd door financiële instituties bij de FED door middel van terugkoopovereenkomsten (reverse-repo´s). Wat wil dit record precies […]

May 27, 2022
3,5 min

Vitalik Buterin loopt vast met Ethereum en droomt van Bitcoin

Geloof het of niet maar niemand minder dan Vitalik Buterin heeft in een serie tweets aangegeven jaloers te zijn op Bitcoin en dan bedoelt hij het Bitcoin project. Het is intussen natuurlijk overduidelijk dat Ethereum niet echt lekker gaat. Steeds is er weer reden voor uitstel. Zie hier ons artikel over de problemen van Ethereum. […]

May 19, 2022
5,5 min

Bitcoin Bretton Woods: 44 landen bijeen in El Salvador

Vandaag is de hele financiële wereld bijeen in El Salvador. Financiële afvaardigingen uit 44 landen, waaronder 32 centrale banken en 12 financiële autoriteiten, zijn samengestroomd om over Bitcoin te praten. Natuurlijk is ook de Centraal-Afrikaanse Republiek van de partij, het land dat onlangs als tweede soevereine staat Bitcoin aannam als wettig betaalmiddel. Wanneer kwamen voor […]

May 19, 2022
3,5 min