LBank heeft niks met een bank te maken, het is een cryptocurrency exchange die vanuit Hong Kong opereert. Volgens de website is de handen van het bedrijf
Superchains Network Technology Co.

Deze cryptocurrency exchange richt zich op de Chinese en Aziatische markt en heeft aanzienlijke handelsvolumes in BTC, Qtum en ETH. De LB exchange beschikt over genoeg liquiditeit. Dit is mede te danken aan de lage fees en volgens het onderzoek van Bitwise de opgegeven nep-volumes. De Lbank wordt genoemd in het rapport als een van de exchanges die knoeit met het werkelijke Bitcoin handelsvolume. Vandaar dat we deze exchange dan ook niet aanraden. Binance is de beste keuze voor de handelaar die op zoek is naar echte grote handelsvolumes.

Lbank probeert met de mooie nep-cijfers meer handelaren aan te trekken. Handelaren kunnen er voor zeer lage handelscommissies (0.10 %) 95 crypto assets verhandelen in 135 verschillende trading pairs. Op de LBank exchange wordt volgens Coinmarketcap dagelijks zo’n $ 100 miljoen in BTC/USDT verhandeld. Het handelsplatform ziet er goed uit. Hieronder is een screen shot te zien van de LBank exchange:

Voor de professionele handelaren zou via een trading bot gebruikt kunnen worden gemaakt van deze grote crypto-2-crypto trading volumes. Bovendien kan er worden gespeculeerd met nieuwe tokens. De LBank exchange beschikt over een platform voor het lanceren van ICO’s en token sales. Het imiteert hier het concept van Binance.

Niettemin voor de doorsnee Nederlandse handelaar is het beter om deze ongereguleerde exchange in Hong Kong met nepvolumes te vermijden. Ben je op zoek naar grote volumes volstaat het met een handelsrekening bij de Binance exchange.

Volgens de website is het kantoor van LBank op het volgende adres gevestigd: UNIT 04,7/F,BRIGHT WAY TOWER,NO.33 MONG KOK ROAD,KOWLOON HK.

Voor meer informatie: