palladium exchangePalladium is een Maltese start up met de ambitie om een gereguleerde crypto exchange in Malta op te zetten in samenwerking met Bittrex. De handelsbeurs zal gebruiken maken van de nieuwe Maltese wetgeving over cryptovaluta en cryptobedrijven om ook een gereguleerde token sale lanceren. Hiermee zal Palladium trachten om $150 miljoen dollars op te halen en te distribueren in tokens voor de beleggers

Wat gaat Palladium doen met het opgehaalde kapitaal?

palladium blockchain bankVijftien procent van dit bedrag wordt gebruikt om de Palladium crypto exchange te bouwen. De rest van het bedrag wordt gebruikt voor het kunnen opkopen van aandelen binnen een Europese bank om zo ook later bankrekeningen te kunnen aanbieden aan haar klanten. Inderdaad, de crypto exchange is alleen een eerste stap voor het verwerkelijken van een complete crypto finance dienstverlening met bankrekeningen voor haar klanten.  Verder zal Palladium het geld investeren in andere financiële dienstverleningen en bedrijven die kunnen helpen om de ambities van Palladium te verwezenlijken.

Palladium verwacht zo’n 100 medewerkers nodig te hebben die willen meewerken met het overbruggen van de kloof tussen het traditionele bankwezen en de wereld van de crypto’s met behulp van blockchain technologie. Palladium zal een een super eenvoudig te gebruiken blockchain platform aanbieden waarbij traditioneel bankieren is geïntegreerd met cryptovaluta’s.

De token sale begint op 25 juli 2018 en wordt beschouwd als de eerste gereguleerde ICCO. Een ICCO staat voor een Initial Convertible Coin Offering. De tokens die worden gedistribueerd zijn in feite security tokens die naar drie jaar kunnen worden omgewisseld naar bedrijfsaandelen!

Voor meer informatie:

Gerelateerde artikels: