whaleclub

CRYPTO500 REVIEW

28 dec. 2017
Aanbieding: 

Crypto500 is een Nederlandse cryptocurrency broker. Deze makelaar biedt een gespecialiseerde dienstverlening aan voor het handelen in verschillende cryptovaluta markten met behulp van een CFD. De dienst is in februari 2018 gestopt. Het is aanbevolen om te kijken naar een andere broker zoals 24Option.

Overzicht van de dienstverlening – nu niet meer actief!

crypto500 bitcoin kopen bij een broker

Dit een gemakkelijk te gebruiken termijncontract om zonder rompslomp  effectief te handelen in cryptovaluta zonder deze zelf te bezitten. Je plaats zeg maar een soort weddenschap over de koersontwikkeling waarbij alles wordt afgerekend in euro’s, niet in crypto’s. Crypto500 biedt elke belegger een mooie handelsomgeving aan om te speculeren op de koersbewegingen van o.a. Bitcoin, Monero, Ripple, Litecoin en Ether. Hieronder in de video kun je zien hoe het in de praktijk werkt:

<

Voor wie is Crypto500 het beste geschikt?

Zoals je in de video kunt zien is het makkelijk en overzichtelijk om posities te openen. Je kunt maximaal 1000 euro per positie inleggen. Vervolgens moet je aangeven of de prijs van de gekozen cryptocurrency hoger of lager zal gaan. De maximale hefboom die je kunt inzetten is x 30. Voordat je de positie kunt openen zul je ook nog eens moeten aangeven welk winstdoel je nastreeft en het maximale verlies dat je zou willen leiden. Dit vereist dat je elke positie met aandacht moet uitvoeren bij Crypto500.

Dit is zeer positief voor een beginnende handelaar, het is een soort gedwongen risico-beheer dat voorkomt dat je roekeloos gaat handelen. Posities kunnen ook niet meer worden gewijzigd zodra ze geplaatst zijn. Voor de ervaren handelaar is dit frustrerend en wat betuttelend, vooral doordat het maximale bedrag en de maximale hefboom behoorlijk zijn beperkt in vergelijking met de concurrentie zoals Markets en 24option.

Deze concurrenten hebben veel uitgebreidere handelsomgevingen met grote hefbomen (x100) en technische analyse gereedschappen. Niettemin, een beginnende handelaar verdwaalt hier sneller en zal daardoor meer risico lopen om verliezen op te lopen.  Vooral doordat Crypto500 een Nederlands bedrijf is die over een AFM-licentie beschikt en natuurlijk Nederlandstalige ondersteuning. Dit zijn duidelijke concurrentie voordelen. Deze voordelen zijn vooral in het belang voor een beginnende cryptovaluta handelaar die weinig kennis heeft van crypto’s en CFD’s!

Conclusie over Crypto500:

cryptocurrency trading crypto500Voor de beginnende handelaar in de cryptovalutamarkten zal Crypto500 een prima begin zijn en ook voldoende zijn. Ben je meer gevorderd en zoek je naar meer toeters en bellen, risico’s en activa, dan kun je bij beter bij Markets en 24option eens gaan kijken. De echte ervaren crypto trader met zijn eigen Bitcoin vermogen kan beter handelen in Bitcoin futures bij Bitmex. Niettemin, het is zeer indrukwekkend wat Crypto500 al voor elkaar heeft gekregen op het gebied van crypto cfd trading. Iedereen die interesse en tijd heeft zou de handelsomgeving eens kunnen bekijken en testen.

Ten slotte, Crypto500 heeft niks te maken met Plus500. CFD’s zijn complexe instrumenten en komen met een groot risico om het ingezette geld te verliezen wanneer er hefbomen worden ingezet. Tussen de 74-89% van de beleggers verliezen geld wanneer ze beleggen in CFD’s. Wanneer je met CFD’s en hefbomen gaat handelen, moet je eerst goed leren hoe deze werken en of je het risico wilt lopen om je geld te verliezen. Het is beter te wachten voor een officiële Bitcoin ETF of gebruik te maken van een fonds, of gewoon zelf voor de lange termijn te investeren in echte bitcoins. Voor meer informatie: hoe kan ik beleggen in bitcoins?

Gerelateerde artikels:

Waarschuwing: het handelen in cryptovaluta is zeer risicovol. U kunt uw hele inleg mogelijk verliezen. Handel alleen in geld dat u kunt veroorloven om te verliezen. 

Lees verder

Satoshi Nakamoto-standbeeld onthuld in Hongarije

’s Werelds eerste fysieke standbeeld van de anonieme Bitcoin-uitvinder Satoshi Nakamoto is vandaag aan een menigte gepresenteerd in de hoofdstad van Hongarije Boedapest. Het levensgrote bronzen monument toont een persoon met een hoodie. De kledingkeuze met het Bitcoin-logo aan de linkerkant was bedoeld om Satoshi’s anonimiteit te onderstrepen. Het uitdrukkingsloze gezicht van het beeld heeft […]

16 sep. 2021
0,5 min

Evergrande in diepe financiële problemen!

We willen onze lezers wijzen op de financiële problemen van Evergrande aangezien een aankomend bankroet van deze vastgoedreus vergaande gevolgen kan hebben. Het bedrijf heeft bankroetadviseurs gehuurd en de Chinese overheid zal de schuldeisers van Evergrande niet gaan helpen. Evergrande is sinds 1996 in relatief korte tijd uitgegroeid tot bijna de grootste vastgoedontwikkelaar in China. […]

16 sep. 2021
2,5 min

Waarom is de groei van Bitcoin gegarandeerd?

Wereldwijd was er dit weekeinde veel aandacht voor 11 september 2001 dat nu exact 20 jaar achter ons ligt. Wat is er in de tussentijd toch veel gebeurd! Afghanistan verloren maar we hebben Bitcoin! En juist op 11 september is het 700.000e blok gedolven. Op ambcrypto.com heeft Varuni Trivedi een mooie invalshoek gevonden om uit […]

14 sep. 2021
2 min