crypto trading

TRADING BOTS

CRYPTOCURRENCY EXCHANGE TRADING BOTS

Welke cryptocurrency trading bots zal ik voor mijn exchange gebruiken?

De meeste ervaren en succesvolle cryptocurrency traders automatiseren en beheren hun opdrachten vanuit één trading bot platform. Kijk, als je al het denkwerk hebt gedaan over hoe je graag wilt handelen, het enige dat overblijft is het in de gaten houden van de zeer snel bewegende markten van cryptocurrencies en op het juiste moment de opdrachten aan de exchange(s) geven. Dit handenwerk is moeilijk uit te voeren bij de koersvolatiliteit van de cryptovaluta’s. Koersveranderingen kunnen 24/7 onverwacht zeer wispelturig op en neer bewegen. Je kunt makkelijk hier de controle over verliezen en daardoor niet effectief kunnen inspelen op bepaalde snel ontwikkelde trends. Zonder gebruik te maken van trading bots kun je niet alleen veel geld verliezen maar ook rendement mislopen. Met trading bots zul je in staat zijn om automatisch opdrachten uit te voeren op basis van de ingestelde en gewenste cryptocurrency trading strategie op de exchange van jouw voorkeur

haasbot cryptocurrency exchange trading botsVoor de veeleisense handelaar is de bot trading software en platform van Haas Online de beste keuze. Haas Online en wordt ook Haasbot genoemd. Haasbot ondersteunt de meeste en beste Bitcoin en gespecialiseerde cryptocurrency exchanges zoals Kraken en Poloniex. Bovendien kun je bij Haas Online verschillende soorten trading bots instellen en op basis van verschillende instructies opdrachten automatisch laten uitvoeren.

Hieronder kun je zien hoe je een normale trade bot instelt met Haasbot:

Hieronder kun je zien hoe je een specifieke order trading bot instelt met Haasbot:

Hieronder kun je zien hoe je een leveraged trading bot kunt inzetten met Haasbot.

Hieronder kun je zien hoe je een futures trading bot kunt instellen met Haasbot.

 

Voor meer informatie: Bezoek Haas Online en leer meer over de Haasbot

haasbot cryptocurrency exchange trading bots

Is er een alternatief? 

Een goed alternatief is de CryptoTrader.

Gerelateerde artikels:

Waarschuwing! Het handelen met cryptogeld komt met grote risico’s. Wees voorzichtig en handel alleen met geld dat je kunt verooloven om te verliezen!