whaleclub

Wat zijn de beste cryptocurrency koers trackers 2021

Aug 24, 2021
Aanbieding: 

Cryptocurrencies zijn uiterst volatiel. In tegenstelling tot andere markt activa, kunt u niet controleren hun prijzen elke maand of zelfs wekelijks. Je moet ze elk uur controleren, zo niet van minuut tot minuut. Niemand kan de cryptocurrency marktschommelingen voorspellen. Dit is waar cryptocurrency prijstrackers die gebruikers de prijzen van verschillende cryptocurrencies in real-time laten controleren op hun plaats komen. 

Wat is een cryptocurrency koers tracker?

Cryptocurrency prijzen kunnen wild variëren, maar u kunt gemakkelijk de waarden volgen via een cryptocurrency prijs tracker.  Een cryptocurrency tracker helpt u bij het volgen van schommelingen in de Bitcoin-prijs (check bitcoin price) en is essentieel voor beleggen in cryptocurrency – het is de gemakkelijkste manier om waardeveranderingen te volgen en te voorkomen dat u plotselinge marktdalingen of goede kansen om uw munten te verzilveren mist. Met een prijstracker kunt u de waarde van de belangrijkste cryptocurrencies live volgen, zodat u snel investeringsbeslissingen kunt nemen op basis van real-time informatie.

Waarom hebben beleggers een cryptocurrency portfolio tracker nodig?

De cryptocurrency markt is extreem gevoelig voor alles, inclusief de tweets van Elon Musk. Door simpelweg de hashtag Bitcoin aan zijn biografie toe te voegen, piekte de cryptocurrency in een mum van tijd met maar liefst 20%. Cryptocurrency portfolio trackers maken het gemakkelijk om uw activa te monitoren. Ze laten u uw crypto-investeringen op één plek beheren, met realtime updates en live prijsinformatie van exchanges over de hele wereld. Dit betekent dat u op de hoogte kunt blijven van alle bewegingen zonder in te loggen op verschillende accounts.

Kwaliteitsnormen in de cryptowereld

Om de beste cryptocurrency prijs tracker te selecteren, moeten we eerst onze criteria kiezen. We zullen de sites evalueren op basis van verschillende dingen. We zullen niet ingaan op veiligheid en beveiliging, omdat deze een must-have zijn voor elke crypto price tracker, ongeacht de gebruikersbasis en functies.

Een duidelijk dashboard

Het doel van een portfolio tracker is om een eenvoudige manier te hebben om uw cryptocurrency investeringen te monitoren. Een goede portfolio tracker zal u helpen om op de hoogte te blijven van uw gehele beleggingsportefeuille en zal u real-time prijsupdates geven voor elk individueel actief in uw portefeuille.

Een verscheidenheid aan munten en wissels

Een goede portfolio tracker moet in staat zijn om verbinding te maken met de favoriete munten en exchanges van een gebruiker zonder de noodzaak van extra tools of apps. Het hebben van alle benodigde informatie op één plek zal gebruikers tijd besparen wat uiteindelijk kan leiden tot een succesvolle handel – kansen missen vanwege een slechte portefeuille is geen optie in 2021.

Klantenondersteuning

Cryptocurrency-gerelateerde bedrijven die slechte klantenservice bieden, zetten hun reputatie – en het geld van hun klanten – op het spel. 24/7 ondersteuning en meerdere talen kunnen niet als een optie worden beschouwd – het is een “do or die”. Zelfs Dan Romero (VP & GM van Coinbase) en Brian Armstrong (Coinbase’s CEO) erkennen het belang van klantondersteuning en geven hun fout toe door niet op tijd maatregelen te nemen.

Beste cryptocurrency koers trackers in 2021

Coinmarketcap

Coinmarketcap is uitgegroeid tot de toonaangevende cryptocurrency tracker, met meer dan 6.000 cryptocurrencies. Het is niet alleen een tracker – Coinmarketcap gebruikers kunnen sociale media en nieuwsberichten doorbladeren voor relevante informatie over hun favoriete munten. De site is ook toegankelijk op een breed scala van apparaten, waardoor het gemakkelijk is voor gebruikers om up-to-date te blijven over hun investeringen, zelfs als ze op pad zijn. Binance heeft het bedrijf in 2020 overgenomen.

Delta

Delta is een gratis cryptocurrency portfolio tracker waarmee u efficiënt uw digitale activa kunt beheren en marktveranderingen kunt volgen. Het heeft meer dan 2.000 munten en tokens en biedt spannende functies zoals watchlists. Delta is een app om uw portefeuille georganiseerd te houden en het gemakkelijk te maken om uw crypto-investeringen te volgen met zijn slanke ontwerp.

Blockfolio

U kunt de functies van verschillende cryptoportfolio-apps vergelijken door Blockfolio te bekijken. Het ondersteunt 10.000+ cryptocurrencies en heeft een breed scala aan uitwisselingsverbindingen. Een van zijn populairste functies is “Signal” – een nieuws- en informatiedienst voor cryptoliefhebbers die recente veranderingen op verschillende projecten toont, waaronder prijsbewegingen, technologie-updates en meer. Blockfolio is nu een onderdeel van de FTX-exchange.

Paybis

Een groot voordeel van Paybis is dat u er vrijwel direct Bitcoin mee kunt kopen (buy bitcoin with Paybis). Met een super kort koopproces en een makkelijk te gebruiken platform, kunt u uw dollars omzetten in Bitcoin met slechts een paar klikken. De real-time grafieken maken het volgen van de fluctuerende valutakoersen gemakkelijk en leuk, terwijl het gebruik van de populaire Paybis Calculator u zonder gedoe investeringsbeslissingen laat nemen. 24/7 klantenservice in 9 talen, gecombineerd met 45 ondersteunde Fiat-valuta’s, zijn de twee grote voordelen van het in de UK gevestigde bedrijf.

Conclusie

Het vinden van de juiste cryptocurrency prijs tracker kan lastig zijn. Er zijn immers te veel opties beschikbaar – en soms is gewoon jezelf overladen met gegevens niet de beste manier om een keuze te maken. Om het beste uit uw crypto price tracker te halen, is het essentieel om een paar kernbehoeften in gedachten te hebben voordat u uw beslissing maakt.

Wil je crypto kopen? Beste Bank raadt haar lezers aan om eerst Bitcoin goed te bestuderen. Het investeren in tokens, cryptocurrencies en andere digitale activa van blockchain tech-projecten is immers veel meer risicovol.

Gerelateerde artikels:

Waar kan ik het beste crypto kopen?

Lees verder

WK voetbal en bitcoin? Beleef het met Blox!

Ben je gek op WK voetbal en bitcoin? Wil je ook gezellig samen met je vrienden een poule houden tijdens het WK? Je weet wel, samen met je vrienden deelnemen aan een poule én kans maken op 100 euro aan bitcoin? Dat kan bij BLOX, het Nederlandse alles-in-1 cryptoplatform met de gelijknamige app. Beleef het […]

Nov 18, 2022
1,5 min

De FTX exchange is bankroet – Sam Bankman-Fried´s Ponzi-empire

De FTX beurs is bankroet en bleek onder leiding van Sam Bankman-Fried gewoon een malafide Ponzi operatie te zijn. Het is een enorm schandaal. Binnen een paar dagen werd een vermogen van 40 miljard dollar weggevaagd. De directeur van FTX Sam Bankman-Fried, profileerde zich als een voorvechter voor strikte regulering voor de crypto sector en […]

Nov 22, 2022
5 min

Credit Suisse is in de problemen en failliet? Op weg naar een nieuwe eurocrisis?

Volgens marktindicatoren verkeert Credit Suisse in grote problemen en staat op omvallen. Systeembanken met een too big to fail status leren nooit van het verleden. Het zijn meesters in het sjoemelen met cijfers om o.a. financiële debacles en aanverwante verliezen te verdoezelen. Credit Suisse is zoals de meeste banken ook een echte schandaalbank. Via een […]

Oct 3, 2022
6 min