LOAD DEBIT CARD

Dec 21, 2015
Aanbieding: 

Wat is de Load Debit Card?

De Load Debit Card® is geen crypto debit card, maar een platform voor het laden van betaalkaarten met alle mogelijke cryptocurrencies. De naam klinkt een beetje misleidend, je krijgt er geen betaalkaart, maar maakt het mogelijk om jouw cryptocurrencies te laden als euro’s op jouw eigen betaalkaart of pinpas van de reguliere bank. load debit cardDankzij dit platform is het niet meer nodig om een bitcoin debit card of crypto debit card te handhaven. Je maakt gewoon gebruik van de Load Dedit Card dienstverlening om je betaande Visa & Mastercard betaalpassen en prepaid creditcards mee op te laden.

Hoe werkt de Load Debit Card dienstverlening?

Je maakt er een account aan en je geeft er aan welke Visa of Mastercard credit card of debit card je wilt opladen. Vervolgens zal er een adres worden gegenereerd waar je de betreffende cryptocurreny op kunt storten. Vervolgens zullen deze onmiddelijk op de betaalkaart als euro’s worden omgewisseld en binnen 3 dagen op de betaalkaart als euro’s zijn opgeladen. Deze dienst is mogelijk door dat Load Debit Card een volledige API-systeem intratie heeft opgezet in samenwerking met de ShapeShift_io crypto exchange plaform. Hierdoor is het mogelijk geworden om elke prepaid debitcard op te laden met 40+ cryptocurrencies waaronder o.a. Bitcoin, Ripple, Bitshares, NXT, Dash, enz.

Het bedrijf is super jong en in maart 2015 opgericht als een IBC in de Seychelles. De dienst is 6 maanden intensief getest en pas recentelijk als een complete versie beschikbaar voor iedereen die cryptocurrencies heeft en deze ook wilt gebruiken voor het verrichten van betalingen en het betalen van boodschappen in de winkel. Het is niet meer nodig om verschillende betaalkaarten aan te maken voor de verschillende cryptocurrencies je in bezit hebt. In plaats van het aanvragen van een Bitcoin Debit Card, Ripple Debit Card, Litecoin Debit Card, Ethereum Debit Card, Dash Debit Card, Dogecoin Debit Card, is het toch veel makkelijker om gebruit te maken van de Load Debit Card® platform?

Wat zijn de nadelen van de Load Debit Card dienstverlening?

Helaas, er zijn nogal wat kosten aan verbonden. Als je de kaart wilt laden kost dit 10 USD met een percentage van 1,5 % als een transaction fee over het bedrag waarmee je de kaart mee gaat laden. Op zich zou dit geen probleem zijn als de wisselkoers wat beter zou zijn geweest. De wisselkoers is niet de beste als je voornamelijk alleen met bitcoins werkt.

load debit card reviewBij CleverCoin krijg je meer euro’s voor je bitcoins aangezien het een pure Nederlandse Bitcoin exchange, zonder tussenhandjes, waar je jouw bitcoins direct weer kunt omzetten naar euro’s. Deze euro’s kun je onmiddelijk weer terugstorten op je Nederlandse bankrekening. Dit is een vele goedkopere en ook snellere methode. Beschik je over veel verschillende cryptocurrencies zou je LiteBit of AnyCoin kunnen gebruiken om je cryptomuntjes weer terug te storten als euro’s op jouw Nederlandse bankrekening.

Conclusie:

Dus, als je vooral gebruikt maakt van Bitcoins, kun je het beste kijken naar Clevercoin als je niet wilt gebruik maken van een voordeligere Bitcoin credit card. Maak je vooral gebruik van altcoins en andere alternatieve cryptocurrencies dan is de Load Debit Card een zeer eenvoudig platform om te gebruiken voor het omzetten van jouw cryptogeld naar euro’s op jouw bankpasje.

Is er een alternatief?

Ja, er is een alternatief gebaseerd op het Bitshares plaform in samenwerking met CCEDK, dit is de Nano Card. Dit is een echte plastic crypto debit card.

Gerelateerde artikels:

 

Bronnen:

[schema type=”review” url=”/cryptocurrency/load-debit-card/” name=”Load Debit Card” description=”Waarom en wanneer zou ik Load Debit Card gebruiken?” rev_name=”Load Debit Card platform ” rev_body=”crypto exchange & card loading solution ” author=”Jan de Vries” pubdate=”2015-12-21″ user_review=”4″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]

Lees verder

Kan de Federal Reserve Bankroet gaan?

Kan de Federal Reserve bankroet gaan? Dit is een vraag die George Gammon zich stelt in de onderstaande video. Hij heeft een uitstekende analyse gemaakt over hoe de Federal Reserve opereert en op welke manier de Federal Reserve geld verdient voor haar aandeelhouders. De Federal Reserve functioneert nu als een gediversifieerd beleggingsfonds en zal onder […]

Jul 3, 2020
2,5 min

Lords of Finance: The Bankers Who Broke the World

We kunnen onze lezers het volgende boek aanbevelen: Lords of Finance: The Bankers Who Broke the World. Het boek is uitgegeven door Penguin Press in 2009 tijdens de vorige financiële crisis. Het is geschreven door Liaquat Ahamed die voor zijn werk in 2010 de Pulitzer Prize for History ontving. Het boek beschrijft de financiële ontwikkelingen voorafgaand […]

Jul 3, 2020
4 min

Waarom is Bitcoin antifragiel?

Dat velen nog altijd sceptisch zijn over Bitcoin is geen geheim. Ze beweren dat het een kwetsbare ponzi-scheme is, die ieder moment kan knappen. Bitcoin bezit echter een aantal kwaliteiten die ervoor zorgen dat het juist antifragiel is, en dat het toestanden kan doorstaan die ons huidig monetair systeem ernstig in de problemen zouden brengen. […]

Jul 3, 2020
3,5 min