LOAD DEBIT CARD

Dec 21, 2015
Aanbieding: 

Wat is de Load Debit Card?

De Load Debit Card® is geen crypto debit card, maar een platform voor het laden van betaalkaarten met alle mogelijke cryptocurrencies. De naam klinkt een beetje misleidend, je krijgt er geen betaalkaart, maar maakt het mogelijk om jouw cryptocurrencies te laden als euro’s op jouw eigen betaalkaart of pinpas van de reguliere bank. load debit cardDankzij dit platform is het niet meer nodig om een bitcoin debit card of crypto debit card te handhaven. Je maakt gewoon gebruik van de Load Dedit Card dienstverlening om je betaande Visa & Mastercard betaalpassen en prepaid creditcards mee op te laden.

Hoe werkt de Load Debit Card dienstverlening?

Je maakt er een account aan en je geeft er aan welke Visa of Mastercard credit card of debit card je wilt opladen. Vervolgens zal er een adres worden gegenereerd waar je de betreffende cryptocurreny op kunt storten. Vervolgens zullen deze onmiddelijk op de betaalkaart als euro’s worden omgewisseld en binnen 3 dagen op de betaalkaart als euro’s zijn opgeladen. Deze dienst is mogelijk door dat Load Debit Card een volledige API-systeem intratie heeft opgezet in samenwerking met de ShapeShift_io crypto exchange plaform. Hierdoor is het mogelijk geworden om elke prepaid debitcard op te laden met 40+ cryptocurrencies waaronder o.a. Bitcoin, Ripple, Bitshares, NXT, Dash, enz.

Het bedrijf is super jong en in maart 2015 opgericht als een IBC in de Seychelles. De dienst is 6 maanden intensief getest en pas recentelijk als een complete versie beschikbaar voor iedereen die cryptocurrencies heeft en deze ook wilt gebruiken voor het verrichten van betalingen en het betalen van boodschappen in de winkel. Het is niet meer nodig om verschillende betaalkaarten aan te maken voor de verschillende cryptocurrencies je in bezit hebt. In plaats van het aanvragen van een Bitcoin Debit Card, Ripple Debit Card, Litecoin Debit Card, Ethereum Debit Card, Dash Debit Card, Dogecoin Debit Card, is het toch veel makkelijker om gebruit te maken van de Load Debit Card® platform?

Wat zijn de nadelen van de Load Debit Card dienstverlening?

Helaas, er zijn nogal wat kosten aan verbonden. Als je de kaart wilt laden kost dit 10 USD met een percentage van 1,5 % als een transaction fee over het bedrag waarmee je de kaart mee gaat laden. Op zich zou dit geen probleem zijn als de wisselkoers wat beter zou zijn geweest. De wisselkoers is niet de beste als je voornamelijk alleen met bitcoins werkt.

load debit card reviewBij CleverCoin krijg je meer euro’s voor je bitcoins aangezien het een pure Nederlandse Bitcoin exchange, zonder tussenhandjes, waar je jouw bitcoins direct weer kunt omzetten naar euro’s. Deze euro’s kun je onmiddelijk weer terugstorten op je Nederlandse bankrekening. Dit is een vele goedkopere en ook snellere methode. Beschik je over veel verschillende cryptocurrencies zou je LiteBit of AnyCoin kunnen gebruiken om je cryptomuntjes weer terug te storten als euro’s op jouw Nederlandse bankrekening.

Conclusie:

Dus, als je vooral gebruikt maakt van Bitcoins, kun je het beste kijken naar Clevercoin als je niet wilt gebruik maken van een voordeligere Bitcoin credit card. Maak je vooral gebruik van altcoins en andere alternatieve cryptocurrencies dan is de Load Debit Card een zeer eenvoudig platform om te gebruiken voor het omzetten van jouw cryptogeld naar euro’s op jouw bankpasje.

Is er een alternatief?

Ja, er is een alternatief gebaseerd op het Bitshares plaform in samenwerking met CCEDK, dit is de Nano Card. Dit is een echte plastic crypto debit card.

Gerelateerde artikels:

 

Bronnen:

[schema type=”review” url=”/cryptocurrency/load-debit-card/” name=”Load Debit Card” description=”Waarom en wanneer zou ik Load Debit Card gebruiken?” rev_name=”Load Debit Card platform ” rev_body=”crypto exchange & card loading solution ” author=”Jan de Vries” pubdate=”2015-12-21″ user_review=”4″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]

Lees verder

De Wallet of Satoshi Review

Met de verdere opmars en snelle adoptie van het Bitcoin Lightning Network in 2021, is het even tijd om een nieuwe Bitcoin Lightning Network Wallet te bespreken. In dit artikel, bespreken we de Wallet of Satoshi. Eerder hebben we de nieuwe Muun wallet besproken, die compatibel is met zowel de Bitcoin mainchain als het Lightning […]

Oct 18, 2021
2,5 min

Bitcoin verwarmt straks North Vancouver maar is het groen?

De stad North Vancouver in British-Columbia, draait nu al op een lokale energiecentrale die zijn restwarmte voor stadsverwarming gebruikt. Lonsdale Energy Corporation (LEC), dat volledig eigendom is van de stad, zet in op verduurzaming en wil het gebruik van aardgas verminderen. Gebouwen zijn momenteel verantwoordelijk voor 40% van de CO2-uitstoot in stedelijke gebieden, en dus […]

Oct 18, 2021
3,5 min

Bitcoin bullish met $60.000

Het is zover: de eerste Bitcoin ETF, de ProShares Future ETF, is op 15 oktober toegelaten in de Verenigde Staten. En de koers reageert enthousiast met nu en solide positie boven de 60.000 Amerikaanse dollar. De totale crypto marktkapitalisatie ligt nu weer rond 2,5 biljoen Amerikaanse dollar. Op maandag 18 oktober wordt de Futures ETF […]

Oct 18, 2021
1,5 min