Binance biedt BTC/USDC Perpetual Futures aan!

Aug 11, 2020

Binance voortgang en ontwikkeling is niet te stoppen. Dit crypto finance bedrijf expandeert en innoveert snel. Het Binance Futures handelsplatform is binnen een korte tijd zeer populair geworden. Binance biedt al een tijdje een future contract aan die gekoppeld is aan de stablecoin Tether USDT. Maar Binance gaat nu een stap verder.

BTC/USD Coin-Ⓜ Perpetual Contract

Een belangrijke toevoeging in haar derivatenproductportefeuille is de BTC/USD Coin-Ⓜ Perpetual Contract met een hefboom tot 125x. Bij een hefboom leent de handelaar de benodigde bitcoins van Binance om de positie te openen. Het contract is gebaseerd op Bitcoin als onderpand (margin) en een renderende positie wordt verder uitbetaald in BTC en niet in de Amerikaanse dollar stablecoin USDC.

Met een BTC/USD Coin-Ⓜ Perpetual Contract gaat het verder om een termijncontract waarbij geen afgesproken einddatum is vastgesteld. Een handelaar kan een positie ‘eindeloos’ aanhouden. Echter door Bitcoin’s volatiele koers worden deze contracten ongeacht de goede short of long positie vaak geliquideerd en worden er vooral door beginnende handelaren flinke verliezen geboekt.

Binance gaat de concurrentie met Bitmex aan!

bitmex review

Niettemin zijn deze Bitcoin Perpetual Contracts erg populair bij roekeloze en ervaren handelaren. Ze worden vooral verhandeld op Bitmex die deze markt domineert. Bitmex is de bekendste en meest beruchte bitcoin derivatenbeurs waar veel onverantwoord met de koers wordt gespeculeerd met behulp van deze contracten. Binance wil het marktaandeel van Bitmex verkleinen en meer roekeloze speculanten naar haar eigen Bitcoin Futures Trading platform lokken. Voor meer informatie:

We raden onze lezers af om gebruik te maken van dit product. Het is alleen geschikt voor ervaren professionele Bitcoin futures traders. Heel veel speculanten en onervaren handelaren hebben met dit Bitcoin derivaat heel veel geld verloren. De beste manier om bitcoins te kopen en te verkopen is via een Dollar-Cost-Averaging tactiek. Voor meer informatie:

Het nieuwe product wordt op deze datum gelanceerd: 2020/08/11 7:00 AM (UTC). Voor meer informatie over Binance’s BTC/USD Coin-Ⓜ Perpetual Contract:

Gerelateerde nieuwsitems:

Lees verder

Mastercard netwerk integreert spoedig bitcoin en crypto diensten

Mastercard staat op het punt om een belangrijke aankondiging te doen. Ze willen banken en winkeliers die aangesloten zijn op het Mastercard betalingsnetwerk de optie bieden om betalingen in bitcoin te accepteren. Dit nieuws is vrijgekomen vandaag 25.10.2021 op CNBC gepubliceerd. Net zoals Twitter als een sociaal netwerk nu ook werkt als een bitcoin betalingsnetwerk […]

Oct 25, 2021
1,5 min

Jack Dorsey waarschuwt voor hyperinflatie

Miljardair en Twitter oprichter Jack Dorsey plaatste afgelopen vrijdagavond een opmerkelijke tweet over hyperinflatie. Hyperinflatie gaat alles veranderen. Het gebeurt nu al. De consumptieprijzen hebben in de Verenigde Staten een recordstijging gehad. Er is steeds meer bezorgdheid over de inflatiedruk. Zelfs de Federal Reserve-voorzitter Jerome Powell bekende dat de inflatiedruk tot ver in volgend jaar […]

Oct 25, 2021
2 min

Hoera crypto fnuikt Amerikaanse sancties

Het is zo grappig om nieuwsartikelen te lezen als je de narratieven kent die steeds maar worden ingezet om de goegemeente verder de hersenen te spoelen. Zo zouden Putin en China agressieve bedoelingen hebben in een wereld die compleet wordt gedomineerd door Amerikaanse legerbases en militaire uitgaven. En zo zou crypto slecht zijn omdat je […]

Oct 24, 2021
2,5 min