Binance biedt BTC/USDC Perpetual Futures aan!

Aug 11, 2020

Binance voortgang en ontwikkeling is niet te stoppen. Dit crypto finance bedrijf expandeert en innoveert snel. Het Binance Futures handelsplatform is binnen een korte tijd zeer populair geworden. Binance biedt al een tijdje een future contract aan die gekoppeld is aan de stablecoin Tether USDT. Maar Binance gaat nu een stap verder.

BTC/USD Coin-Ⓜ Perpetual Contract

Een belangrijke toevoeging in haar derivatenproductportefeuille is de BTC/USD Coin-Ⓜ Perpetual Contract met een hefboom tot 125x. Bij een hefboom leent de handelaar de benodigde bitcoins van Binance om de positie te openen. Het contract is gebaseerd op Bitcoin als onderpand (margin) en een renderende positie wordt verder uitbetaald in BTC en niet in de Amerikaanse dollar stablecoin USDC.

Met een BTC/USD Coin-Ⓜ Perpetual Contract gaat het verder om een termijncontract waarbij geen afgesproken einddatum is vastgesteld. Een handelaar kan een positie ‘eindeloos’ aanhouden. Echter door Bitcoin’s volatiele koers worden deze contracten ongeacht de goede short of long positie vaak geliquideerd en worden er vooral door beginnende handelaren flinke verliezen geboekt.

Binance gaat de concurrentie met Bitmex aan!

bitmex review

Niettemin zijn deze Bitcoin Perpetual Contracts erg populair bij roekeloze en ervaren handelaren. Ze worden vooral verhandeld op Bitmex die deze markt domineert. Bitmex is de bekendste en meest beruchte bitcoin derivatenbeurs waar veel onverantwoord met de koers wordt gespeculeerd met behulp van deze contracten. Binance wil het marktaandeel van Bitmex verkleinen en meer roekeloze speculanten naar haar eigen Bitcoin Futures Trading platform lokken. Voor meer informatie:

We raden onze lezers af om gebruik te maken van dit product. Het is alleen geschikt voor ervaren professionele Bitcoin futures traders. Heel veel speculanten en onervaren handelaren hebben met dit Bitcoin derivaat heel veel geld verloren. De beste manier om bitcoins te kopen en te verkopen is via een Dollar-Cost-Averaging tactiek. Voor meer informatie:

Het nieuwe product wordt op deze datum gelanceerd: 2020/08/11 7:00 AM (UTC). Voor meer informatie over Binance’s BTC/USD Coin-Ⓜ Perpetual Contract:

Gerelateerde nieuwsitems:

Lees verder

Brent Johnson en Steven Van Metre over het onvermogen van de FED

We willen onze lezers graag wijzen op een boeiende discussie tussen twee bekende macro-analisten, Brent Johnson en Steven Van Metre. Brent Johnson is als macro-analist bekend geworden met zijn Dollar Milkshake Theory. Brent Johnson en Steven Van Metre bespreken waarom de Federal Reserve geen inflatie kan veroorzaken. Het is een verkeerde opvatting dat de Federal […]

Sep 27, 2020
2 min

FED COIN CBDC is onder ontwikkeling

Er zijn meer feiten over de ontwikkeling van een Fed coin of Fed CBDC naar buiten gekomen. Loretta J. Mester, voorzitter van de Federal Reserve Bank of Chicago, heeft op 23 september 2020 tijdens een keynote-presentatie tijdens de twintigste verjaardag van de Chicago Payments Symposium aangegeven dat de Federal Reserve actief werkt aan de ontwikkeling […]

Sep 24, 2020
2,5 min

Bitcoin en de terugkeer naar individuele vrijheid!

De geboorte van de moderne westerse wereld werd gekenmerkt door een verwerpen van autocratische regimes en een omarming van algemene rechten en vrijheden. We zien echter dat diezelfde rechten en vrijheden recent steeds meer worden ingeperkt door dezelfde overheden die toen tot stand kwamen. Bitcoin vormt een technologie die een antwoord biedt op dit steeds […]

Sep 22, 2020
2,5 min