binance BTCB token

Binance Lite Australia

Wil je met contant geld in Australië bitcoins kopen? Het is nu mogelijk geworden. Binance heeft een nieuwe Bitcoin dienstverlening gelanceerd in Australië: Binance Lite Australia. Het gaat om een cash-to-bitcoin dienstverlening waarbij iedereen met Australische dollars bij meer dan 1300 krantenkiosken en tabakswinkels in Australië bitcoins kan kopen.

De Binance exchange heeft dit voor elkaar gekregen door de oprichting van een dochteronderneming, InvestbyBit, die onafhankelijk als een makelaar opereert en met de respectieve winkels in Australië samenwerkt. Er wordt dan ook voor deze Binance Lite dienst een commissie van 5 % gerekend.

Hoe werkt de Binance Lite dienstverlening?

1. Een klant zal eerst online een Bitcoin bestelling moeten plaatsen op de Binance Lite site. Hier zal de klant de benodigde persoonlijke gegevens moeten opgeven en een Bitcoin wallet adres voor het kunnen ontvangen van de bestelde bitcoins.
2. Vervolgens stort de klant het benodigde contant geld in AUD bij de winkelier.
3. De bestelling wordt door de winkelier bevestigd en de bestelde bitcoins zullen binnen een aantal minuten in de Bitcoin wallet verschijnen.

Binance hoopt hiermee crypto en Bitcoin adoptie te versterken in Australië. De bedoeling is om meerdere winkeliers te betrekken en ook meerde cryptovaluta toe te voegen.

Gerelateerde artikels:

  • Wat is Binance precies? Binance bedrijfsprofiel.
  • Bitcoin adoptie in Argentinië
  • Bitcoin adoptie in Venezuela
  • ————————-
    Bronvermelding:
    Binance Blog