Binance Lite Australia

Mar 20, 2019

Wil je met contant geld in Australië bitcoins kopen? Het is nu mogelijk geworden. Binance heeft een nieuwe Bitcoin dienstverlening gelanceerd in Australië: Binance Lite Australia. Het gaat om een cash-to-bitcoin dienstverlening waarbij iedereen met Australische dollars bij meer dan 1300 krantenkiosken en tabakswinkels in Australië bitcoins kan kopen.

De Binance exchange heeft dit voor elkaar gekregen door de oprichting van een dochteronderneming, InvestbyBit, die onafhankelijk als een makelaar opereert en met de respectieve winkels in Australië samenwerkt. Er wordt dan ook voor deze Binance Lite dienst een commissie van 5 % gerekend.

Hoe werkt de Binance Lite dienstverlening?

1. Een klant zal eerst online een Bitcoin bestelling moeten plaatsen op de Binance Lite site. Hier zal de klant de benodigde persoonlijke gegevens moeten opgeven en een Bitcoin wallet adres voor het kunnen ontvangen van de bestelde bitcoins.
2. Vervolgens stort de klant het benodigde contant geld in AUD bij de winkelier.
3. De bestelling wordt door de winkelier bevestigd en de bestelde bitcoins zullen binnen een aantal minuten in de Bitcoin wallet verschijnen.

Binance hoopt hiermee crypto en Bitcoin adoptie te versterken in Australië. De bedoeling is om meerdere winkeliers te betrekken en ook meerde cryptovaluta toe te voegen.

Gerelateerde artikels:

 • Wat is Binance precies? Binance bedrijfsprofiel.
 • Bitcoin adoptie in Argentinië
 • Bitcoin adoptie in Venezuela
 • ————————-
  Bronvermelding:
  Binance Blog

  Lees verder

  Wat doet de NPEX-effectenbeurs precies?

  NPEX is dé effectenbeurs in Nederland waar beleggers aandelen én obligaties kunnen kopen en/of verhandelen van Nederlandse MKB-ondernemingen. Het kan worden beschouwd als de beste Nederlandse Digital Asset Exchange voor het MKB. NPEX is de afkorting van Nederlandsche Participatie Exchange. Het is een beleggingsonderneming met een MTF-vergunning van de Autoriteit Financiële Markten. Een MTF-vergunning wil zeggen […]

  Dec 2, 2020
  2 min

  Niall Ferguson over Bitcoin

  Niall Ferguson is een bekende Britse historicus. Hij heeft zich gespecialiseerd in financiële geschiedenis en zijn werk staat zeer hoog aangeschreven. Niall Ferguson is sinds 2004 hoogleraar aan Harvard en sinds 2011 ook hoogleraar aan de London School of Economics. Hij heeft onder meer boeken geschreven over beruchte bankiers zoals de familie Rothschild en de […]

  Nov 30, 2020
  3 min

  Stan Druckenmiller over Bitcoin

  Een belangrijke trend in 2020 voor Bitcoin, is dat miljardairs binnen de beleggerswereld zich niet meer schamen om zich positief uit te laten over Bitcoin als een nieuwe beleggingsklasse. Steeds meer oude titanen en dinosauriërs uit de beleggerswereld hebben hun standpunt over Bitcoin gewijzigd. Dit is een teken van sterkte en een duidelijk teken dat […]

  Nov 10, 2020
  2,5 min