Binance Lite Australia

Mar 20, 2019

Wil je met contant geld in Australië bitcoins kopen? Het is nu mogelijk geworden. Binance heeft een nieuwe Bitcoin dienstverlening gelanceerd in Australië: Binance Lite Australia. Het gaat om een cash-to-bitcoin dienstverlening waarbij iedereen met Australische dollars bij meer dan 1300 krantenkiosken en tabakswinkels in Australië bitcoins kan kopen.

De Binance exchange heeft dit voor elkaar gekregen door de oprichting van een dochteronderneming, InvestbyBit, die onafhankelijk als een makelaar opereert en met de respectieve winkels in Australië samenwerkt. Er wordt dan ook voor deze Binance Lite dienst een commissie van 5 % gerekend.

Hoe werkt de Binance Lite dienstverlening?

1. Een klant zal eerst online een Bitcoin bestelling moeten plaatsen op de Binance Lite site. Hier zal de klant de benodigde persoonlijke gegevens moeten opgeven en een Bitcoin wallet adres voor het kunnen ontvangen van de bestelde bitcoins.
2. Vervolgens stort de klant het benodigde contant geld in AUD bij de winkelier.
3. De bestelling wordt door de winkelier bevestigd en de bestelde bitcoins zullen binnen een aantal minuten in de Bitcoin wallet verschijnen.

Binance hoopt hiermee crypto en Bitcoin adoptie te versterken in Australië. De bedoeling is om meerdere winkeliers te betrekken en ook meerde cryptovaluta toe te voegen.

Gerelateerde artikels:

 • Wat is Binance precies? Binance bedrijfsprofiel.
 • Bitcoin adoptie in Argentinië
 • Bitcoin adoptie in Venezuela
 • ————————-
  Bronvermelding:
  Binance Blog

  Lees verder

  Schuldencycli en het monetaire en fiscale beleid in de afgelopen eeuw

  We zitten midden in een uitzonderlijke economische crisis en het is erg relevant om te kijken hoe de overheid daarmee omgaat. Daarbij is het verstandig om naar de geschiedenis te kijken, want hoewel de geschiedenis zich niet exact herhaalt, zijn er zeker wel paralellen waar te nemen. De korte schuldencyclus Om te begrijpen waarom de […]

  Sep 29, 2020
  4 min

  Brent Johnson en Steven Van Metre over het onvermogen van de FED

  We willen onze lezers graag wijzen op een boeiende discussie tussen twee bekende macro-analisten, Brent Johnson en Steven Van Metre. Brent Johnson is als macro-analist bekend geworden met zijn Dollar Milkshake Theory. Brent Johnson en Steven Van Metre bespreken waarom de Federal Reserve geen inflatie kan veroorzaken. Het is een verkeerde opvatting dat de Federal […]

  Sep 27, 2020
  2 min

  FED COIN CBDC is onder ontwikkeling

  Er zijn meer feiten over de ontwikkeling van een Fed coin of Fed CBDC naar buiten gekomen. Loretta J. Mester, voorzitter van de Federal Reserve Bank of Chicago, heeft op 23 september 2020 tijdens een keynote-presentatie tijdens de twintigste verjaardag van de Chicago Payments Symposium aangegeven dat de Federal Reserve actief werkt aan de ontwikkeling […]

  Sep 24, 2020
  2,5 min